OTOUCH Deven | Automatische masturbator review

03-08-2022

Met de OTOUCH Deven review voor de verandering eens iets heel nieuws (voor mij dan).

Als je inmiddels al bijna meer dan 5 jaar reviews schrijft over masturbators dan kom je niet zo snel een merk tegen wat je nog niet hebt gereviewd.
En aangezien ik hou van afwisseling was ik wel heel blij dat ik de OTOUCH Deven mocht reviewen.

SPECS

 • Materiaal: Silicone en elektronica
 • Bodysafe? Ja
 • Glijmiddel: Gebruik alleen waterbasis glijmiddel
 • Oplaadbaar? Ja, met bijgeleverde USB-kabel
 • Aantal standjes: 11
 • Oplaadtijd: 300 minuten
 • Gebruikstijd: 60 minuten
 • Lengte:22.40 cm
 • Interne lengte:15.00 cm
 • Maximale diameter:4.00 cm
 • Minimale diameter:3.20 cm
 • Buitendiameter:9.50 cm
 • Prijs: € 69,95 bij Easytoys

OTOUCH

Een merk dat ik nog niet ken, dus dan wil ik daar even research naar doen. Ik ben dus op zoek gegaan naar OTOUCH, het merk, wie erachter zit, je weet wel onderzoek, informatie, nieuwe mensen leren kennen.

Helaas ben ik na enige nazoeken op een dood spoor gekomen. OTOUCH heeft namelijk wel twee websites, maar als ik daar zo kijk dan krijg ik heel erg het gevoel dat het merk vooral een heel erg slim gemarkete Whitelabel Toko is. Helemaal als ik de About us ga lezen.

Even een citaat:

“In 2013, we were two best friends and sweetest couple. With a mission to explore more imaginative and passionate sex, we started OTOUCHFUN. We believe that everyone deserves more fun and healthy sex.”

Dat citaat is dus omringd door nog wat tekst en twee plaatjes van dames die duidelijk niet de oprichters van het merk zijn.

Enfin, voelt een beetje spannend dit, en niet op een goeie manier.

OTOUCH Deven

Raar merk of niet de OTOUCH Deven belooft veel leuks, althans als ik de verpakking en de productpagina bij Easytoys moet geloven. Een automatische masturbator die verwarmd kan worden tot 45 °C (dat is op zijn zachtst gezegd knus warm) en puls vibraties zou hebben, hoewel dat later weer “Multi frequente” vibraties genoemd wordt, het doet ergens wel heel erg denken aan de Hot Octopuss Pulse III, helemaal als we dan ook nog even lezen dat deze toy ook gebruikt kan worden voor mensen met een “erectiestoornis”.

Allemaal goed en aardig, maar wat is deze OTOUCH Deven dan precies? Nou eigenlijk heel simpel gezegd een vrij grote penis (of eikel) vibrator gemaakt uit silicone en natuurlijk de nodige elektronica.

De bediening gebeurd door 2 knoppen, de verwarmingsknop waarbij je kan kiezen uit 2 standen, 35 °C of 45 °C (en daar wel 5 graden bij moet optellen of aftrekken, niet zo heul precies dus); en natuurlijk ook de vibratie knop waarmee je de standjes bedient, je moet hem 2 seconden ingedrukt houden om hem aan te zetten, en daarna kan je door indrukken door de 11 standjes heen gaan.

Verder is de OTOUCH Deven spatwaterdicht en USB oplaadbaar.

OTOUCH Deven in de doos

De doos van de OTOUCH Deven is vrij minimalistisch, donkergrijs met rode opdruk, een afbeelding van de OTOUCH Deven en interessante weetjes over deze toy.

In de doos zit natuurlijk de masturbator, een oplaadkabel, een opbergzakje, de handleiding en een in plastic geseald papiertje dat de garantiekaart blijkt te zijn (geeft wel cachet dat sealen).

OTOUCH Deven getest

Nieuwe dingen testen is leuk. Althans, meestal, als het goede nieuwe dingen zijn. Toen ik al mijn research deed naar het merk OTOUCH kreeg ik echter het gevoel dat dit misschien wel niet zo heel erg leuk zou worden, maar ik geef graag seksspeeltjes de kans om het tegendeel te bewijzen, dus met open vizier begon ik met testen.

Dat begon met het lezen van handleiding, die op zijn zachtst gezegd een beetje summier is. In twee verschillende talen, beginnend bij het Chinees en eindigend bij het Engels, lees je op twee kleine pagina’s hoe je de OTOUCH Deven moet bedienen.

