OhMiBod Lovelife Cuddle Mini

21-03-2022

Rond Valentijnsdag kreeg ik een heel leuk pakketje van OhMiBod met daarin een aantal toys van dit merk. Ik had nog nooit een OhMiBod vibrator getest, dus ik was wel benieuwd. In het pakketje zat ook deze Lovelife Cuddle Mini. Ik wist niet eens dat OhMiBod ook dit soort seksspeeltjes maakte, dus dat was een leuke verrassing.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic met PU-coating, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 6 steady standjes en 6 patronen
Waterproof: splash-proof
Verkoopprijs: rond de 43 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Deze toy is écht een verrassing!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de ohmibod lovelife cuddle mini De achterkant van de verpakking van de ohmibod lovelife cuddle mini

Tegenwoordig zijn bijna alle sextoy verpakkingen wit met een foto van de toy. De verpakking van de Lovelife Cuddle Mini is gelukkig een stuk origineler. Hij zit in een dubbele doos. De buitenkant is een mintgroene doos met een opening in de vorm van de toy. Daar doorheen zie je dan het printje van de binnenste doos.

Op de achterkant van de verpakking vind je wat informatie over deze sextoy.

De binnenste doos heeft een leuk printje en hier zou je ook goed je vibrator in kunnen bewaren. Behalve de Lovelife Cuddle Mini zelf, vind je in deze doos ook nog een bewaarzakje, een USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. Helemaal compleet dus. Het oplaadkabeltje is voorzien van een stickertje met de naam van de toy. Ik vind dat dus super handig, want ik heb ondertussen echt wel veel oplaadkabeltjes.

Mijn eerste indruk van de Lovelife Cuddle Mini

De binnenste doos van de ohmibod lovelife cuddle mini, de gebruiksaanwizjing, het bewaarzakje en het oplaadkabeltje. De ohmibod lovelife cuddle mini naast een lipstick.

Dit is echt zo’n minivibrator die er super schattig uitziet. Een zoet kleurtje, lief klein en dan dat knopje! Het knopje van de Lovelife Cuddle Mini is in de vorm van een hartje en als je de vibrator op z’n kop houdt, lijkt dat net een grappig gezichtje. Ik hou hier van!

Het knopje heeft een plus, een min en een golfje. Om ‘m harder en zachter te zetten en door de patronen te klikken.

De vorm van de vibrator is licht gebogen. De bovenkant is een stuk dikker dan de onderkant en aan de bovenkant zit een ribbel wat een beetje aan een eikel doet denken. De vibrator is ook wat flexibel, je kan ‘m wat buigen. Hij blijft niet in die stand staan.

De test van de Lovelife Cuddle Mini

De ohmibod lovelife cuddle mini in mijn hand. De ohmibod lovelife cuddle mini gebogen in mijn hand.

Hoewel ik de look van deze Lovelife Cuddle Mini vibrator helemaal leuk vond, had ik niet echt hoge verwachtingen. Minivibrators kunnen leuk zijn, maar zelf hou ik van krachtige sextoys en een wat groter formaat. Ik had niet het idee dat ik helemaal wild zou worden van deze minivibrator.

Natuurlijk gebruikte ik een beetje glijmiddel, want met glijmiddel wordt alles lekkerder. Toen ik dit seksspeeltje aanzette, was ik gelijk al verrast door de vibraties. Zelfs standje één is al best krachtig. De vibraties zijn lekker diep. Pas bij de twee hoogste standjes wordt dat diepe wat minder.

Zo’n minivibrator kan je natuurlijk prima gebruiken om je clitoris te stimuleren en dat is ook precies hoe ik ‘m als eerste gebruikte. En dat voelde door deze goede vibraties dus echt wel heel fijn. Het kostte me maar weinig moeite om een orgasme te bereiken.

Zoals je op de foto’s kan zien, is dit wel een vrij kleine vibrator. Toch wilde ik ‘m ook als inwendige vibrator testen, ook al dacht ik niet dat het mijn persoonlijke smaak zou zijn, want ik hou echt van iets groter dan dit. Maar hee, als je test, moet je dat wel goed doen.

En ik ben heel blij dat ik dit deed, want ik begrijp nog steeds niet hoe zo’n kleine vibrator zoveel plezier kan geven. Deze Lovelife Cuddle Mini raakt dus zonder moeite precies mijn G-spot. En hoe! De vorm en die ribbel doen het dus helemaal voor mijn G-spot en in no time had ik ook nog een G-spot orgasme.

Ik wist zelf niet zo goed wat ik meemaakte, want ik had dit echt niet verwacht. Het was ook geen toevalstreffer, want het gebeurde meerdere keren. Dit kleine seksspeeltje is gewoon zoveel beter dan ik in de eerste instantie verwacht had. Zoveel stimulatie van zo’n klein ding. Ik vind het zo leuk!

Het jaar duurt nog lang, maar dit is voor mij nu al de verrassing van het jaar. Wat een leuke sextoy is dit!

Conclusie

Wat een verrassende sekstoy is de Lovelife Cuddle Mini! De vibraties zijn echt heel goed, wat ‘m heel geschikt maakt als clitorisstimulator. Maar de vorm blijkt dus ook perfect te zijn voor mijn G-spot. Zonder moeite raakt hij elke keer precies de juiste plek en geeft hij mij genoeg stimulatie om makkelijk een G-spot orgasme te bereiken. Ik ben onder de indruk van dit kleine ding!

Je kan de Lovelife Cuddle Mini hier bestellen bij Bol.com, rond de 43 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Altijd tof een nieuw sextoymerk op de markt! Die zijn meestal ook het innovatiefst 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.