Nupu 3 Pussy Lips en Nupu 3 Sujiman | Onahole review

16-08-2023

Met de Nupu 3 Pussy Lips en Nupu 3 Sujiman test ik inmiddels de 3de versie van de Nupu serie van XTC toys.

Ik heb bij filmfranchises al snel dat ik denk, och hemel een 3de versie, waarom dan. Dus de vraag is of een 3de versie van een heel erg lekkere masturbator diezelfde ervaring biedt.

Maar omdat XTC toys soms vooruit denkt, komt er niet een opvolger, maar twee, zodat je kan kiezen of je een masturbator hebt met een mond en zichtbare binnenste en buitenste vulva lippen, of dat je liever gaat voor een “camel toe” ervaring.

Specificaties van de Nupu 3 Pussy Lips en Nupu 3 Sujiman

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe? Wel voor penissen, maar TPE is poreus en dus niet bodysafe
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
  • Lengte: Pussy lips: 20 cm, Sujiman: 17 cm
  • Diameter tunnel: Pussylips 72mm op zijn smalst. Sujiman 79 mm
  • Prijs: Zowel de pussy lips als de Sujiman zijn € 29,95 bij Motsutoys

Nupu

Het Japans is een bijzondere taal, een taal waarin bepaalde zaken hun eigen woord hebben.

Zo ook het woord Nupu (ヌプッ) dat blijkbaar zoveel betekent als “het geluid dat je maakt als je ergens iets inschuift”. Ik geloof niet dat ik daar verder over hoef uit te wijden. Toch vond ik het leuk om dat te ontdekken na toch al eerder de (Ondo) Nupu 1 en de (Ondo) Nupu 2 te mogen testen.

Nupu 3 pussy lips en nupu 3 sujiman

En nog een keer Nupu

Valt er nu zoveel te verbeteren is natuurlijk de vraag, en het antwoord daarop is iets wat ik natuurlijk later in deze review zal laten weten. Maar gezien mijn blijdschap over beide Nupu (of is het Nupus? Nupi? Nupurettes?) vond ik het testen en reviewen dan wel weer de moeite waard.

Mocht je trouwens weten wat ik er zoveel jaar geleden van vond, dan kan je dat natuurlijk lezen in mijn review over de Ondo Nupu en mijn review over de Ondo Nupu 2.

Wat het natuurlijk extra interessant maakt, is dat je nu de keuze hebt over heel plat gezegd een vulva met een “innie” of een “outie” in combinatie met de welbekende mond met tandjes.

Nupu 3 Pussy Lips

Ik hoef denk ik niet veel woorden vuil te maken aan deze masturbator, want de Nupu 3 pussylips is de volgende versie zoals mij die al bekend was. Met aan de ene kant een mond vol tanden (maar dan in a good way) en aan de andere kant een tunnel die op een vulva en vagina lijkt waarbij de labia minor en major beide zichtbaar zijn.

Nupu 3 Sujiman

Wat nieuw is in de Nupu serie, maar niet zozeer nieuw is bij Japanse Onahole masturbators is de Sujiman versie. Overigens betekent “Sujiman Kupa” dus camel toe in het Japans (ongeveer dan). Dus om nou te zeggen, goh origineel jongens, nee niet echt.

Wat ook anders is aan de Nupu 3 Sujiman is dat hij wat korter is dan de Pussy Lips en ook wat breder. Dit komt vooral omdat het allemaal wat steviger en daarom wat nauwer aanvoelt.

Nupu 3 Pussy Lips en Nupu 3 Sujiman in de doos

Zoals we inmiddels wel gewend zijn van Japantoys zitten de beide Nupu 3 masturbators in een hysterische doos met de nodige manga/hentai plaatjes. In de doos vindt je in een composteerbaar zakje de masturbator en natuurlijk ook een zakje glijmiddel van XTX toys.

Nupu 3 pussy lips en nupu 3 sujiman

Nupu 3 Pussy Lips en Nupu 3 Sujiman getest

Ik vind het vergelijken van masturbators met oudere versies altijd tricky. Helemaal bij masturbators van TPE die al wat jaren oud zijn. Mijn eerste Nupu review was namelijk van 5 jaar gelden, en de Nupu 2 review stamt uit 2020, en dat is een veel te lange tijd geleden om nog “veilig” met TPE te kunnen masturberen.

Natuurlijk heb ik mijn reviews nog, dus dan gebruik ik die maar even als vergelijkingsmateriaal.

Als je ze leest weet je ook al snel dat de Nupu 3 dus eigenlijk een nieuwe versie van de Nupu 1 en van de Nupu 2 is, maar dan onder 1 noemer.

Ik kan nu in heel veel detail treden over tunnelsensaties, maar dat zal ik in dit geval niet doen.

Want de tunnelsensaties zijn net zoals al eerder echt geweldig. In beide gevallen ben ik sowieso meer van van de “mond” kant, dan van de vulva kant, en ik merk dat de Nupu 3 Pussy Lips mij het meest kan bekoren.

Vooral omdat de Nupu 3 Sujiman voor mij wat strakker en steviger voelt waardoor er veel van de sensatie verloren gaat voor mij.

Maar beide zijn echt heel erg lekker, de Pussy Lips het meest.

De geniale textuur van deze masturbators is denk ik hetzelfde als de Nupu en de Nupu 2, maar nu kan je eigenlijk gewoon beide aanschaffen en genieten waar je van wil genieten.
Voor de prijs van deze masturbators hoef je het (mits je budget dat toelaat natuurlijk) het niet te laten.

Heel erg fijn en lekker masturberen dus met deze Nupu 3 Onaholes.

Nupu 3 Pussy Lips en Nupu 3 Sujiman schoonmaken

Omdat beide onaholes een door en door structuur hebben is goed uitspoelen met water en zeep (of toycleaner) niet heel moeilijk. Het drogen daarna is een iets grotere uitdaging, maar als je toevallig een setje onahole accessoires in huis hebt wordt dat al een stuk eenvoudiger.

Conclusie

De Nupu 3 Pussy Lips en Nupu 3 Sujiman zijn waardige opvolgers, fijn is ook dat je nu meteen kan kiezen of je liever een “innie” of een “outie” hebt, zodat er voor ieder wat wils is.

Voor mij zijn beide monden echter het lekkerst en in is de wat langere Nupu 3 Pussy Lips echt mijn favoriet.

Combineer dit met een heel erg redelijke prijs en je hebt een masturbator of twee masturbators die je niet uit je verzameling wil missen.

Je koopt de Nupu 3 Pussy lips bij Motsutoys voor € 29,95

Ook de Nupu 3 Sujiman koop je bij Motsutoys voor € 29,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.