Dat je hem niet moet opladen als hij onder water ligt, en wordt uitgelegd wat nou het oplaadgat is (ja echt) en wat nou het gat is waar je je piemel in moet steken (ja, nogmaals, echt waar). Verder, en dit verbaasde mij het meest is er ook een pagina die aandacht besteed aan het feit dat je niet een “nep OTOUCH” hebt, maar een hele echte.

Ik vind dat raar voor een merk waar ik echt nog nooit van gehoord had en in deze prijsklasse.

Wat dus niet in de handleiding staat is dat je de OTOUCH Deven 300 minuten moet opladen voor 60 minuten gebruik. Je bent dus 5 keer langer bezig met opladen dan met het gebruiken, dat is wat mij betreft echt een factor 5 de verkeerde kant op.

Enfin, oplaad traagheid daargelaten, we gaan door naar het testen van het seksspeeltje zelf.

Als ik de OTOUCH Deven aanzet en met mijn vingers voel, dan voel ik de vibraties en een plaatje dat heen en weer beweegt, dat stemt positief.

Ook merk ik dat de opwarmfunctie goed werkt en je binnen een aantal minuten een warme masturbator hebt. Dat is best wel fijn.

Na het opwarmen doe ik wat van mijn favoriete glijmiddel in de OTOUCH Deven en natuurlijk op mijn pik en begin ik met testen.

Otouch deven

Omdat deze toy zou moeten werken met erectiestoornissen doe ik mijn slappe penis in de tunnel (ja niet het gat om hem op te laden) en zet de toy aan. Ik voel vibraties, maar nou ziet sensaties die ik zou willen omschrijven als, goh hey wow wat lekker.

Met wat fantasie en wat opwarmwerk van mijzelf stop ik nu mijn stijve penis in de OTOUCH Deven en merk dat deze vrij smal is, ondanks dat het wel rekt, ligt mijn penis strak tegen de motor aan, en merk ik meteen dat de vibraties wel voelbaar zijn, maar het plaatje dat de magie van dit apparaat zou moeten zijn doet niets meer.

Ik blijf dus over met wat matige vibraties in 11 verschillende standjes, waarvan er geen 1 steady is. Dat is op zijn zachtst gezegd een beetje jammer.

Ik ben wel blij dat deze toy niet vacuüm zuigt om mijn pik heen, want dat had helemaal rot geweest, maar nou ja als dat je beste “feature” is, laat maar dan.

Moet ik wel even bij zeggen, dat wat ik in de basis met mijn vingers (fingerspitzengefühl, maar dan letterlijk) voelde potentieel heel lekker kan zijn, maar ja, ik ben wel een beetje klaar met dat “oh jee, je piemel is te groot, ik doe het niet” bij moderne seksspeeltjes, dus,  nou ja, meh!

Otouch deven

Schoonmaak

Andere goede feature van deze toy is dat hij spatwaterdicht is en van silicone, kortom: schoonmaken kan onder stromend water met toycleaner of zeep en is daarmee supersimpel (yeuy!)

Afdrogen wordt aangeraden met een “pluisvrije doek” wat seksspeeltjesmaker taal is voor: trekt stof aan als een motherfucker, en dat is wat silicone natuurlijk doet, dus klein ongemak daar, maar yay, echt silicone.

Conclusie

Ik weet het niet zo goed met de OTOUCH Deven, is het nou gewoon een cheape whitelabel die het allemaal net niet doet. Val ik ten prooi aan wederom een te brede pik hebben waardoor het allemaal “weer” niet past? Het is voor wat hij in potentie kan namelijk een heel erg betaalbare toy, maar ja, als je niet rekening houdt met het feit dat penissen nou niet allemaal even small zijn…nou ja.

Ik kan hier oprecht geen mening over geven (en dat is voor mij echt uniek), maar tegelijkertijd krijg ik wel heel erg veel whitelabel gevoelens hierbij, en dat is nooit een goed teken.

Je koopt de OTOUCH Deven bij Easytoys voor € 69.95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

2 Reacties

 1. Wat een teleurstelling! Ik heb hele goede ervaringen met de Chiven van Otouch. Had verwacht dat ze deze kwaliteit zouden doorzetten. Ik was nieuwsgierig naar de prestaties van de Airturn3 (met zuigfunctie), maar heb nu wel mijn bedenkingen. Hopelijk krijg je nog de kans om deze te testen…:-D

  Antwoord
 2. mijn lader is er niet meer help

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.