Otouch Mushroom

12-05-2023

Ik kende het merk Otouch eigenlijk alleen van de masturbators, maar toen ik deze Mushroom vibrator zag, werd ik wel nieuwsgierig. Ik kreeg de Otouch Mushroom van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 standjes waarvan 3 steady
Waterproof: ja (IPX6)
Verkoopprijs: 67,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Ik vind ‘m heel leuk én lekker!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de otouch mushroom. De binnenkant van de verpakking en de inhoud.

Ik hou wel van schattige verpakkingen en schattig is de verpakking van de Otouch Mushroom zeker wel! Hij is roze met paddestoelen, wolkjes en feetjes. Ik hou er van! Wat opvalt is dat het merk Otouch alleen op de bovenkant van de doos staat, en niet op de voorkant. Het is wellicht ook niet direct duidelijk dat het gaat om een sextoy als je de doos zo ziet.

Wat ik echt heel leuk vind, is dat aan de binnenkant van de doos, om de vibrator heen, ook een paddenstoelenprintje gemaakt is. Ik vind dat zo’n leuk detail! Wat ik dan weer niet begrijp, is dat het doosje met accessoires zo niet bijpassend is. Het is een wit doosje met Chinese tekens en de tekst ‘accessories inside’. Waarom heeft dit doosje niet dat leuke printje? Dat zou het toch helemaal leuk af maken.

In de verpakking vind je natuurlijk de Otouch Mushroom zelf en in het doosje met accessoires vind je het oplaadstation met kabeltje, de gebruiksaanwijzing, een boekje met informatie over de garantie en een bewaarzakje.

Mijn eerste indruk van de Otouch Mushroom

De otouch mushroom naast een lipstick. De otouch mushroom in mijn hand en ik knijp in de squisy bovenkant.

De Otouch Mushroom heeft een lief, lichtblauw kleurtje en wat me als eerste opvalt is dat de bovenkant van de paddenstoel heel lekker zacht aanvoelt. Zoals bijvoorbeeld de Iroha toys ook hebben. Zo lekker zacht en squishy.

Het handvat heeft ribbels en inderdaad heeft deze kleine vibrator zeker wel wat weg van een paddenstoel. Ik vind deze look echt wel leuk en grappig.

Op de onderkant heeft ‘ie één knopje, dat is zowel het powerknopje als het knopje om door de standjes te klikken.

Ik noemde al dat er een oplaadstation is. Ik vind dat dus helemaal leuk. Om de Mushroom op te laden, plaats je ‘m op dit station. Hij staat dan rechtop en in de bovenkant van deze sextoy zit een lampje. Je kan ‘m dus ook gelijk als (sfeer)lampje gebruiken. Ik vind het helemaal schattig. Niet dat ik denk dat ik deze functie echt zal gaan gebruiken, maar toch! Cuteness!

De test van de Otouch Mushroom

De otouch mushroom van de onderkant (schuin) gezien. De otouch mushroom in mijn hand, het lampje brandt.

Zoals altijd gebruikte ik een beetje glijmiddel, omdat dat de sextoy ervaring altijd nog lekkerder maakt. Omdat de Mushroom gemaakt is van siliconen, kan je hier beter geen siliconen glijmidel bij gebruiken. Ik gebruikte Sliquid Sea, want Sliquid is nu eenmaal mijn favoriete glijmiddel.

Toen ik de Otouch Mushroom aanzette, was ik gelijk verbaasd over de vibraties. Deze vibrator is best wel klein en schattig, maar de vibraties zijn wel serieus! Best wel diep en krachtig, helemaal zoals ik het lekker vind.

De hele ervaring deed me een beetje aan een wandvibrator denken. De kop is natuurlijk ook rond en in vergelijking met het handvat best groot. En de vibraties zijn echt heel goed. Een nadeel is wel dat je de vibraties ook heel goed in het handvat voelt. Als je daar gevoelig voor bent, is dit niet de vibrator voor jou. Zelf heb ik hier gelukkig niet echt last van.

Ik vond het heel fijn voelen om heen en weer te bewegen over mijn vulva met de Mushroom. Hiervoor is het glijmiddel ook echt heel fijn. Het voelt fijn dat de kop zo lekker zacht is, maar toch nog steeds heel goed stimuleert.

Wat ik ook leuk vind, is dat de Otouch Mushroom vanzelf stopt met vibreren als je ‘m neerlegt. Zodra je ‘m weer oppakt, begint het trillen weer. Het is blijkbaar een of andere nieuwe techniek die ze zelf PDS intelligent smart-stop noemen. En het werkt echt! Het is anders dan bijvoorbeeld de Smart Silence functie van Womanizer, want die gaat aan als die je lichaam raakt. Deze Otouch Mushroom gaat aan als je ‘m oppakt/in je hand houdt. Ik snap niet helemaal hoe dat werkt, maar het werkt en dat is fijn. Ik vind het een handige functie!

Conclusie

De Otouch Mushroom ziet er superschattig uit, maar hij vibreert echt heel goed. De vibraties zijn krachtig en best wel diep. Je voelt de vibraties wel ook in het handvat. De kop voelt heel lekker zacht en de PDS techniek die er voor zorgt dat de Mushroom stopt met vibreren als je ‘m neerlegt, werkt echt heel goed en handig. Ik denk dat deze vibrator superleuk kan zijn als eerste vibrator, omdat hij cute en zacht is, maar ook als je al meerdere toys hebt, kan dit een hele leuke toevoeging zijn omdat de vibraties gewoon echt heel goed zijn.

Je kan de Otouch Mushroom hier bestellen bij Easytoys voor 67,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.