Orctan Automatische Masturbator

16-03-2022

Soms zie je iets en dan denk je, dat kan toch nooit werken of lekker zijn? Dat had ik heel erg bij de Orctan Automatische Masturbator. Gelukkig was Easytoys zo sportief mij deze op te sturen om hem te kunnen reviewen.

SPECS

  • Materiaal: ABS, Siliconen
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
  • Lengte: 16,20 cm
  • Hoogte: 5,50 cm
  • Breedte: 19,2 cm
  • Batterijduur: 60 min
  • Oplaadtijd: 120 min
  • Prijs: € 249,99 bij Easytoys

Orctan

Als je begint met lezen en geen idee hebt van waar ik het over ga hebben (nou ja, of eigenlijk wel), komt dat misschien omdat je het merk Orctan niet kent. En eerlijk gezegd kende ik het ook niet, en ik ben best goed op de hoogte (dacht ik althans).

Na wat speurwerk blijkt Orctan een merk te zijn van een Zwitsers bedrijf genaamd Amorana, dat voor zover ik kon vinden een uitgebreide seksshop is die zich voor wat ik op hun website zie voornamelijk bezighoudt met de verkoop van premium seksspeeltjes.

Blijkbaar wilde ze ook graag zelf een speeltje maken, en dan voor de penis (hoewel ze het zelf nog steeds “Für Ihn” noemen (voor hem), maar goed, ouderwets, het zal wel.

Het vreemde is, dat dit merk vooralsnog maar 1 speeltje op de markt heeft, hoewel ik mij nu realiseer terwijl ik dit tik dat dat voor Arcwave, wat van Wow toys is eigenlijk ook geld, want die hebben natuurlijk alleen nog steeds maar de Arcwave Ion op de markt gebracht.

Nu we het over WOW toys hebben moet ik ook nog even vermelden dat op de Orctan website de hint staat dat dit device misschien door de uitvinder van de Womanizer is gemaakt, maar dat heb ik (nog niet) kunnen verifiëren.

Orctan automatische masturbator

Orctan Automatische Masturbator

Goed, nu dat ik het merk heb toegelicht tijd voor de toy. Zoals ik in mijn intro al schreef de Orctan Automatische Masturbator is een seksspeeltje waarvan ik niet helemaal begreep hoe dit nou moest gaan werken.

Hij bestaat uit twee siliconen rollers waarvan er 1 noppen heeft en de ander glad is. De bedoeling is dat je je penis tussen de rollers plaatst (met glijmiddel) en hem dan bediend met de knoppen op de achterkant alsof je een soort gamecontroller in je handen hebt, een soort playstation 4 controller, met rollers en zo, maar zonder joysticks, dat wel.

De bediening gebeurt door de 4 knoppen achterop, die gaan over wel standje je doet, of je een automatische modus (opvolging van verschillende standjes) wil gebruiken, of je extra stevige vibratie wil (door zowel + als – tegelijkertijd in te drukken) of even pauze wil om jezelf te edgen door tegelijkertijd op pijltje links en pijltje rechts te drukken.

Met 9 losse standjes en dus verschillende combinaties daarvan is er voor ieder wat wils.

Orctan Automatische Masturbator in de doos

Zoals je wel bij de specs hebt kunnen zien is dit speeltje niet bepaald goedkoop. Ik durft het dan ook zonder blikken of blozen een premium toy te noemen. En waar ik vaak commentaar lever op waarom dingen zo duur zijn, denk ik dat je voor het geld dat je betaalt hier wel echt genoeg bij krijgt.

De doos is elegant, zwart “carbon” en daarin vind je de Orctan Automatische Masturbator, een USB-C (!) oplaadkabel en een uitgebreide duidelijke handleiding. En niet alleen dat, je krijgt er ook nog een best wel hoogwaardig opbergzakje bij, ook geheel in stijl. Kortom, het ademt allemaal premium kwaliteit.

Orctan automatische masturbator

Orctan Automatische Masturbator getest

Nu ik deze review schrijf na 5-jaar-en-één-dag aan reviews onder de gordel heb ik geleerd dat het bij dit soort seksspeeltjes heel belangrijk is de handleiding te lezen. Gewoon omdat in tegenstelling tot een standaard masturbator, penisring of prostaatstimulator het heel belangrijk is dat je gewoon weet waar je mee bezig bent, voor de Orctan is dat geen uitzondering.

Veel glijmiddel

Ik las namelijk dat ik veel glijmiddel moest gebruiken, wat op zich ook logisch is bij silicone rollers, maar misschien toch niet zo heel obvious is. Ik vond het niet heel voor de hand liggend en ieder geval en ben blij dat ik het las.

Ik heb hem nu meermaals mogen testen en ja, je moet hier echt heel veel glijmiddel bij gebruiken, en voor de duidelijkheid, echt alleen maar ongeparfumeerd waterbasis glijmiddel om de juiste werking te garanderen.

Wat er niet in de handleiding staat en waar ik nu wel achter ben gekomen is dat een wat dikker glijmiddel hier echt wel de voorkeur heeft, vooral omdat dun glijmiddel relatief snel opdroogt en echt overal gaat zitten, dus dik glijmiddel zoals bijvoorbeeld Pjur Analyze me of Backdoor (waterbasis) of TYO-glijmiddel is hier een must. Bij mijn eerste test gebruikte ik mijn favoriete (extreem) dunne glijmiddel en het zat echt overal. Niet heel fijn, leer van mijn fouten.

