Obaie. Premium Leren Paddle

13-02-2023

Ik hou van paddles! Voor een goede spanking mag mijn partner me altijd wakker maken. Zeker als het met een fijne paddle is. Van Sinful kreeg ik deze Obaie. Premium Leren Paddle. Aan één kant heeft ‘ie wat padding en aan de andere kant is ‘ie gewoon glad.

Specs

Materiaal: leer (zowel koeienleer, geitenleer als schapenleer)
Verkoopprijs:  41,99 euro, hier te koop bij Sinful 
Is ’t wat? Ja, lekker!

De verpakking en de inhoud

De obaie. Premium leren paddle op het bewaarzakje. Het kaartje wat aan de verpakking hangt van de obaie. Premium leren paddle

De Obaie. Premium Leren Paddle zit in een witte bewaarzak met daarop het logo van Obaie. Ik vind het zelf echt heel leuk als BDSM-toys in een fijn bewaarzakje zitten. Ik bewaar niet per se die toy er dan in, maar ik gebruik zo’n zakje wel regelmatig om verschillende BDSM-toys in mee te nemen.

Aan de zak hangen twee kaartjes. Eentje is van zwart leer met daarop de tekst ‘premium leather’. Op het andere kaartje staat het materiaal van de paddle en de gegevens van Sinful.

In de zak vind je een ietwat dubieuze gebruiksaanwijzing met ook wat algemene tips over een BDSM-spel, die ongetwijfeld wel goed bedoeld maar zeker niet accuraat zijn. En natuurlijk ook de Obaie. Premium Leren Paddle zelf.

Mijn eerste indruk van de Obaie. Premium Leren Paddle

De obaie. Premium leren paddle in mijn hand De obaie. Premium leren paddle naast een lipstick

Ik heb zeker een positieve eerste indruk van de Obaie. Premium Leren Paddle. Hij ziet er mooi uit. Ik vind het tof dat het handvat gevlochten is, ik hou wel van die look. Het geeft een beetje zo’n oldschool BDSM-look.

De randjes van de paddle zijn ook netjes genaaid. De ene kant van de paddle is voorzien van padding. Dat houdt in dat er een soort vulling in zit, het voelt bijna als een kussentje. De andere kant van de paddle is gewoon hard.

Voor mijn hand heeft het handvat ook precies het juiste formaat. Hierdoor ligt ‘ie lekker in de hand. Er zit een lusje aan het handvat. Hier kan je ‘m aan ophangen.

De paddle is gemaakt van maar liefst drie soorten leer. Geen idee waarom dit is, maar volgens het kaartje is dit wel het geval. Er stond in de productomschrijving iets over ‘de erotische geur van echt leer’ en nu hou ik daar ook best wel van, maar de leergeur bij deze paddle is maar minimaal, hoor.

De test van de Obaie. Premium Leren Paddle

Het handvat van de obaie. Premium leren paddle De padding van de obaie. Premium leren paddle

BDSM-toys testen vind ik altijd extra leuk. Het is een goed excuus voor nog meer spankings! Ik ging er lekker voor liggen, old school over de knie (want hee, over the knee spankings zijn the best!) en keek uit naar deze test.

Zoals ik al verwacht had, is de kant met padding heel lief! De padding dempt de klap heel erg, daardoor voelt het niet pijnlijk. Ik voelde een doffe klap. Die klap maakt overigens best wel wat lawaai, maar het gevoel is echt minimaal. Natuurlijk kan je ook heel hard slaan met deze kant, en dan doet het wel een beetje pijn. Maar echt erg wordt het nooit. Het gevoel vind ik trouwens wel aangenaam, een beetje als een lichte massage.

De andere kant van de paddle is een ander verhaal. Die doet namelijk wél echt pijn. Natuurlijk hangt het er bij die kant ook vanaf hoe hard er geslagen wordt. Maar bij wat hardere klappen, doet dat ook wel echt pijn bij mij.

Het leuke van twee zulke verschillende kanten is voor mij die afwisseling. Dat ik van tevoren niet weet of ik zo’n zachte padding klap kan verwachten, of gewoon een harde klap. Het gevoel is totaal verschillend.

Om nog meer af te wisselen, kan je ook nog de zijkant van de paddle gebruiken om mee te slaan. Dit geeft een vrij diepe pijn. Ik hou daar heel erg van, van die pijn die je tot in je bilspieren dan helemaal voelt.

Conclusie

De Obaie. Premium Leren Paddle is echt een leuke paddle. Hij ligt heel lekker in de hand en hij slaat makkelijk. De kant met de padding is lief. Hij maakt veel lawaai maar geeft nauwelijks pijn. De andere kant is wél heel pittig. Super leuk om mee af te wisselen, dus!

Je kan de Obaie. Premium Leren Paddle hier bestellen bij Sinful voor 41,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.