Nuri Creates Claws

22-02-2019

BDSM toy review by Tess: Nuri Creates Claws

Als je bekend bent in de BDSM scene, ken je ongetwijfeld de KWS. Als je niet bekend bent in de BDSM scene, zegt KWS je hoogstwaarschijnlijk niks. KWS staat voor Kinky Warehouse Sale. Dat is een kleinschalige BDSM markt/beurs die 2 keer per jaar georganiseerd wordt. Als BDSM’er kan je hier je hart ophalen, want je vindt hier echt alles wat je nodig hebt voor een toffe BDSM collectie. En de laatste keer dat ik op de KWS was (ik ga altijd) zag ik daar de super mooie stand van Nuri Creates en gaf zij mij een geweldige set claws mee om te testen.

Kinky Kunst

Nuri creates claws Nuri creates claws

Bij Nuri Creates vind je allerlei super kunstige dingen, van schilderij tot beeldje, van sieraad tot scherpe claw. De claws zijn eigenlijk een soort aluminium nagels. Je schuift ze over de bovenkant van je vingertoppen, zodat je echt een soort superhero hand hebt. Ik voelde me zelf een beetje een soort Catwoman toen ik ze droeg.

Nagels over je rug

Nuri creates claws Nuri creates claws

BDSM is zo breed, je kan zoveel dingen doen. Van heel soft, misschien een keer iets met een blinddoekje, tot heel hard, met zwepen en boeien. BDSM klinkt voor veel mensen gelijk heel heftig, terwijl diezelfde mensen zelf vaak ook wel eens iets doen wat best onder de noemer BDSM zou kunnen vallen. Het is maar net welk label (of niet) je er aan hangt. Maar veel mensen vinden het best wel prettig om (tijdens de seks) nagels over hun rug te voelen. Ik hou daar ook echt heel erg van. Niet alleen tijdens de seks en ook niet alleen over m’n rug. Dat gekras vind ik echt heerlijk. Eerder testte ik een pinweel, met ook allemaal scherpe puntjes, dat vond ik ook echt awesome.

Nuri Creates Claws

Nuri creates claws Nuri creates claws

Nu zijn nagels niet altijd lang of scherp genoeg. En sowieso, om het een beetje extra spannend te maken, vind ik zoiets als deze claws echt super tof. Dus op de KWS heeft mijn partner een passend setje claws uitgezocht. Want het is dus wel belangrijk dat ze goed passen, maar Nuri Creates heeft allemaal verschillende maten en ze kunnen zelfs ook nog op maat gemaakt worden.

Sommige dingen vind ik extra leuk en spannend om te testen en zo keek ik ook erg uit naar het testen van deze claws. Dat bleek ook terecht te zijn, want jeetje, wat zijn deze dingen fijn!

Van zacht tot hard

Nuri creates claws Nuri creates claws

Ik vind een hand met deze metalen nagels er echt al heel indrukwekkend uitzien. Een beetje eng zelfs, maar dat maakt het wel lekker spannend vind ik. Het gevoel van de nagels over mijn huid vond ik echt heel lekker. Ze zijn scherp genoeg om lekker te krassen, maar niet scherp genoeg om mijn huid open te halen. Je hoeft niet heel hard te drukken om al echt een goed en lekker krassend gevoel te krijgen. Super fijn, want zo kan je dus zelf (of nou ja, degene die ze draagt dan) bepalen hoe hard of zacht je het wilt. Dat vond ik echt heel fijn, want hoewel ik best wel van hard krassen hou, wil ik dat niet altijd of de hele tijd. Juist de afwisseling is erg fijn. En spannend.

Comfortabel

Nuri creates claws Nuri creates claws

De claws waren dus op maat van mijn partner, mij waren de meesten te groot, maar een enkeling kon ik wel even passen om te voelen hoe dat nou voelt. Het zit gewoon comfortabel, het voelt wel soort van gek om ineens iets zo aan je vingertop te dragen, maar zeker niet vervelend. Het voelde echt wel heel koel. Mijn partner vond de Nuri Creates claws ook comfortabel zitten en heel leuk om te gebruiken.

Zeker in combinatie met een blinddoek vond ik de claws extra leuk. Als je niks ziet, is het allemaal nog even spannender en gevoeliger. Ook na een spanking, als de huid van mijn billen lekker gevoelig en warm was, waren de claws een extra groot succes.

Voor herhaling vatbaar

Nuri creates claws Nuri creates claws

Deze claws krijgen zeker een vast plekje in onze BDSM-toy collectie. We gaan ze zeker vaker gebruiken. Ik denk dat iedereen die houdt van een krassend gevoel en die best eens iets verder wil gaan dan alleen gewone nagels, veel plezier kan hebben van deze set.

Wil je ook Claws van Nuri Creates?

Als je ook zo’n set wilt, of één losse nagel, dat kan ook, kan je contact opnemen met Nuri van Nuri Creates. Ze staat af en toe op beurzen en heeft een atelier in Arnhem. Ze kan de claws ook nog voor je aanpassen, als je ze bijvoorbeeld langer wil, of scherper, met textuur of met een plastic puntje zodat je ze ook goed met een violet wand kan gebruiken. Het kan allemaal!

Prijsindicatie voor een set van vijf claws is 60 euro.

Je kan de website van Nuri Creates hier vinden of je kan haar direct per mail bereiken via [email protected]

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.