OMGYes.com

08-12-2017

Tess tesst: OMGYes.com

Het was alweer een tijdje geleden dat ik voor het eerst hoorde van de website OMGYes. Emma Watson vertelde in een interview dat zij een abonnement op deze site had en dat ze er erg blij mee was. Ik werd, net zoals een heleboel andere mensen toen, wel gelijk nieuwsgierig wat dit precies voor site was.

Website over vrouwelijk genot

Omgyes. ComOMGYes is dus een website die niet gratis is. Maar het is eigenlijk ook geen abonnement wat je af moet sluiten, je doet een éénmalige betaling. Daarna kan je alle content bekijken. En die content gaat over vrouwelijk genot, en dan specifiek: vingeren. Heel veel verschillende technieken om te vingeren.

OMGYes richt zich op iedereen met een vulva. Ze hebben zelf onderzoek gedaan onder 2000 vrouwen om er achter te komen hoe vrouwen zichzelf stimuleren. Ze kwamen er achter dat veel vrouwen dezelfde technieken gebruiken, maar ook dat daar eigenlijk nog niet eens namen voor waren. Op de OMGYes website worden deze verschillende technieken uitgelegd en gedemonstreerd, zodat je hier zelf mee aan de slag kan. Zo ontdek je zelf misschien wel iets nieuws wat super lekker is.

Van Cliare van OMGYes.com kreeg ik gratis toegang tot seizoen één (ze zijn nog bezig met seizoen 2 en 3) in ruil voor mijn eerlijke review.

Intiem en netjes

Omgyes. ComDe website ziet er mooi en professioneel uit. Het oogt intiem, maar toch ook clean, netjes. Er zijn twaalf verschillende technieken die worden uitgelegd. Bij sommige titels heb ik gelijk al een idee wat de bedoeling kon zijn, maar anderen zeggen me weer vrij weinig. Bijvoorbeeld bij ‘Framen’ of ‘Layeren’ vroeg ik me af hoe dat zou gaan. Maar ook van de titels waar ik wel een idee bij had, was ik erg benieuwd naar de precieze uitvoering.

Je kan de website volledig in het Nederlands bekijken. OMGYes is in meerdere talen beschikbaar. De vertalingen kloppen ook gewoon goed, dat is erg fijn. De filmpjes zijn ook in het Nederlands ondertitelt. Je kan ook voor een andere taal kiezen als je dat prettiger vind, op dit moment zijn er elf talen beschikbaar.

Verschillende technieken

Omgyes. ComElke techniek is dus eigenlijk een apart hoofdstuk van de site. Per techniek krijg je dus uitleg. Een klein deel is geschreven tekst, maar het meeste haal je uit de filmpjes. Eerst heb je drie filmpjes waarin drie verschillende vrouwen wat vertellen over zichzelf en deze techniek. Hoe ze deze techniek ontdekt hebben of waarom ze deze techniek graag gebruiken, dat soort dingen. In deze filmpjes zijn de vrouwen gewoon gekleed en lijken in een gewone huiskamer te zitten. Het ziet er allemaal mooi en zacht uit. De vrouwen zijn ook allemaal hele verschillende types, maar allemaal spreken ze open over hun gevoel en doen dit zonder er raar over te doen.

Als je na de filmpjes naar beneden scrolt, zie je nog een stukje tekst met uitleg over de techniek. Daaronder vind je weer een filmpje van één van de vrouwen die je eerder al hebt gezien. Zij gaat nu de techniek demonstreren. In dit filmpje verschijnt zij dus naakt. Sommige vrouwen hebben nog wel een hemdje of bh aan, maar geen broek of slipje.

Expliciet beeld

Omgyes. ComDe eerste keer dat ik zo’n filmpje zag, schrok ik een beetje van hoe expliciet dit in beeld kwam. Ik keek gewoon echt naar een masturberende vrouw, die ondertussen nog uitleg gaf. Je ziet dus echt wat ze aan het doen is, dus haar kutje komt vol in beeld. Ik moest er even aan wennen, maar al snel vond ik dit vooral goed. Want hoe kan je dit nu anders duidelijk overbrengen, en waarom zou het überhaupt raar zijn om een kutje in beeld te brengen? De vrouwen doen er ook gewoon heel normaal over. Ik vind het mooi om te zien dat dit zo mooi overgebracht wordt. Je ziet vrouwen die genieten van hun eigen lichaam, zonder schaamte. Want waarom zouden we ons hier ook voor moeten schamen? Ik vond deze vrijheid heel mooi om te zien, en het zette me ook wel aan het denken.