Dit is hoe ik rol (of althans de Orctan dan)

Goed, glijmiddel erop en ook op mijn penis, penis tussen de rollers en aanzetten dat ding.

Ik weet nog dat ik dacht, dit kan toch niet veel zijn, en jemig wat had ik het verkeerd. De sensatie die deze rollers veroorzaken bij het eerste standje was meteen al hemels, en niet van “ooh nice”, maar echt “OMFG BBQ HOE IS DIT ZO LEKKER nice” en dat bleek 9 standjes lang het geval. Spelen met powerboosts, automodi alles was gewoon lekker. En normaal ben ik toch echt niet snel onder de indruk, maar nu echt wel.

Om zeker te weten dat het niet een soort van “nieuwig” enthousiasme was en omdat het toch echt beter ging met dikker glijmiddel heb ik het meermaals geprobeerd. Elke keer was net zo lekker als de keren ervoor.

Tot ik mij realiseerde dat als je de rollers andersom doet het allemaal misschien nog wel lekkerder is. Als je de Orctan Automatische Masturbator namelijk nieuw krijgt zit de gladde roller aan kant van je frenulum en de noppen aan bovenkant van je eikel. Dat is echt op zich al geniaal lekker.

Maar als je dat omdraait kan de Orctan Automatische Masturbator blijkbaar NOG MEER FUCKING AWESOME zijn.

En ik had echt niet gedacht van een seksspeeltje dat er uit ziet alsof je er ook heel goed was mee zou kunnen uitwringen.

Maar mensen, echt, Octran, waar was je heel mijn leven. Is de Orctan Automatische Masturbator de lekkerste niet Njoy Purewand toy tot nu toe? Ik zou het haast gaan denken.

Dat ene dingetje

En toch, toch zit er 1 nadeel aan de Orctan Automatische Masturbator, en dat is niet dat de batterij leeg gaat, het is ook niet dat je hem niet vaak genoeg zou kunnen gebruiken. Het is wel wat er gebeurd op het moment dat je klaarkomt.

Waar je bij de meeste seksspeeltjes namelijk wel ergens een plek hebt waar je sperma wordt opgevangen heb je dat bij de Orctan Automatische Masturbator niet. Dat is bij de Arcwave Ion of de Fun Factory Manta ook niet zo, maar daar kan je tenminste nog strategisch een handdoekje/opvangtekstieltje bij gebruiken.

Bij de Orctan Automatische Masturbator is dat niet zo, en aangezien hij echt heel lekker stimuleert kan je je ook voorstellen dat er best wel wat gebeurt als je klaarkomt.

Wat de Orctan Automatische Masturbator dan doet is precies wat je nu denkt, het gaat alle kanten op, waar de eerste keer het een en ander best wel ver vliegt komen de latere naschokken tussen de rollers terecht en door de bewegingen van de rollers verspreid zich het goed over niet alleen de rollers, maar ook je eigen lijf. Enfin, ik denk dat je wel beeld hebt.

Ik zat meerdere malen onder het glijmiddel, mijn eigen spunk en nou ja, dat is niet in alle scenario’s het meest prettige dat er kan gebeuren. Hou daar dus wel rekening mee.

Schoonmaak

Al die rommel moet natuurlijk opgeruimd worden. De rollers klikken uit de Orctan Automatische Masturbator, maar doen dat niet zo heel makkelijk, het zit best wel stevig vast. Dat in combinatie met (veel) glijmiddel en ander lichaamsvocht maakt het best een dingetje. Helemaal als er duidelijk staat vermeldt dat de behuizing, maar IPX4 (spatwaterdicht) certified is en je het dus niet zomaar helemaal kan afspoelen onder de kraan.

Wat je dus het beste kan doen (heb ik geleerd) is met een doek of stuk keukenrol de rollers zo goed mogelijk ontdoen van wat erop zit. Daarna de rollers losklikken en die gewoon goed afspoelen onder lauwwarm water met zeep of toycleaner en daarna de behuizing afnemen. En daarna alles weer in elkaar klikken, wat ook niet heel makkelijk gaat, maar oefening baart kunst.

Ergens is dit echt wel de moeite waard

Conclusie

Lieve lezers van mijn reviews. Deze Orctan Automatische Masturbator is geweldig. Ik durf niet meteen te zeggen DE toy van 2022, maar er moet wel echt iets fenomenaals op de markt komen dit jaar wil het nog beter worden, maar ik hoop dat eigenlijk wel.

Ik weet het, deze Orctan Automatische Masturbator is duur, maar in mijn optiek echt elke euro waard die je er aan uit geeft. Had ik al gezegd dat bijna elke maat penis erin past? Dat is wel van belang om te weten, want dat is echt zo.

Heb jij een penis, wil je echt awesome geweldig klaarkomen? Koop dan de Orctan Automatische Masturbator, maar nee echt.

Je koopt de Orctan Automatische Masturbator bij Easytoys voor € 249,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.