Onatsuyu Pussy Juice Lotion | Glijmiddel review

06-04-2022

Ik vind het reviewen van glijmiddel altijd ingewikkeld, maar ik ben nu al een tijdje fan van Onatsuyu Pussy Juice Lotion die ik kreeg van Motsutoys. Niet alleen ben ik er enthousiast over, ik heb het al in meerdere van mijn reviews genoemd, maar nog geen uitleg gegeven, dus hoog tijd voor deze review.

SPECS

  • Type glijmiddel: Waterbasis
  • Geschikt voor: Alle soorten materialen
  • Inhoud van fles: 370 ml
  • Prijs: 19,95 bij Motsutoys

Masturbators en glijmiddel

Het is geen geheim dat Tess en ik enorm voorstander zijn voor het gebruik van (veilig) glijmiddel. Zoals we al vaker hebben verteld is het niet alleen noodzakelijk als je seksspeeltjes gaat gebruiken en er geen ā€œnatuurlijke lubricatieā€ is. Maar ook als dat er wel is, is glijmiddel een enorm fijne toevoeging aan het gebruik van seksspeeltjes, maar ook gewoon tijdens de seks.

Bij het gebruik van masturbators, ook wel onaholes genoemd, is het gebruik van glijmiddel natuurlijk echt wel noodzakelijk. Een masturbator is meestal niet van glijmiddel voorzien voordat je hem gaat gebruiken. De enige uitzondering daarop is natuurlijk de Tenga CUP die kant-en-klaar bruikbaar is (en daarna ook weggegooid moet worden).

En hoewel dat kant en klare heel fijn is soms, is het toch fijner (in ieder geval in mijn optiek) als je glijmiddel kan gebruiken dat goed bij je past en fijn is voor jou.

Dat is niet alleen maar in verband met de mogelijke aanwezigheid van niet bodysafe ingrediƫnten. Maar ook simpelweg omdat iedereen anders is, en andere dingen lekker vindt.

Andere sensaties

Wat je misschien nog niet wist, en wat ik mij eigenlijk ook pas sinds kort realiseer, is dat het soort glijmiddel wat je gebruikt ook nog impact heeft op hoe je je seksspeeltje ervaart.

Ik heb het dan niet over of een glijmiddel op water-, silicone, of oliebasis is, want dat spreekt, denk ik natuurlijk wel voor zich, maar wel over de dikte (ook wel viscositeit genoemd) van je glijmiddel. Zo kan je glijmiddel er dus voor zorgen dat je minder of meer voelt van een textuur.

Bij waterbasis glijmiddel is er ook een relatie tot de dikte en hoe lang je het kan gebruiken voordat het ā€œopdroogtā€, dunnere glijmiddelen zullen over het algemeen, zeker als ze aan de buitenlucht blootgesteld worden (dus buiten een masturbator) vele male sneller opdrogen dan dikker glijmiddel.

Allemaal zaken waar je rekening mee kan houden en ook zaken die kunnen helpen.

Onatsuyu pussy juice lotion

Onatsuyu Pussy Juice Lotion

Onatsuyu Pussy Juice Lotion is een glijmiddel dat heel erg dun is, zoals de naam al doet vermoeden is dit glijmiddel een poging om zoveel mogelijk op vaginaal vocht te lijken qua consistentie.

Onatsuyu Pussy Juice Lotion is overigens van het merk Toyheart, dat zoals je waarschijnlijk al hebt afgeleid uit het plaatje hierboven uit Japan komt. En dit glijmiddel speelt duidelijk in op een hentai fetisj en een drang om dingen ā€œechter dan echtā€ te laten voelen.

Onatsuyu Pussy Juice Lotion ingrediƫnten

De ingrediƫnten van de Onatsuyu Pussy Juice Lotion zijn, als je zoekt op het internet dus een groot mysterie. Fora vol met fans van masturbators en dit glijmiddel vroegen zich af: Het is wel lekker, maar wat zit er nu in?

Probleem daarbij was vooral dat nergens op de fles of de verpakking stond wat erin zit.

Het heeft mij dan ook enkele uren extreem heftig Google werk gekost om de ingrediƫntenlijst van een obscure Taiwanese website te halen. En het origineel vind je hieronder.

Onatsuyu ingrediƫntenlijst gevonden op een taiwanese website.

Wat er staat is dat er de volgende ingrediƫnten in zitten:

  • Water
  • Natrium polyacrilaat
  • Methylparabeen (ja dat is een parabeen, maar is wel bodysafe, en wordt in Nederland ook gewoon nog gebruikt)
  • Dinatrium EDTA

Als je echt geen parabenen wil gebruiken is het natuurlijk een no-go. De rest van de ingrediƫnten is wel bodysafe. Mocht je er meer over willen lezen, dan verwijs ik je graag naar de glijmiddelgids die je meer kan vertellen over een ingrediƫnt. Mocht je vragen hebben over een ingrediƫnt dan kan je mij natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Onatsuyu Pussy Juice Lotion getest

Ik zei al, het reviewen van glijmiddel is ingewikkeld, ik kon niet zomaar gaan testen zonder bovenstaande met jullie te delen. Maar genoeg informatie over stofjes, over viscositeit.

Tijd voor de daadwerkelijke test.

Nou ja, test, tests, want ik gebruik de Onatsuyu Pussy Juice Lotion al best een tijdje, vooral omdat het echt heel erg awesome is.

Ik ben namelijk van mening dat de poging om dit glijmiddel op vaginaal vocht te laten lijken (qua consistentie en glibberigheid) heel erg goed gelukt is. Daar moet ik natuurlijk nog wel even aan toevoegen dat vaginaal vocht niet bij iedereen dezelfde consistentie heeft, maar gemiddeld genomen, komt dit echt heel erg dichtbij.

Zo trekt het ook draden (wat ik persoonlijk totaal niet geil vindt) wat blijkbaar voor veel mensen ook heel erg opwindend is, dus dat is voor die mensen een extra bonus.

Maar waar het om gaat, is dat het de perfecte balans heeft gevonden (vind ik dan) tussen het glibberig maken en het intens laten ervaren van de textuur van je masturbator. Dat doet het echt heel erg verschrikkelijk goed.

Onatsuyu pussy juice lotion tuutje

Daarbij komt ook nog eens dat de fles waar dit alles in zit, een tuutje heeft dat ervoor zorgt dat je het erg vloeibare glijmiddel heel makkelijk de tunnel van je masturbator in kan laten vloeien. Wat een rommeltje voorkomt als je dun glijmiddel in een tunnel moet doen.

Je moet er trouwens wel rekening mee houden dat dit glijmiddel, juist doordat het zo dun en ā€œechter dan echt isā€, overal komt te zitten. Maar omdat het waterbasis is, droogt het heel snel op (zonder vlekken!) en is het extreem goed uitwasbaar.

Ik word echt diep gelukkig van Onatsuyu Pussy Juice Lotion.

Conclusie

De Onatsuyu Pussy Juice Lotion is een geniaal glijmiddel dat naar mijn mening echt geweldig is als je veel met masturbators aan de gang gaat. De viscositeit, de textuur, de manier hoe het werkt en hoe het voelt in een masturbator voegt echt iets toen aan je masturbatie-ervaring.

Wel moet gezegd worden dat dit glijmiddel eigenlijk alleen echt bij masturbators heel fijn is. Het is echt te dun (en vaak te vluchtig) voor gebruik bij bijvoorbeeld de Octran masturbator of de Fun Factory Manta.

Je koop de Onatsuyu Pussy Juice Lotion bij Motsutoys voor ā‚¬ 19.95 de fles (370 ml)

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.