In elk demonstratiefilmpje laat de vrouw zien hoe zij masturbeert. Je ziet direct hoe de techniek toegepast wordt. Vaak zie je ook dat ze er echt opgewonden van raakt. En soms werd ik daar zelf ook opgewonden van. Het is echt vol in beeld allemaal, maar toch is het mooi en niet cheap of ranzig. Het is echt. En dat vond ik echt heel tof om te zien.

Probeer het zelf

Omgyes. ComBij veel van de technieken raakte ik zelf ook geïnspireerd om het te gaan proberen. Op mezelf dan. Want een andere optie is ook nog dat je oefent op de site. Bij elke techniek vind je ook een oefen ‘filmpje’. Dit is eigenlijk een bewegende foto van een kutje. Je hoort de stem van de vrouw die uitlegt wat je moet doen bij deze techniek en je ziet ook nog pijltjes. Als je een touch screen hebt, kan je nu met je vinger op het scherm de beweging gaan doen, je ziet dan de schaamlippen ook echt meebewegen. En als je achter je laptop zit, moet je dus met je mousepad proberen de bewegingen te maken (en dat is best lastig!). Je krijgt gelijk feedback van de stem of je het goed doet, of wat je anders zou moeten doen. Gelijk een goede les dat duidelijk aangeven wat je lekker vind aan een partner ook erg belangrijk is, of in het opvolgen van aanwijzingen van een partner. Als je de oefening goed uitvoert, komt ze ook nog klaar.

Maar in elk geval kreeg ik dus meestal bij het kijken van zo’n filmpje dus wel echt zin om het ook op mezelf te proberen. Hoewel deze website natuurlijk echt geen porno is, vond ik het vaak wel opwindend om te zien hoe zo’n vrouw bezig was met zichzelf. En ik vingerde mezelf eigenlijk altijd op dezelfde manier, en eigenlijk vingerde ik sowieso niet zo vaak. Want hee, ik hou van sextoys! Maar deze website heeft me echt geïnspireerd om wat meer op ontdekkingstocht te gaan en nieuwe dingen te proberen bij mezelf. Lekker een beetje glijmiddel er bij en oefenen. Ik vond het heel fijn om dit te doen en te ontdekken. Sommige technieken gebruik ik nu ook vaker en vind ik ook echt lekker.

Echte mensen

OmgyesZeker niet elke techniek, want er zaten ook dingen bij die bij mij gewoon absoluut niet werkten. Maar ik heb het wel allemaal geprobeerd en dat was ook echt leuk en leerzaam om te doen. Want meestal pas als je het ook echt doet, weet je of het wat voor je is. En het is weer een manier om je eigen lichaam en dan met name je vulva te leren kennen.
Ik vond het echt fijn om gewoon van echte mensen te horen wat zij doen als ze masturberen, wat zij lekker vinden. Het waren ook echt allemaal verschillende types vrouwen, dat vond ik echt heel tof. Ik ben heel open en bespreek vaak intieme zaken met vriendinnen, maar ik heb het eigenlijk nog nooit gehad over ‘hoe vinger jij nou?’. Ik had er eigenlijk zelfs nog nooit zo bij stil gestaan dat er zoveel verschillende technieken bestonden.

Conclusie

OmgyesIk denk dat deze website voor echt heel veel mensen interessant is, mannen en vrouwen. Alles is echt mooi en fijn in beeld gebracht en dat vind ik echt wel knap met zo’n onderwerp. De technieken zijn stuk voor stuk allemaal interessant en leuk om te proberen. En als je alles bekeken en geprobeerd heb, heb je vast iets nieuws geleerd wat je lekker vind en vaker zal gebruiken. En heb je weer wat meer ontdekt over je eigen lichaam en genot. Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik van deze website moest verwachten. Zeker omdat ik dus zelf bijna nooit zonder sextoy masturbeerde. Maar ik ben echt heel blij dat ik deze website helemaal heb kunnen bekijken want ik heb er super veel van opgestoken. Niet alleen qua technieken, maar vooral over wat ik zelf lekker vind, en wat niet. Wat mij betreft echt een aanrader.

Toegang tot seizoen één van OMGYes kan je kopen op omgyes.com voor een nu gereduceerde prijs van 39 euro. Je kan het ook cadeau geven, misschien een leuk idee om je kerst nog wat lekkerder te maken.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Mijn engels is niet zo heel erg goed, ik zou graag willen weten of het in het nederlands is of ondertiteld

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.