Ondo!Nupu 2 | Onahole review

25-03-2020

Wat doe je als een van je meest favoriete onaholes een “upgrade” krijgt? Nou dan ga je hem zsm testen natuurlijk. Gelukkig kreeg ik al snel de Ondo!Nupu 2 van Motsutoys in ruil voor een eerlijke review. Maar is deze onahole nou echt nieuw, maar vooral ook echt beter? Dat lees je natuurlijk in deze blogpost.

Ondo!Nupu

In mijn review van de Ondo!Nupu (eerste versie) was ik vol lof.  Ik hou niet zo van losse “slappe” masturbators, en veel onaholes vallen in die categorie. Maar de realiteit van het gevoel van de Ondo! Nupu daar viel ik voor.

Het maakte dan ook dat ik deze masturbator gewoon naast mijn bed heb liggen, nog steeds. En niet dat hij stom ligt te verzamelen, nee ik gebruik hem vaak, gewoon voor de lekker.

Ondo!Nupu 2

De Ondo! Nupu 2 is dus nieuw. En ook op bepaalde vlakken anders dan de Ondo!Nupu (deel 1). Wat meteen het meest opvalt is de buitenkant. Hoewel de mond eigenlijk hetzelfde is als de Ondo! Nupu is de andere kant (de bonus vulva) qua uiterlijk heel anders. De Ondo!Nupu had in de eerste versie namelijk een vulva met uitpuilende binnenste schaamlippen, de Ondo!Nupu 2 heeft juist geen uitpuilende schaamlippen, deze zijn veel kleiner en vindt je aan de binnenkant, wat toch wel een oog voor detail aangeeft.

Ondo! Nupu2 een erg realistische onahole masturbator uit japan

Verder is er ook aan de binnenkant een en ander anders, de ringen zijn strakker, de structuur aan de binnenkant is nog realistischer, Ondo! heeft er in ieder geval goed zijn best op gedaan om te zorgen dat je waarschijnlijk niet twee keer dezelfde masturbator gaat aanschaffen.

Ondo!Nupu 2 in de doos

De doos is als zoveel Japanse seksspeeltjes best iets om mee te nemen in de review. De hentai plaatjes die op ook op deze doos prijken zouden voor die mensen die daarvan houden echt iets kunnen bijdragen aan het genot (je brein wil ook wat stimulatie natuurlijk).

Zo ook nu ligt er een dame, duidelijk in opperste staat van opwinding achterover geleund, het enige wat jij nog hoeft te doen is…

Ondo! Nupu2 een erg realistische onahole masturbator uit japan hier zie je doos met een wulpse jonge dame die klaar ligt voor spannende dingen

Althans ik denk dat dat de insteek is bij dit plaatje. En eerlijk is eerlijk, het werkt denk ik wel.

Natuurlijk prijken er ook de nodige Japanse kreten op de doos, want het is nu eenmaal, nu ja, Japans.

Verder is de inhoud natuurlijk waar het om gaat, en ook deze keer is dit vrij eenvoudig. Een bio plasticzak met daarin de Ondo!Nupu 2 en een zakje glijmiddel. Dat is alles wat je in deze doos gaat aantreffen. Dat is zen, minimalistisch, en nou ja, wat verwacht je? Een 50 pagina’s tellende handleiding met de fijnere kneepjes van het onahole gebruik? Nee toch?

Ondo!Nupu 2 getest

Zo, nou, een tweede versie van eigenlijk een van de weinige onahole’s waar ik warm van wordt. Dat is nogal iets. En eerlijk gezegd, ik was een beetje nerveus. Niet voor het testen natuurlijk, ik bedoel met zoveel 100 geteste seksspeeltjes wordt ik pas nerveus als ik bijvoorbeeld een realdoll zou moeten gaan testen (want nou, ja dat is eh…spannend) maar een onahole, soit.

Nee meer omdat mijn verwachtingen na het succes van de Ondo!Nupu best wel hoog waren.

Is dit seksspeeltje beter? Is het echt een verbeterde versie? Is een tweede Ondo!Nupu kopen wel het geld waard? Is het allemaal echt wel anders?

En dat zou ik nu dus gaan uitvinden. Al met al dus gewoon wel fucking spannend eigenlijk.

Toen ik de doos van de Ondo!Nupu 2 open trok viel mij eigenlijk meteen iets op. En dat was de geur.

Er zit een luchtje aan

De Ondo!Nupu 2 ruikt eigenlijk heel anders. Niet naar het standaard TPE luchtje dat je zou verwachten. Een geur die je bij fleshlights en andere masturbators eigenlijk meteen herkent.

Maar waar de Ondo!Nupu 2 naar ruikt? Ik heb geen idee. Ik ken het luchtje, ik kan alleen niet thuisbrengen waar ik het van ken. Het ruikt nog steeds wel vrij industrieel. Maar niet zo heftig als een normale TPE lucht.

Maar ja, geur is zeker voor mij een ding, en dit is sowieso beter.

