Nurse’s Special Treatment | Heupmasturbator review

05-05-2021

Met Nurse’s Special Treatment komt er een eind aan de stilte als het gaat om Hentai/Manga seksspeeltjes die ik krijg van Motsutoys. De combinatie van Corona en een geblokkeerd Suezkanaal maakten dat er een hiaat kwam in de maandelijkse review cyclus. Maar ik hoop dat we daar nu voorbij zijn.

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe? Safe genoeg voor de penis
  • Gewicht: 1900 gram
  • Lengte: 20 cm
  • Breedte (heup-heup): 18.5 cm
  • Diepte (billen-buik): 10 cm
  • Vaginale tunnel: 13 cm
  • Anale tunnel: 12 cm
  • Prijs: € 79,95 bij Motsutoys

Reclamepraatje

Dat is er niet echt, behalve dat deze heupmasturbator inspeelt op het inmiddels toch wel vrij oude “zuster” thema.

Nurse’s Special Treatment

De Nurse’s Special Treatment is een heupmasturbator met best wel wat gewicht, met zijn bijna 2 kilo weet je in ieder geval zeker dat de masturbator blijft liggen als er mee bezig gaat.

Een ander voordeel van zoveel TPE dat het zo zwaar wordt, is dat deze heupmasturbator extreem zacht aanvoelt en je iets hebt om vast te houden. Dat vasthouden is wel vrij relatief, want deze heupmasturbator is eigenlijk extreem compact.

Een ander voordeel is dat er ruimte is voor twee seperate tunnels, je krijgt er dus twee voor de prijs van 1. En dat is natuurlijk een kutje en een kontje, want een zuster heeft natuurlijk een kutje en een kontje. En dat is niet zo heel gender-neutraal, maar dat is ook niet helemaal waar dit over gaat.

Maar wat maakt dan deze Nurse’s Special Treatment zo special? Dat is het feit dat de vagina tunnel natuurlijk de nodige textuur heeft om jouw pielemuis op te winden, maar ook nog een stukje “duw maar door” heeft aan het eind, dat zich bijna vacuum trekt om je eikel heen. In de omschrijving wordt dit vertaald als het feit dat je de baarmoedermond van deze Naughty Nurse kan penetreren, daar later meer over.

De kont tunnel heeft geen special features anders dan dat het wat strakker zou moeten zijn en wederom voorzien is van een andere fijne “anale” textuur.

Overigens deze heupmasturbator komt van het merk XTC Japan een merk waar ik nog geen kennis mee heb mogen maken, tot nu toe dan.

Nurse's special treatment uitzicht op de vulva

Nurse’s Special Treatment in de doos

De doos van de Nurse’s Special Treatment is eigenlijk vrij ingetogen voor een Manga/Hentai seksspeeltje, je ziet alleen een plaatje van een ondeugende dame met een nat slipje en een verpleegsterkapje op en verder weinig slogans. Sterker nog ik zie alleen wat specificaties, maar echt schreeuwerig kan ik deze doos niet noemen. Wat ik ook wel fijn vind is dat de “zuster” op dit plaatje een “normaal” figuur heeft, niet extreem dun, natuurlijk is ze wel voorzien van extreem grote borsten met extreem priemende tepels, het is en blijft natuurlijk Hentaï.

In de doos is het verder niet zo spannend, je vindt een biologisch afbreekbaar zakje, met daarin de Nurse’s Special Treatment heupmasturbator.

Nurse’s Special Treatment getest

Ik vond een heupmasturbator wel weer eens een leuke afwisseling nadat ik een heup anale en/of prostaattoys had getest. En op de een of andere manier trok de afbeelding van deze zuster mijn aandacht.

Ik ging dus ook met goede moed aan de slag. Ik warmde de masturbator op met een Onahole warmer, althans de “vagina tunnel” dan deed er dun glijmiddel in en begon.

De sensatie die mij tegemoet trad was best lekker, maar in vergelijk met de Tenga Aero van vorige week vooral heel erg “redelijk” en misschien is dat niet helemaal eerlijk naar de Nurse’s Special Treatment toe, tegelijkertijd ben ik ook maar een mens en not all sextoys are created equal.

Maar lekker is lekker genoeg natuurlijk, dat moet wel even gezegd worden. Met de lengte van mijn pik zat ik overigens al snel in de “gimmick” van deze toy te poken en eerlijk gezegd, snap ik het niet, net zoals het plezier van de ontmaagding van de Gokusai Uterus Duo niet zo begreep. Ik heb namelijk wel eens tegen een baarmoedermond aangestoten “voor het echie” en geloof mij er is geen enkele vrouw die tegen je roept “oh geil, duw verder”, ik denk eerlijk gezegd dat je met enige kracht een vuist tegen je neus of slaap aangeslagen krijgt, want het schijnt bij de meeste vrouwen echt onnoemelijk veel zeer te doen. Maar goed, iedereen zijn ding, het mijne is het niet.

Natuurlijk heb ik ook de anale tunnel geprobeerd en deze is alles wat je van een anale tunnel zou verwachten, een iets andere structuur, net ff iets meer weerstand, eigenlijk helemaal prima dus.

Nurse's special treatment uitzicht op de billen en anaaltunnel

Hoe goed kan je de Nurse’s special Treatment schoonmaken?

De Nurse’s Special Treatment is zwaar, en solide en niet binnenstebuiten te keren, dus hoe maak je dat nou verantwoord schoon? Nu kan je natuurlijk met een stevige straal uit je douche of kraan en toycleaner aan de gang, en op zich wordt het daar al goed schoon van. Breid dat uit met schoonmaak dmv sponsjes e.d. uit mijn onahole accessoire review, maar toch blijft het een uitdaging. Nu kreeg ik van Motsutoys iets opgestuurd dat e.e.a. wat makkelijker zou moet maken, maar dat lezen jullie in een latere review.

Toch ben ik nieuwsgierig, hoe zorg jij dat jouw solide (heup)masturbator goed schoon wordt?

Laat het mij weten in de comments van deze review!

Conclusie

Als je van masturbators met een gimmick houdt, en toevallig een fetish hebt voor het penetreren van baarmoeders, dan denk ik dat je deze Nurse’s Special Treatment helemaal de bom gaat vinden. Het is al met al gewoon een fijne degelijke masturbator die niet goedkoop is, maar ook weer niet extreem duur voor de hoeveelheid TPE die je daadwerkelijk ontvangt. Een aanrader? Zeker geen afrader!

Je koopt de Nurse’s Special Treatment heupmasturbator bij Motsutoys voor € 79,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.