Otouch Bloom + Otouch Mushroom giveaway

30-06-2023

Niet zo lang geleden testte ik de Otouch Mushroom, waar ik echt heel enthousiast over ben. Verderop in deze review vertel ik hoe je er eentje kan winnen! Maar eerst ga je ik je vertellen over de Otouch Bloom, een ultrasonic massager. Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja IPX 6
Verkoopprijs: 52,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Ik ben een beetje verbaasd, maar ja!

De verpakking en de inhoud

De verpakking en de inhoud van de otouch bloom. Otouch bloom met opzetstukjes.

 

Net zoals de Otouch Mushroom, heeft ook de Otouch Bloom een superschattige verpakking. Een stevige roze doos met een lijnentekening van de toy, met daaromheen allemaal andere bloemen. Het is echt een beetje sprookjesachtig. Ik vind het ook wel opvallend dat het merk Otouch alleen bovenop de doos vermeld staat. Normaal neemt dat toch wel een opvallendere plaats in.

In de verpakking vind je Otouch Bloom zelf, een garantiekaartje en een doosje met accessoires. Daarin vind je een bewaarzakje, de gebruiksaanwijzing en twee opzetstukjes.

Mijn eerste indruk van de Otouch Bloom

De otouch bloom naast een lipstick. De otouch bloom in mijn hand.

Ik moet toegeven dat ik blijkbaar de productbeschrijving niet gelezen had. Want ik was in de veronderstelling dat het bloemdeel van de toy de vibrator was. Toen ik tussen de bloemblaadjes de enige knop van de toy vond, besefte ik me dat juist het steeltje de vibrator is. Dit is een pinpointvibrator! Ik werd daar best wel blij van (hoewel ik me ook wel een beetje dom voelde, dat ik dit niet had gelezen), want ik hou van pinpointvibrators!

Ik vind de Otouch Bloom er echt wel leuk en origineel uitzien. De bloem heeft een kleurverloop, van roze naar wit. Ik vind dat echt heel mooi en zie dat eigenlijk bijna nooit bij sextoys. Tussen de blaadjes zit dus het knopje verstopt. Dit is het powerknopje en het knopje om mee door de standjes te klikken.

Op de verpakking las ik dat dit een ultrasonic vibrator is en dat hij ultra hoge frequentie vibratie geeft. Toen ik dat las, was ik eigenlijk teleurgesteld. Ik hou juist van diepe vibratie, met een lage frequentie. Diepe vibraties (lage frequentie) klinken meer als een drilboor, terwijl buzzy (hoge frequentie) vibraties meer klinken als een zoemende bij. Diepe vibraties dringen dieper door en stimuleren mij veel beter dan buzzy vibraties die juist aan de oppervlakte blijven hangen. Ik werd er in elk geval dus, ondanks zijn mooie looks, niet gelijk enthousiast van.

De test van de Otouch Bloom

De otouch bloom naast een flesje glijmiddel. Het knopje van de otouch bloom.

Ik gebruikte een beetje Sliquid Sassy glijmiddel. Bij pinpointstimulatie vind ik het heel belangrijk om genoeg glijmiddel te gebruiken, omdat het anders soms zelfs een beetje pijnlijk kan gaan aanvoelen. Sliquid gebruikt alleen ingrediënten die niet irriterend zijn voor de vagina, en dat is (helaas) vrij uniek voor glijmiddel.

Toen ik de Otouch Bloom aanzette, hoorde ik gelijk dat echte buzzy geluid. Toch weer teleurgesteld, bracht ik de tip van het steeltje naar mijn clitoris. En toen kwam de verrassing. Deze super buzzy vibraties voelden eigenlijk gewoon heel lekker. Ik kon me eigenlijk ook wel herinneren dat ik eerder ook pinpointvibrators heb getest met buzzy vibraties en dat dat soms ook wel lekker was. Maar dit was wel écht heel buzzy, en ook écht heel lekker.

