Vlog: Op bezoek bij Easytoys

31-03-2019

Vlog: Op bezoek bij Easytoys

Online sextoys bestellen is echt super handig. Je bekijkt lekker vanaf de bank alle producten, kiest iets uit en de volgende dag heb je het al in huis. Super simpel. Maar hoe gaat het er nou achter de schermen aan toe? Ik was daar wel benieuwd naar. Easytoys is één van de bekendere online sexshops. EDC is het bedrijf achter Easytoys en is ook nog eens een groothandel. Je kan je vast voorstellen dat er dus véél sextoys liggen in de EDC magazijnen.

Megan gaf mij een rondleiding in het enorme EDC pand in Groningen. Ik mocht kijken in de verschillende magazijnen vol met sextoys, de kantoren, ik nam plaats in een heuse stoeltjeslift en ik mocht ook nog een filmpje opnemen voor een Easytoys Instagram giveaway. Super leuk allemaal!

Ben je ook benieuwd hoe het er achter de schermen bij online sexshop Easytoys aan toe gaat? Check dan mijn vlog door op de afbeelding te klikken.

Op bezoek bij easytoys edc wholesale

 

Ik zou het super tof vinden als je je wilt abonneren op mijn YouTube kanaal. Je kan dat doen door hier te klikken. En als je deze vlog over Easytoys vindt, klik dan ook nog even op het duimpje omhoog. Maak je mij blij mee! Laat in de comments gerust weten wat je er van vond.

Je kan de Easytoys webshop hier vinden.

Ben je benieuwd hoe een offline sexshop er uit ziet? Check danΒ hier mijn vlog over Euphoria in Heerenveen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Wat een leuke vlog! Erg leuk om te zien allemaal!

    Antwoord
    • Thanks! Ik vond het zelf ook echt tof om te zien. Het is ZO groot daar!

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.