O-Gasm Male Masturbator | Review door Jay

27-03-2019

Ik kreeg de O-Gasm Male Masturbator van Easytoys. In ruil voor, nou ja, dat weet je inmiddels wel, een eerlijke review.

O-Gasm Male Masturbator

Ondanks zijn naam is de O-Gasm Male Masturbator eigenlijk helemaal geen masturbator, of althans, je gebruikt hem natuurlijk wel om te masturberen, maar het is geen onahole of een andere masturbator die je “standalone” zou kunnen gebruiken.

Nee de O-Gasm Male Masturbator is een opzetstuk voor de O-wand, net zoals de O-burst die je standaard bij deze wandvibrator als “extra” meegeleverd krijgt.

De O-Wand

O-wand en o-gasm male mastubrator

Afgelopen maandag hebben jullie wellicht al de review over de O-wand van Tess mogen lezen. Zo niet, zou ik dat zeker doen, ik ga er niet in alle diepte op in, want nou ja, dat is dubbel.

Maar even een korte tot he point omschrijving is wel fijn. De O-wand is vrij groot, heeft een eivormige kop, is niet recht maar werkt met een kromming en zou zo ergonomisch moeten zijn.

Hoewel de marketing bral van de O-wand meldt dat het een “lightweight companion” moet zijn, geld dat eigenlijk stiekem alleen voor de opzetstukken, want de O-wand is verre van licht. Sterker nog ik denk dat het de zwaarste draadloze wandvibrator is die ik ooit in mijn toch niet kleine handen heb mogen houden.

Verder bedien je de O-wand met 3 knoppen en is het gebruik voor mij in ieder geval niet helemaal intuïtief.

Terug naar de O-Gasm Male Masturbator

Omdat de O-Gasm Male Masturbator nu eenmaal een verlengstuk is van de O-wand gaat deze review, ondanks dat ik niet verder in ga op de O-wand zelf, ook over de O-wand, want zonder O-wand geen O-Gasm en dat is nu waar ik de review over schrijf.

Hoewel de O-Gasm Male Masturbator zeker niet duur is, moet je natuurlijk even rekening houden met het feit dat je om de O-Gasm Male Masturbator te gebruiken WEL een O-wand moet hebben. Hoewel dit opzetstuk ook met enige gefröbel op een andere wandvibrator gezet kan worden is het niet ideaal.

De O-Gasm Male Masturbator is namelijk eivormig om zo perfect over de kop van de O-wand te zetten. Bij andere wand vibrators past het wel over de kop, maar doordat je met een ovaal werkt is er te veel ruimte en werkt het eigenlijk allemaal net niet.

Kortom, je moet dus simpelweg investeren in een O-Wand en dat werpt het “goedkope” aspect van deze O-Gasm Male Masturbator in een heel ander daglicht.

Je koop het opzetstuk van wel voor net geen € 25 maar daartoe moet je wel nog even een ander stuk hardware aanschaffen, dat je toch echt wel € 169 euro kost. Dus, wil je masturberen met deze set ben je toch stiekem bijna 200 euro kwijt.

O-Gasm Male Masturbator in de doos

De O-Gasm moet je dus los aanschaffen, snap ik, hoewel ik nooit zo goed snap waarom men niet beslist om een penis en een vulva pakket variant aan te bieden. Ik bedoel, ben je in 1 keer klaar, geen extra opzetstukken die je verder toch niet gaat gebruiken. Maar dat zijn commerciële keuzes en ik zal dat wel niet snappen.

Maar goed, los dus, je kan je dus voorstellen dat de O-Gasm Male Masturbator in een kleine doos geleverd wordt, waar alleen maar de O-Gasm Male Masturbator in zit. Het is namelijk een mooi stuk siliconen. Of althans mooi, niet zo zeer in esthetische zin, maar meer, degelijk, goed afgewerkt, je snapt het wel.

Natuurlijk is de O-Gasm Male Masturbator net zoals de O-wand waar hij op moet zwart. En dat is niet erg, behalve dat siliconen enorm veel stof aantrekt en een zwarte ondergrond ideaal is om zoveel mogelijk stof zichtbaar te maken, kortom, feestje: het ziet er niet altijd even schoon uit, terwijl het dat wel is.

Maar goed, dat is alles wat in de doos zit, geen handleiding, want nou ja, eivormig opzetstuk, eivormige wandvibratorkop, kind kan de was doen.

De O-Gasm Male Masturbator getest

O-gasm en o-wand wand vibrator kop

In de review van tess over de O-wand kon je al lezen dat de eerste O-wand die wij ontvingen nogal stuk was, het duurde dus even voordat ik kon testen met de O-Gasm Male Masturbator.

Nadat Tess haar tessts had gedaan was ik aan de beurt. De installatie van de O-Gasm Male Masturbator op de O-wand was dus vrij simpel, hoewel je wel even moet kijken hoe je de O-Gasm Male Masturbator ten opzichte van de O-wand moet draaien. Doe je dat niet, dan kan masturberen met de O-Gasm Male Masturbator nog best een uitdaging worden.

