Obaie Luxury Sekslaken Waterproof

23-01-2023

Als je vaker mijn reviews leest, weet je dat ik best een makkelijke G-spot heb. Daar hoort bij mij nu eenmaal squirt bij, dus ik ben altijd in voor oplossingen om mijn bed, bank en vloer droog te houden. Eerder maakten we wel eens een video over hoe je je bed droog houdt maar meer opties zijn altijd welkom. Van Sinful kreeg ik het Obaie Luxury Sekslaken Waterproof en ik was benieuwd hoe dat zou bevallen.

Specs

Materiaal: PVC
Waterproof: ja
Verkoopprijs:  14,95 euro, hier te koop bij Sinful 
Is ’t wat? Ja, maar je moet wel even doorhebben hoe je ‘m gebruikt.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van het obaie waterproof sekslaken De achterkant van de verpakking van het obaie waterproof sekslaken

Het Obaie Luxury Waterproof Sekslaken zit in een vrij kleine verpakking, het past precies! Ik vind het er wel tof uitzien. Het is een platte, zwarte doos, met daarop een foto van het ook zwarte laken en het logo van Obaie. Lekker donker en kinky, maar toch stylish.

Op de achterkant vind je wat informatie over het Obaie Luxury Waterproof Sekslaken. Daar wordt ook de naam duidelijk, want er staat in de tekst: ‘Just remember, you better Obaie.’ Obaie spreek je dus uit als obey, het Engelse woord voor gehoorzaam, ik vind het helemaal leuk!

In de verpakking vind je naast het sekslaken zelf ook een gebruiksaanwijzing met daarin uitleg over hoe je dit laken kan wassen (gewoon in de wasmachine) en dat je er beter geen siliconenglijmiddel of olie op gebruikt.

Mijn eerste indruk van het Obaie Luxury Waterproof Sekslaken

Sekslakens bestaan al superlang. De goedkopere lakens zijn meestal van shiny pvc. Dat vind ik zelf qua look meestal niet zo mooi, maar ook vind ik het vrij ‘plakkerig’ liggen. Dat idee als je dan met je naakte lichaam er op ligt, je je omdraait en het laken helemaal aan je blijft plakken, weet je wel. Hou ik niet van. Daarom had ik ook niet zo’n laken.

Maar het Obaie Luxury Sekslaken heeft een shiny kant, maar ook een matte kant. En die matte kant, die voelt dus helemaal niet plakkerig aan. En het ziet er ook mooier uit, vind ik.

Het laken is lekker groot: 220 bij 200 centimeter. Het past makkelijk op een tweepersoonsbed dus.

Ik vind het trouwens wel grappig dat dit dus een ‘luxury’ sekslaken is, en het nog geen vijftien euro kost!

De test van het Obaie Luxury Waterproof Sekslaken

Het obaie waterproof sekslaken opgevouwen Je ziet de glimmende en de matte kant van het obaie waterproof sekslaken

Ja, dit is dan zo’n test waarbij ik denk: ach wat heb ik toch een zwaar leven als sextoytester. Moet ik héél veel G-spot orgasmes krijgen om te testen of dit laken wel echt waterproof ik. Ja, ik kan er natuurlijk ook gewoon bekertjes water overheen gooien, maar dan is het toch niet echt. Ik wil weten of als ik dat feestje in m’n bed heb, het ook allemaal echt blijft liggen en alles echt droog blijft.

Dus ja, ik heb me opgeofferd, en álle G-spot orgasmes gehad. Op dit Obaie Luxury Waterproof Sekslaken. Ja, wat ik al zei, zwaar leven.

Het laken ligt best wel lekker. Het voelt in het begin wel een beetje koud aan. Het is heel anders dan wanneer je gewoon op je eigen beddengoed ligt, of bijvoorbeeld op een Liberator Fascinator Throw (als je het dan over luxe hebt..), maar het was zeker niet onaangenaam. Het voelde ook wel een beetje sexy of kinky eigenlijk. Sowieso vond ik het best leuk om het op het bed te leggen, want je weet wel dat je een leuke avond gaat hebben als je speciaal een sekslaken op je bed legt.

Het belangrijkste, het bed bleef droog met het Obaie Luxury Sekslaken. Maar ik en mijn partner niet. Want al het vocht blijft natuurlijk gewoon op het laken liggen, het neemt niks op. Dus dan lig je daar zelf in. Dat kan natuurlijk helemaal je ding zijn, maar mijn ding is het zeker niet. Dus, wat ik hiervan geleerd heb, is dat je altijd nog iets over dit laken heen moet leggen als je dit wil voorkomen. Bijvoorbeeld handdoeken. Nu denk je misschien: maar dan kan je toch net zo goed alleen een paar handdoeken gebruiken en dan heb je toch niet zo’n sekslaken nodig? Nou, dat zou kunnen, als je niet teveel vocht verwacht. In mijn ervaringen lekken handdoeken best snel door, en dan heb je alsnog een nat bed. En een discussie over wie het bed gaat verschonen of wie er in die natte plek moet liggen. Hou ik ook niet van. Dus voor mij is zo’n Obaie Luxury Sekslaken wel écht een toevoeging. Maar wel mét handdoeken!

Dat is trouwens ook makkelijker met het opruimen/schoonmaken. Want als al het vocht nog op het laken ligt, dan is het ook wel even een dingetje om het naar bijvoorbeeld de douche te vervoeren. Met z’n tweeën is dat op zich ook wel zo gedaan hoor met een beetje teamwork. Maar nou ja, doe maar liever gewoon die handdoeken.

Conclusie

Het Obaie Luxury Sekslaken ziet er tof uit. Niet alleen de verpakking, maar ook het laken zelf. Het is lekker groot, past makkelijk op bed en het werkt prima. Alleen blijft het vocht er wel op liggen en moet je, als je niet in je eigen vocht wil liggen, dus nog wel handdoeken er bij gebruiken.

Je kan het Obaie Luxury Sekslaken hier bestellen bij Sinful voor 14,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.