Onaho of the Round Table review

05-06-2024

De Onaho of the Round Table is een all-in-one masturbator, maar niet zoals je denkt. Hij vibreert niet, heeft niet een speciale functie. Deze onahole is namelijk een 8-in-1 oplossing voor het probleem: Goh, ik wilde dat ik nog 7 andere masturbators had.

Of dat nu echt een probleem is om op te lossen, dan lees je in deze review.

SPECS

 • Materiaal: TPE
 • Bodysafe? Nee
 • Gewicht: 3700 gram
 • Diameter: 23 cm (als je de vulvalippen meetelt: 25 cm)
 • Merk: XTC toys Japan
 • Aantal tunnels: 8
 • Prijs: € 119,95 bij Motsutoys.com
Onaho of the round table review

Onaho of the Round Table

Je hebt ongetwijfeld de foto hierboven al gezien, en inderdaad, de Onaho of the Round Table is een Japantoy, en zoals we inmiddels wel vaker hebben gezien, is deze megamasturbator eentje met een thema, namelijk Koning Arthur en de ridders van de ronde masturbator.

Ja, dat las je goed, want deze onahole is uniek in zijn soort omdat je niet de standaard maximaal 2 tunnels hebt (een kut en een kont) maar een totaal van 8 tunnels die elk hun eigen sensatie hebben.

Heb jij een fantasie om het in 1 sessie met meerdere mensen te doen, dan is de Onaho of the Round Table wel de masturbator bij uitstek. Niet alleen zijn de tunnels namelijk uniek, maar ook is de Onaho of the Round Table van 8 verschillende sets vulvalippen.

Kortom, echt alles wat je zou kunnen bedenken, althans, dat is natuurlijk de insteek (pun intended).

Elk van de 8 tunnels heeft dan ook een naam, een specifieke lengte en sensatie. Deze tunnels en hun lengte zijn:

 • Gorgona Goddess: 125 mm
 • Elsa Scarslut: 120 mm
 • Majestic Monara: 110 mm
 • Asteria Dragonblade: 230 mm (open tunnel, doorlopend)
 • Anonymous Knight: 125 mm
 • Asara Lightblade: 120 mm
 • Mash Mooncharm: 230 mm (open tunnel, doorlopend)
 • Mordred: 120 mm

Zoals je kan zien zijn Mash Mooncharm en Asteria Dragonblade met elkaar verbonden, dat zou een unieke sensatie moeten geven. En wellicht is dit ook leuk als je eens met “toy assisted” docking wil experimenteren.

Zoals ik al zei, uniek in zijn soort. Zoals in de productomschrijving te lezen valt:

“Deze “Onaho of the Round Table” levert een nieuwe smaak van extase voor elke dag van de week- en een speciale verrassing voor het weekend.”

Onaho of the Round Table in de doos

Het hele concept van de Onaho of the Round Table is natuurlijk fantasy, ridders en magie. Allemaal thema’s die bij Japantoys wel vaker voorkomen en in het geval van deze 8-in1 masturbator is dat allemaal mooi uitgevoerd.

Je ontvangt de Onaho of the Round Table in een ronde doos met mooi artwork dat geheel aansluit bij het thema.

Daarin vind je, zoals je kan verwachten de Onaho of the Round Table, wat leuk is voor de manga/hentai fans, is dat je er ook nog eens een plastic stand-up krijgt die je kan neerzetten om naar te kijken.

Leuke swag en wel 8 masturbators in een doos.

Onaho of the round table review zijaanzicht van de verschillende tunnels

Onaho of the Round Table getest

Ik had de Onaho of the Round Table al een tijdje in huis, maar deze masturbator is zo speciaal dat het testen, nadenken over en het uiteindelijke schrijven erover even duurde.

Ik ben een beetje een historienerd met een voorkeur voor Engelse historie dus het thema van de Onaho of the Round Table sprak mij wel aan.

Okee, als we even heel eerlijk zijn is het enige wat overeenkomt in de Arthur legende en deze masturbator de naam Mordred. Maar goed, we hebben het over een bijna 4 kilo wegende ronde masturbator met 8 gaten, dus ik denk dat het zoeken van echt historische parallellen sowieso vrij kansloos is, dus dat laten we even los.

Zoals eigenlijk met alle XTC toys is de Onaho of the Round Table stevig, degelijk en van goede kwaliteit. Het idee van 8 tunnels is dan ook wel echt heel cool (vond ik).

Dus met mijn favo onahole glijmiddel, de Onaho of the Round Table en goede moed begon ik met testen.

Meteen kwam ik er achter dat het vasthouden van de Onaho of the Round Table tijdens een masturbatiesessie eigenlijk onmogelijk is. Niet alleen heb je bijna 4 kilo “dood gewicht” van de Onaho of the Round Table in je handen, het is ook nog wel vrij flexibel dus deze masturbator wil dan alle kanten op.

Misschien is dat ook niet zo erg, want als je meer gaat voor het “seks met meer dan 1 partner met een vulva” idee dan is het sowieso geiler als de Onaho of the Round Table op de juiste hoogte ligt en je makkelijk kan afwisselen.

Dat voor elkaar krijgen is een kwestie van een vlak (maar stevig!) oppervlak vinden waar je voor kan zitten, zodat je de Onaho of the Round Table kan ronddraaien en elke tunnel zo makkelijk kan penetreren. Kortom, gebruik van deze masturbator vergt wel even wat voorbereiding.

Onaho of the round table review zijaanzicht van de verschillende tunnels

Eindelijk aan de gang

Goed, setup klaar, tijd om te testen. Zoals ik van XTC toys gewend ben voelen de tunnels inderdaad allemaal uniek aan. Wat leuk is, maar ook een beperking, is dat niet elke tunnel even lang is, dus wil je voor dat “o nee, hij kan echt niet verder” gevoel gaan, dan is dat heel lekker.

Heb je een wat langere penis (langer dan 13 cm) dan kan je eigenlijk alleen echt helemaal diep gaan bij de twee doorgetrokken tunnels.

Ik ben persoonlijk wel van de “balls deep” penetratie, dus in mijn geval waren Mash Moonscharm en Asteria Dragonblade mijn favorieten, maar toch is elke tunnel heel erg lekker en zeker anders genoeg om de moeite waard te zijn.

Kortom, ondanks dat dit niet (in mijn optiek) een “oh ik ben geil ik pak de Onaho of the Round Table er even bij” situatie is, is deze masturbator wel echt de moeite waard.

De Onaho of the Round Table schoonmaken

Het schoonmaken van de Onaho of the Round Table is zoals wel vaker bij grotere en zwaardere masturbators even een klusje. Vooral ook omdat de meeste tunnels niet door en door zijn, zijn droogsticks en de juiste accessoires een must.

Wil je dus een makkelijk te reinigen masturbator, dat is dit niet.

Onaho of the round table review bovenaanzicht.

Conclusie

Ik ben best wel enthousiast over de Onaho of the Round Table, tegelijkertijd realiseer ik mij dat deze grote zware masturbator misschien niet de meest praktische is. Het schoonmaken en opruimen bijvoorbeeld neemt tijd en ruimte in beslag.

Maar als je die inspanning wil doen heb je met deze “acht kunstkutjes in een masturbator” wel een heel leuke toy te pakken.

Je koopt de Onaho of the Round Table bij Motsutoys voor € 119,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.