Het is overigens aan te raden om glijmiddel op waterbasis te gebruiken als je de O-Gasm Male Masturbator gaat gebruiken, dat maakt alles toch net ff wat comfortabeler.

Na het toepassen van het glijmiddel schuif je de O-Gasm Male Masturbator over je pik op de positie die jij prettig vindt, en vooral ook de positie zodat je de O-wand nog kan bedienen.

Wat mij meteen opviel aan de O-Wand, wat Tess ook al concludeerde, is dat de O-Wand op basis van zijn vibraties echt wel een van de betere seksspeeltjes te noemen is. Zeker voor een draadloze vibrator zijn de vibraties krachtig en rumbly.

Echter vind ik de grootte, het gewicht en de vorm ook meteen een nadeel. Het is allemaal heel erg gestrekte armen werk, en dat maakt het eerlijk gezegd niet heel erg comfortabel voor mij.

Maar goed, alles op zijn plek, ik kon beginnen, wat meteen opvalt is dat de vorm van dit opzetstuk WEL heel erg goed werkt, en dat de vibraties dus ook goed overgebracht worden.

Echter begint de O-wand, afhankelijk van welke knop je induwt eigenlijk meteen in standje “Whoa Nelly!”. Met als gevolg dat ik bij mijn eerste poging, niet overdreven binnen 1 minuut totaal overprikkeld was. En hoewel dat soms geil kan zijn was dat het op dit moment eigenlijk helemaal niet.

Ik besloot deze sessie na 1 minuut dan ook te staken en het op een ander moment verder te proberen. Soms werkt het gewoon niet, al is het alleen maar omdat je soms moe bent, andere dingen aan je hoofd hebt, nou ja, het lijkt mij duidelijk.

Wat later in de week ging ik voor testronde nummer 2. Een gewaarschuwd mens telt voor twee zeggen ze wel eens, dus ik probeerde een andere strategie, ik vond een standje dat wat minder heftig leek, zette het aan en schoof de O-Gasm Male Masturbator weer over mijn harde pik heen.

Dit werkte beter, maar door de wat onhandige knoppen zat ik al snel weer aan mijn overprikkelings-taks.

Wel ironisch, vaak kan een vibrator mij niet bekoren omdat hij niet goed genoeg trilt, deze wandvibrator doet het TE goed.

Het feit dat deze vibrator mij zo snel overprikkeld, gecombineerd met de onhandige knoppen, het gewicht van de O-Wand en ook de onhandige vorm, maken dat ik van deze toy moet zeggen dat dit niets voor mij is.

Het gaat allemaal veel te hard veel te snel. Of als je het langzaam probeert op te bouwen raakt je armen vermoeid door een goed verzonnen maar slecht uitgevoerd ergonomisch concept.

De O-Wand is ook niet bepaald fluisterstil, en als het allemaal superlekker was en dit het enige punt zou zijn waar ik over zou vallen, zou ik dat kunnen vergeven, want goede trilling = veel geluid is nu eenmaal een vaststaand feit bij seksspeeltjes.

Maar dat was niet het enige punt, en dus, is het een beetje jammer. Maar ik denk dat dat echt een persoonlijk ding is, en niet aan de O-Gasm Male Masturbator of de O-wand toe te rekenen valt. Alhoewel, kleiner en lichter, ja graag. En oh ja, knoppen die doen wat je verwacht, ook echt een hele dikke plus hoor.

Is nu de vraag “Ben je klaargekomen van de O-Gasm Male Masturbator?” Dan is het antwoord nee, voornamelijk omdat mijn pik niet van overprikkeling houdt, en er dan echt de brui aan geeft. Dit resulteert in vervelende sensaties en nou ja, dan duurt het even voordat ik weer verder kan, laat staan klaarkomen.

Schoonmaak

Ja, daar is het meest suffe stukje van al mijn reviews weer, kan je de O-Gasm Male Masturbator goed schoonmaken? Ja! Want hij kan van de O-Wand af, EN is helemaal van silicone gemaakt, dus schrobben boenen, koken, zandstralen (nee niet echt he), het kan allemaal en hij is daarna echt superschoon.

Conclusie

De O-Gasm Male Masturbator is een opzetstuk voor een (specifieke) wandvibrator dat wel werkt, en eigenlijk gezien de vibraties van de O-wand iets te goed. Houd je dus van heftige sensaties, wil je iemands pielemuis helemaal kapot overprikkelen, dan koop de O-wand en de O-Gasm Male Masturbator. Want dan is het echt da bomb!

Maar gezien ik dit allemaal niet zo lekker vind, moet ik concluderen, zoals je al kan raden, dat deze O-Gasm Male Masturbator niet voor mij is. Samen met de lompe zware O-Wand maakt het mij niet blij genoeg om de tekortkomingen door de vingers te kunnen zien.

Je koopt de O-Gasm Male Masturbator voor € 22,50 bij Easytoys. Wil je effectief gebruik willen maken van de O-Gasm Male Masturbator, dan moet je natuurlijk wel eerst ook even de O-Wand kopen, en deze koop je voor € 169 natuurlijk ook bij Easytoys.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.