OhMiBod Lovelife Rev

15-04-2022

Een tijdje terug schreef ik al over de OhMiBod Lovelife Cuddle. In dat pakketje wat ik toen kreeg van OhMiBod zaten nog twee vibrators, waaronder de OhMiBod Lovelife Rev. Een kleine vibrator die me vooral aan een kettlebell doet denken, maar toch wel iets schattigs heeft.

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 standjes, waarvan 2 steady
Waterproof: splash-proof
Verkoopprijs: rond de 57 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Dit is wel apart!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de ohmibod lovelife rev De achterkant van de verpakking van de ohmibod lovelife rev

Net als de Lovelife Cuddle Mini heeft ook de Lovelife Rev een hele leuke, originele verpakking. Ook deze kleine sekstoy heeft weer twee doosjes. De buitenste doos is mintgroen en heeft een opening in de vorm van het seksspeeltje. Door die opening heen zie je het printje van de doos die er onder zit. Helemaal cute! Op de achterkant van de buitenste doos vind je wat informatie over de Lovelife Rev.

De binnenste doos heeft alleen een printje en geen tekst. Je kan deze doos dus als discrete bewaardoos gebruiken. In de verpakking vind je de Lovelife Rev zelf, het USB-oplaadkabeltje (met labeltje!), een bewaarzakje en de gebruiksaanwijzing.

De gebruiksaanwijzing ziet er ook helemaal leuk uit. Alleen het bewaarzakje vind ik een beetje basic. Dat witte zijde kan eigenlijk niet meer, maar er zit in elk geval nog wel een OhMiBod labeltje aan.

Mijn eerste indruk van de OhMiBod Lovelife Rev

De binnenste verpakkingsdoos van de ohmibod lovelife rev, het bewaarzakje, het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. De ohmibod lovelife rev naast een lipstick

Sextoys die er niet uitzien als standaard sextoys vind ik leuk. Nu is er natuurlijk wel al door heel veel merken nagedacht over wat de ideale vorm is voor een seksspeeltje, maar dat wil niet zeggen dat we er al zijn. Sowieso vindt iedereen iets anders fijn, dus wat voor de één het ideale seksspeeltje is, is dat voor de ander weer helemaal niet.

Een sekstoy met een nieuwe, aparte vorm geeft een mooie kans om een beetje te experimenteren. Even iets anders proberen dan normaal en misschien wel hele fijne, nieuwe dingen te ontdekken. Ik hou daarvan! Niet elke keer, soms wil ik gewoon even een makkelijk orgasme zonder ‘gedoe’, maar voor zo af en toe is het zeker super leuk.

De Lovelife Rev ziet er voor mij dus uit als een kettlebell. Hij is een beetje appelvormig, met een opening, waardoor er eigenlijk een soort handvat ontstaat. Het is een hele ronde toy. Ik heb niet direct een idee hoe ik ‘m het best kan gebruiken.

Het handvat bestaat uit een stukje siliconen en is daardoor best flexibel. Er passen met gemak twee vingers in.

Het knopje (er is er maar één) van de Lovelife Rev heeft de vorm van een hartje. Het zit aan de zijkant van de toy.

De test van de Lovelife Rev

De ohmibod lovelife rev in mijn hand. De ohmibod lovelife rev met mijn vingers door de handgreep

Ik had dus nog niet echt een idee van hoe ik deze vibrator zou gebruiken, maar ik besloot maar gewoon te beginnen. Met voldoende goed, niet irriterend glijmiddel natuurlijk. Dit is sowieso een seksspeeltje voor uitwendig gebruik. Voldoende glijmiddel maakt dat sowieso veel lekkerder. Ik gebruikte mijn favoriete glijmiddel: Sliquid.

Omdat de Rev toch redelijk breed is, dacht ik dat het het fijnst zou zijn om ‘m in de lengte te gebruiken. Ik zocht het knopje op met mijn vinger en kwam er achter dat het vrij lastig te voelen is als je niet kijkt. Ook zat er inmiddels overal glijmiddel. Ik heb een beetje de aparte trek dat ik het dus haat om vieze handen te hebben. En glijmiddel op mijn handen vind ik vies voelen. Ik werd dus niet instant blij van deze situatie, maar goed, met deze glijmiddelsituatie en de plaatsing van het knopje had het weinig nut om elke keer mijn handen tussendoor schoon te vegen.

Het voelde een beetje onwennig allemaal. De vibraties zitten een beetje tussen diep en buzzy in. Vrij gemiddeld zou ik zeggen. Ik had niet datzelfde instant-wow-effect wat ik bij de Lovelife Cuddle Mini had.

Anders dan anders

Het knopje van de ohmibod lovelife rev De ohmibod lovelife rev in mijn hand, mijn vingers deuken de handgreep in.

Maar toen ik de Lovelife Rev draaide en ‘m in de breedte gebruikte, voelde het allemaal gelijk een stuk beter. Door mijn vingers heen en weer te bewegen, gleed de Rev over mijn vulvalippen en over mijn clitoris en dat voelde eigenlijk gewoon super lekker. Ik werd er in elk geval wel enthousiast van

Doordat je je vingers dus in de handgreep haakt, ‘bestuur’ je dit seksspeeltje op een hele andere manier dan normaal en dat voelt best wel grappig en lekker. Het gevoel van de ronde vorm van de Rev in combinatie met de vibraties en het glijmiddel was echt heel fijn.

Dit is niet zo’n sekstoy waarmee ik super snel klaarkom. Het orgasme komt wel, maar het kost wat meer tijd. En dat is helemaal niet erg, want het voelt gewoon heel lekker. En ik vond het ook super leuk dat ‘ie juist weer zo’n ander gevoel geeft dan de standaard sekstoys die we al de hele tijd zijn.

Dit is een seksspeeltje die er gewoon lief uitziet. Het is niet te heftig of te indrukwekkend. Maar gewoon klein, lief en fijn. Perfect voor mensen die hun eerste seksspeeltje willen kopen of voor mensen die het gewoon niet too much willen hebben.

Conclusie

Ik vind de Lovelife Rev van OhMiBod echt wel een hele leuke toy. Het is geen heftige sextoy, maar hij is wél heel lekker en fijn. Het is echt weer wat anders dan anders. Hij lijkt me zeer geschikt als eerste seksspeeltje.

Je kan de OhMiBod Lovelife Rev hier bestellen bij bol.com, voor rond de 57 euro

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.