Ohhcean OBP-02 G-spot Vibrator

12-08-2022

Oceaanplastic, tegenwoordig hoor je daar regelmatig over. Producten die gemaakt worden van plastic opgevist uit de oceaan. Ohhcean is de eerste vibrator gemaakt van dit oceaanplastic. Ik kreeg de Ohhcean OBP-02 G-spot vibrator van Sinful.

Specs

Materiaal: oceaanplastic en siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 standjes, waarvan 2 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 54,95 euro, hier te koop bij Sinful 
Is ’t wat? Goed voor de oceaan en wel oké voor je orgasmes

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de ohhcean obp-02 De achterkant en de inhoud van de verpakking van de ohhcean obp-02

Een vibrator gemaakt met plastic uit de oceaan, moet natuurlijk ook wel een bijpassende verpakking hebben. Ik kan niet ontdekken of de verpakking ook van gerecycled materiaal gemaakt is, maar zo ziet het er wel uit. Het is een kartonnen doosje met daaromheen een sleeve met een lichtblauwe kleur die een beetje aan zee doet denken.

Je ziet een tekening van de toy op de verpakking, maar wel van voren gezien, dus je ziet niet gelijk dat deze toy een kromming heeft en dus goed is voor je G-spot. Verder staat er alleen dat het harde plastic van deze sextoy gemaakt is van oceaanplastic en dat is het. Geen verdere informatie over de toy.

In de verpakking vind je natuurlijk de Ohhcean OBP-02, een USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Ohhcean OBP-02

De ohhcean obp-02 naast een lipstick. De ohhcean obp-02 in mijn hand

Ten eerste vind ik de naam Ohhcean echt briljant. Degene die dat bedacht heeft, mag van mij een medaille, wat een leuke, goede naam! Waarom deze vibrator dan de OBP-02 heet, dat begrijp ik weer niet zo goed. Niet echt een pakkende naam, of uberhaupt een naam die je makkelijk onthoudt.

De Ohhcean OBP-02 heeft een goede look & feel. Ik vind dat ‘ie een heel mooi lichtblauw kleurtje heeft en de vorm ziet er ook goed uit. Hij doet me een beetje denken aan de Dame Arc. Ook deze vibrator heeft zo’n klein puntje aan de onderkant van de top.

De binnenkant van deze G-spot vibrator is gemaakt van oceaanplastic, maar daaroverheen zit gewoon een laagje siliconen. Dus daardoor voelt de vibrator lekker glad en een beetje zacht aan.

De Ohhcean OBP-02 heeft één knopje. Daarmee zet je ‘m aan en klik je door de zeven standjes. Het knopje is goed voelbaar, ook als je ‘m niet ziet.

Als je meer wil lezen over producten van oceaanplastic en of de zee daar wat aan heeft, dan vind je hier op OneWorld een interessant artikel.

De test van de Ohhcean OBP-02

De ohhcean obp-02 met een flesje glijmiddel Het knopje van de ohhcean obp-02

Een vibrator met maar twee steady standjes vind ik echt een beetje karig. Voor zover mij bekend is, willen de meeste mensen toch vooral steady standjes. Ik hoor niet vaak van mensen dat ze echt gek zijn op vibratiepatronen. Nu vind ik het wel een goed ding dat er vibratiepatronen zijn, maar als je het mij vraagt, zouden er altijd wel in elk geval vijf steady standjes zijn. De standaard is momenteel nog drie steady standjes, maar daar zit deze Ohhcean G-spot vibrator dus wel onder.

Ik gebruikte natuurlijk een beetje waterbasisglijmiddel, want daar wordt het gebruik van een seksspeeltje zoveel beter van!

De vibraties van de Ohhcean OBP-02 vielen me wel wat tegen. Ze zijn vrij licht en een beetje buzzy. Het scheelt dat het puntje op de onderkant van de tip zo lekker tegen mijn clitoris aan trilt wanneer ik ‘m als clitorisvibrator gebruik. Op deze manier kan ik wel klaarkomen van deze vibraties. Maar echt indrukwekkend is dat niet, helaas.

Nu is de OBP-02 natuurlijk bedoeld als G-spot vibrator. Daar heeft ‘ie ook wel een goede vorm voor. Hij heeft een goede kromming en dat puntje, dat raakt mijn G-spot dus zeker wel. Net zoals bij de Dame Arc, vond ik ook bij deze vibrator dat puntje bij mijn G-spot dan juist niet super fijn. Ook niet heel vervelend, maar net niet helemaal comfortabel. Alsnog kon ik wel makkelijk tot een G-spot orgasme komen. Wel met beweging, niet door de vibraties, want zo werkt mijn G-spot nu eenmaal.

Is dit de allerbeste G-spot vibrator? Nee, dat niet. Is dit een leuke G-spot vibrator? Ja, dat wel. Zeker als je into het oceaanplastic-ding bent. Ik denk dat het zeker iets heel goeds is dat ook de sextoyindustrie aan het kijken is naar duurzame oplossingen. Zo schreef ik eerder al eens over de Womanizer Eco die gemaakt is van duurzaam, afbreekbaar materiaal.

Conclusie

De Ohhcean OBP-02 G-spot vibrator is zeker goed voor de oceaan en het is ook een leuke vibrator. Ik kan er zeker wel van klaarkomen, maar de vibraties zijn niet meer dan middelmatig te noemen. De vorm vind ik leuk en het concept vind ik ook tof. Maar ik zie wel ruimte voor verbetering.

Je kan de Ohhcean OBP-02 hier bestellen bij Sinful voor 54,95 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.