De mond lijkt aan de buitenkant eigenlijk helemaal op de eerste versie van de Ondo!Nupu, en daar verwacht ik dan ook geen verrassingen. De andere kant, die ik bij de eerste versie eigenlijk maar zo zo vond is wel anders. In ieder geval om naar te kijken. Ondo! omschrijft het zelf als “het perfecte kutje”, en ik heb daar eigenlijk een beetje haat aan. Want vulva’s zijn voor iedereen anders, er is niet een mooiere of een minder mooie van. En al helemaal niet een “perfecte”.

Deze vulva heeft dus alleen buitenste schaamlippen, dat is marketingtechnisch niet geil, maar wel accuraat.

Een kwestie van gevoel

Ik voelde eens even met mijn vingers aan de binnenkant van de Ondo!Nupu 2 en ik schrok eigenlijk. Want deze versie heeft een gehemelte dat aanvoelt als een echt gehemelte. Hetzij een stuk zachter dan irl, maar qua ribbels en dingetjes voelt het echt echt. Hetzelfde geld ook voor de tong en ook voor de “keel”. Het is een TPE-afgietsel van iemands mond (als dat kan?). Het is echt superrealistisch. Zelfs de plastic tandjes voelen realistischer dan in de eerste versie.

Voor de vulva kant geldt eigenlijk hetzelfde, ik vind de binnenste structuren veel realistischer voelen dan de eerste versie. Het is gewoon echt een kutje.

Ik heb ook geleerd dat je dus geil kan worden van een masturbator betasten (aan de binnenkant), wellicht dat dat ook komt door de realiteit van de structuren (al zijn ze natuurlijk veel zachter dan in het echt op sommige plekken). Maar een masturbator die mij geil maakt, dat is toch wel een nieuw iets.

Maar ik vind dit niet een punt van kritiek, verre van zelfs.

Ondo! Nupu2 een erg realistische onahole masturbator uit japan hier zie je links de ondo! Nupu 2 en rechts de ondo! Nupu (eerste versie)

Eindelijk echt testen

Na mijn (ja wtf ja) voorspel met de Ondo!Nupu 2 was het tijd voor het betere piemel in onahole testen, en dus na het ritueel van glijmiddel en holewarmer mocht ik dan toch echt aan het testen.

En ook hier was ik blij verrast, want wat mijn vingers ervoeren, dat mocht mijn pik ook meemaken. En eigenlijk nog meer.

Het gevoel is uiterst realistisch, en voelt wel wat strakker dan de eerste versie van de Ondo!Nupu. De tanden over je schacht, het gevoel dat je net even iets harder kan doorduwen voorbij de eerste en de tweede ring. Het is allemaal bloedgeil en heel lekker.

In tegenstelling tot de eerste versie vindt ik de “kutjeskant” van de Ondo!Nupu 2 ook erg lekker. Je voelt een goed verschil omdat je de texturen nu in omgekeerde volgorde voelt en dus heb je nu echt twee masturbators voor de prijs van 1.

En belangrijker, het voelt zo anders dan de eerste versie, dat deze Ondo!Nupu 2 dus een uitbreiding kan zijn op je verzameling onaholes!

Ook het orgasme dat deze beiden onahole tunnels je geven is ronduit heerlijk te noemen. Ondanks dat er geen mechanische of elektrische stimulatie is. Juist door de “bijna echt” sensatie is het allemaal knettergeil.

Als de Ondo!Nupu 2 nu ook nog gewoon wat steviger was qua grip, dan denk ik echt dat ze de ultieme perfectie bijna hadden bereikt. Ik vind alleen het “slappe” midden van deze masturbator niet zo heel lekker. Maar goed, daar merk je weinig van als je goed stevig aan de gang gaat.

Ondo!Nupu 2 schoonmaken

Net zoals de eerste versie is de Ondo!Nupu 2 een door en door tunnel. Kortom, met toy cleaner en een stevige waterstraal en je nieuwe meest favoriete masturbator is schoon. En drogen is een eitje, helemaal met de accessoires van Motsutoys speciaal voor dit soort seksspeeltjes.

Conclusie

Oh Ondo!Nupu 2 je bent inderdaad anders dan de eerste versie, en in ieder geval net zo geweldig, en wat mij blijft verbazen, zo enorm betaalbaar!

En dat maakt dat de Ondo!Nupu 2 net zoals de Ondo!Nupu in de lijst met favo masturbators terechtkomt.

Heb je nog geen masturbator? Koop de Ondo!Nupu 2, heb je de eerste versie al? Koop de Ondo!Nupu 2! Want ja, je wil dit gewoon niet missen. Het is echt lekker.

Wil je vanwege corona, wel masturberen met een toy, maar niet de hoofdprijs betalen? Dan heb ik goed nieuws!

Want, je koopt de Ondo!Nupu 2 bij Motsutoys voor € 29,95

Mocht je 5 euro goedkoper willen bestellen dan kan je de eerste versie van de Ondo!Nupu nu kopen bij motsutoys voor slechts € 24,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Jammer genoeg niet meer te krijgen.
    Na je review had ik gelijk zin om het te proberen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.