Orgasmic Suction Of Ryujin review

20-09-2023

De Orgasmic Suction Of Ryujin is een van mijn eerste “mechanische” manga/hentai seksspeeltjes waar ik een review over mag schrijven. Iets heel nieuws om te ontdekken, en daarmee extra leuk, toch?

Specificaties van de Orgasmic Suction Of Ryujin

 • Materiaal: Silicone, ABS en TPE (sleeve)
 • Bodysafe: Ja, behalve het TPE
 • Aanbevolen glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
 • Oplaadbaar? Ja, via een USB kabel met magneetlader
 • Batterijcapaciteit: 350 mAh
 • Afmetingen: 7,8 x 7,5 x 18,3 cm
 • Aantal standjes: 7 zuig, 7 vibraties
 • Waterdichtheid: IPX7
 • Fabrikant: XTC Toys
 • Prijs: € 49,95 bij Motsutoys

Orgasmic Suction Of Ryujin

Hoe meer ik mij verdiep in de wereld van de Manga, Anime en Hentai, en dan specifiek in relatie tot seksspeeltjes, hoe meer ik erachter kom dat deze wereld vooral gedomineerd wordt door de TPE “handmatige” masturbators.

Dat kan zijn als heupmasturbator, de standaard “tunnel” onahole of eigenlijk elke creatieve vorm waarin TPE te vormen is.

Maar zeer zelden kom je een masturbator of seksspeeltje tegen dat net even iets meer kan. De Orgasmic Suction Of Ryujin is een van die toys.

De Orgasmic Suction Of Ryujin is een silicone vacuumtoy die via vibratie en zuigen je het idee moet geven van een pijpbeurt. Aan de binnenkant van de zachte silicone case zit nog een TPE sleeve met, zoals op de site van motsutoys te lezen is: genotsbobbels.

Deze sleeve moet je voor gebruik er in doen, en na gebruik haal je hem uit de case en kan je alles reinigen.

De bediening van de Orgasmic Suction Of Ryujin gebeurt door 3 knoppen aan de voorkant. Waarbij 1 de unit aan en uit kan zetten en ook de vibratiestandjes bedient. De tweede knop is voor de automatische zuigstandjes en de bovenste knop is voor die persoon die de zuigoptie graag handmatig bedient.

De Orgasmic Suction Of Ryujin is via USB oplaadbaar, en heeft een IPX7 rating, wat zoveel betekent dat je hem voor maximaal 30 minuten onder water kan houden, maar niet dieper dan 1 meter. Kortom, bij het schoonmaken kan je hem goed reinigen en afspoelen.

Orgasmic suction of ryujin bediening met 3 knoppen

Orgasmic Suction Of Ryujin in de doos

Zoals je zou verwachten van een XTC toy is de doos van de Orgasmic Suction Of Ryujin voorzien van het nodige Hentai geweld waarbij je rondborstig persoon wulps naar je ziet kijken terwijl ze een getekende versie van de Orgasmic Suction Of Ryujin vasthoudt. In de doos vindt je de Orgasmic Suction Of Ryujin, een heel summier instructieboekje, de oplaadkabel en een mooi opbergzakje. De witte sleeve zit in plastic verpakt ook nog in de Orgasmic Suction Of Ryujin, die moet je er eerst even uithalen voordat je hem kan gebruiken.

De Orgasmic Suction Of Ryujin getest

Zoals ik in de intro al schreef, het gebeurt niet zoveel dat Japantoys mechanisch zijn, dus de Orgasmic Suction Of Ryujin intrigeerde mij eigenlijk meteen.

Ook de manier waarop hij in elkaar steekt, de silicone buitenkant en de TPE sleeve vond ik interessant. Niet in de laatste plaats omdat ook het silicone aan de binnenkant genotsbobbels heeft. (dat woord though…)

Al met al superinteressant dus. Tijd om te testen.

Ik deed de Orgasmic Suction Of Ryujin aan de lader en het viel mij op dat de batterij eigenlijk vrij snel vol was, maar met 350mAh (wat een tiende is van de gemiddelde telefoon op dit moment) is dat niet heel verassend. Tegelijkertijd betekent het ook dat je niet superlang kan doen met 1 batterijlading, hoewel dat maar een klein ongemak is, maar wel zorgt dat je gebruik iets meer vooruit moet plannen misschien.

Na het opladen en wat gepiel met de sleeve in de silicone case doen kon ik de Orgasmic Suction Of Ryujin voorzien van ruim glijmiddel en deed ik hetzelfde met mijn pik.

Met sleeve is het allemaal een beetje nauw, maar door de rekbaarheid en dankzij het glijmiddel paste mijn pik wel prima in de masturbator, hoewel hij niet “helemaal” diep er in kon.

Ik begon met het testen van de vibraties, en ik moet zeggen, die vielen mij eigenlijk een beetje tegen. De motor is vrij buzzy, de patronen zijn echt zo standaard dat het voelt alsof het een motor uit de eerste de beste goedkope toyrange komt.

Erg teleurstellend eigenlijk, maar goed, het is een mangatoy die dingen kan, misschien moet ik niet teveel klagen.

De zuigfunctie is echter wel heel erg lekker. En bij tijd en wijle zo krachtig dat ik soms zelfs een beetje dacht dat het misschien too much zou zijn. Maar gelukkig is dat binnen de automatische standjes goed te regelen, en bied de handmatige functie ook genoeg ruimte voor wat leuks.

De toy is ook licht genoeg dat je met het aanzetten van de zuigfunctie wel een soort handsfree kan doen. De zuigingen gaan dan wel alle kanten op, en dat is misschien niet wat je wil. Maar als je de bovenkant vasthoudt is dat probleem opgelost.

Al met al is het een heerlijk teasende blowjob, waarbij je zelf nog wel voor een meer deepthroat gevoel kan gaan.

Als de vibraties nou net even dieper waren geweest was ik echt jubelend enthousiast over deze masturbator. Zoals het nu is, is het nog steeds een lekkere suction toy, maar ben ik te ongeduldig om te wachten tot ik er van klaarkom.

Orgasmic suction of ryujin aanzicht van de sleeve die in de toy zit

De Orgasmic Suction Of Ryujin schoonmaken

Zoals ik al eerder schreef is de Orgasmic Suction Of Ryujin IPX 7 “dompelproof” dus met warm water (denk om de electronica!) en zeep kan je de silicone case van binnen en buiten goed reinigen. Ook de TPE sleeve is makkelijk schoon te maken en ook aan de lucht te drogen. Let wel even op met in en uit elkaar halen, want dat is wel een klein beetje pielen toch.

Conclusie

De Orgasmic Suction Of Ryujin is een leuke toy, niet alleen door het hele manga verhaal, maar ook gewoon om wat deze zuigende en vibrerende masturbator allemaal kan. Ondanks dat de vibraties echt niet mijn ding zijn, weet ik zeker dat de Orgasmic Suction Of Ryujin velen van jullie wel zal aanspreken. En de prijs eigenlijk ook nog wel redelijk schappelijk. Andere toys met een zelfde functionaliteit zijn meestal twee keer zo duur. Enfin, leuke toy dus, maar niet een voor mijn shortlist.

Je koopt de Orgasmic Suction Of Ryujin bij Motsutoys voor € 49,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

 1. Heb hem nog maar een paar dagen, maar Ik ben er heel erg blij mee 😉

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.