Ergens wilde ik het eigenlijk niet geloven, dat iets wat zo buzzy trilt, dat ultra high frequency was niet overdreven, me toch zoveel kon doen. Maar ondertussen bewoog ik met de tip heen en weer langs mijn clitoris en kwam ik toch gewoon klaar. Het snelle orgasme gaf me wel een klein deukje in mijn sextoytester-ego, want ik zat er wel echt naast. Ik moet mijn mening nu echt bijstellen. Buzzy vibraties kúnnen dus wel lekker zijn, indien gecombineerd met pinpointstimulatie. Al is pinpointstimulatie óók lekker met juist diepere vibraties. Pinpointstimulatie is eigenlijk (bijna) altijd gewoon een winnaar, denk ik. Als je er van houdt natuurlijk, want er zijn echt genoeg mensen die juist liever een wat groter gebied stimuleren en dus liever gaan voor bijvoorbeeld een wandvibrator of een andere vibrator met een grote op, zoals de Otouch Mushroom. En dan heb je ook nog mensen zoals ik, die het allemaal lekker vinden!

Dan zijn er ook nog twee opzetstukjes voor de Otouch Bloom. Het kleine opzetstukje maakt het puntje nog iets kleiner, waardoor het dan nóg intenser voelt. Voor mij was dat net een beetje too much, eigenlijk. Het grotere opzetstukje stimuleert de clitoris (of tepels of op welk lichaamsdeel je de Bloom dan ook gebruikt) van twee kanten. In mijn hoofd denk ik altijd dat ik dat héél lekker ga vinden, maar in de praktijk werkt dat niet zo voor mij. Ik vind het zelf gewoon het lekkerst als mijn clitoris aan één specifieke kant gestimuleerd wordt, dus met zo’n dubbel opzetstukje ga ik ‘m dan toch zo kantelen dat alleen één kant mijn clitoris raakt. Maar als je nou wél heel erg van die dubbele stimulatie houdt, dan is dit opzetstukje natuurlijk amazing.

De Otouch Mushroom winnen

De otouch mushroom in mijn hand, het lampje brandt. De otouch mushroom in mijn hand en ik knijp in de squisy bovenkant.

Zoals ik in het begin van deze review al zei, kan je dus een Otouch Mushroom winnen! Die heeft wel hele diepe vibraties en een zacht kussentje om een wat groter deel van jouw lichaam mee te stimuleren. Hij is ook echt heel cute, en vooral heel goed. Maar dat kan je natuurlijk lezen in mijn review over de Mushroom.

Nu ben ik toevallig vandaag jarig en mag ik een Otouch Mushroom weggeven van Easytoys! Wil je deze vibrator winnen? Laat dan een leuke felicitatie achter in de comments!

Je kan meedoen tot en met 7 juli. Daarna stuur ik de winnaar persoonlijk een emailtje. Vergeet dus niet een emailadres in te vullen waar je ook regelmatig kijkt. Je emailadres komt niet online te staan en wordt verder nergens voor gebruikt.

UPDATE: De Otouch Mushroom is gewonnen door Ruby! Gefeliciteerd Ruby en dankjewel voor je toffe gedichtje!

Conclusie

De Otouch Bloom heeft me verbaasd en me geleerd dat super buzzy vibraties soms wel heel fijn kunnen zijn. Deze toy is mooi en werkt verbazingwekkend goed! Ik vind ‘m helemaal leuk!

Je kan de Otouch Bloom hier bestellen bij Easytoys voor 54,99 euro

47 Reacties

  1. Wauw, super leuke filmpjes, mijn man zocht iets leuks voor mijn verjaardag en kwam bij jullie terecht, echt geweldig zoals jullie alles laten zien
    En Tess natuurlijk nog van harte gefeliciteerd wie weet vind ik deze Otouch Mushroom wel tussen mijn verjaardag cadeautjes

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.