NU Sensuelle Point Plus

14-06-2019

Sextoy review by Tess: NU Sensuelle Point Plus

Juni is dildomaand, maar elke vrijdag post ik een niet-dildo-review. Dus een vibrator, een lingeriesetje, een bdsmtoy of nou ja, alles wat geen dildo is dus. Elke maandag lees je een dildoreview van mij, elke woensdag een dildo review van Jay en op donderdag is het natuurlijk DildoDonderdag en dan kan je een dildogerelateerd artikel verwachten, met giveaway! Oh, en op zondag natuurlijk een dildovlog.

Een tijd geleden testte ik al eens de originele NU Sensuelle Point. Ik was echt super onder de indruk van deze minivibrator. Ik wist niet dat een kleine vibrator zo krachtig kon zijn. Dit is dan ook een vibratortje die ik nog steeds regelmatig gebruik. Toen ik zag dat er een nieuwe versie uit was, de NU Sensuelle Point Plus, was ik natuurlijk gelijk benieuwd hoe die zou zijn. Megan van Easytoys stuurde ‘m naar me op, zodat ik ‘m kon reviewen.

De verpakking van de NU Sensuelle Point Plus

Nu sensuelle point plus Nu sensuelle point plus

Ik vind deze verpakking best wel leuk. Lekker stevig, je ziet gelijk wat er in zit en hij is toch net even anders dan wat je tegenwoordig heel veel ziet. In de verpakking vind je natuurlijk de sekstoy zelf, een oplader, een bewaarzakje, een gebruiksaanwijzing en twee opzetstukjes. Tegenwoordig zie je meestal magneetopladers die je gewoon op de onderkant van de toy klikt, maar de NU Sensuelle Point Plus heeft een laadstation waar je ‘m in moet zetten. Daar zit dan wel weer gewoon een USBkabeltje in. Ik vind zulke laadstation er altijd heel grappig uitzien, maar ze werken nooit helemaal lekker in mijn ervaring. Het is bij mij in elk geval nooit zo dat ‘ie gelijk goed zit als ik de vibrator er in zet. Ik moet altijd een beetje heen en weer wiebelen voor er dan een lampje gaat branden. Ook valt het geheel best wel makkelijk om en dan laadt er natuurlijk helemaal niks meer op.
De NU Sensuelle Point Plus is gemaakt van ABS plastic (met een coating waardoor hij lekker aanvoelt) en de opzetstukjes van siliconen. Hij is oplaadbaar en waterproof.

Verschillen tussen de NU Sensuelle Point en de Point Plus

Nu sensuelle point plus Nu sensuelle point plus

Ik was natuurlijk vooral benieuwd wat nu het verschil zou zijn tussen de Point en de Point Plus. Ik vond de Point al helemaal awesome, dus wat kan hier aan verbeterd worden? Wat je gelijk ziet, zijn natuurlijk de opzetstukjes. Die kreeg je er bij de originele versie niet bij. Ik liep er niet gelijk warm voor, want meestal vind ik zulke opzetstukjes met nopjes of ribbeltjes niet zoveel toevoegen, maar, je weet het nooit natuurlijk. Dus daar kom ik straks nog op terug.

Twee knopjes

Nu sensuelle point plus Nu sensuelle point plus

Een ander verschil, waar ik dan wel gelijk enthousiast van werd, is dat de NU Sensuelle Point Plus twee knopjes heeft, in plaats van één. Op een minivibrator is meestal niet zoveel plek voor knopjes, dus meestal heb je maar één knopje. Omdat de NU Sensuelle Point zo goed was, kon ik me daar wel overheen zetten. Maar hallo, twee knopjes is toch gewoon veel beter! Zeker omdat de Point 20 vibratiestandjes heeft. Ik hou over het algemeen van de steady vibratiestandjes en er zijn weinig dingen zo irritant als per ongeluk een keer teveel op het knopje drukken. En dat ‘ie dan dus van het hardste steady standje over gaat naar een vibratiepatroon. Kan je of 19 keer klikken, of ‘m uit zetten en weer aan en weer bij standje één beginnen. Dus twee knopjes, waardoor je ook gewoon een standje terug kan klikken, ik word er blij van!

Nog meer power

Nu sensuelle point plus Nu sensuelle point plus

En dan nog een belangrijk verschil, de NU Sensuelle Point Plus vibreert nóg harder dan de originele Point. Ik zeg meestal dat ik harder altijd beter vind, maar ik vroeg me nu wel af of dit ten eerste mogelijk zo zijn, voor zo’n kleine vibrator, en ten tweede of het niet toch too much zou zijn. Ik heb ooit een keer en wand vibrator geprobeerd, de Fairy Exceed (nu de Pixey Exceed), en sindsdien zeg ik niet meer met volle overtuiging dat harder beter is. Die Exceed vond ik echt te hard, het voelde meer pijnlijk dan lekker. Dus vibraties kunnen, in elk geval voor mij, ook te hard zijn.

De Test

Nu sensuelle point plus Nu sensuelle point plus

Deze Point Plus gebruik ik alleen uitwendig, tegen mijn clitoris, maar ook dan kan glijmiddel echt wel heel fijn zijn. Zeker omdat ik dus hele krachtige vibraties verwachtte, gebruikte ik lekker wat glijmiddel. Maakt het sowieso allemaal lekkerder vind ik! Ik besloot om ‘m eerst even zonder de opzetstukjes uit te proberen. Standje één van deze mini vibrator is al echt heel heftig. Ik hou er van: super krachtige, best wel diepe vibraties. Het eerste standje is al heftiger dan sommige andere vibrators op hun hardst. Wow! Er zijn maar liefst acht steady standjes. Die gaan dus van ‘wow dit is hard!’ tot ‘OMG HOE kan er zoveel kracht in zo’n klein ding zitten WTF?’ En daarna zijn er nog 12 patronen. Wel wat anders dan anders patronen, sommigen vind ik best wel lekker, anderen helemaal niet. Maar sowieso alleen om mee op te warmen, niet om mee klaar te komen. Je voelt de vibraties wel echt in je vingers, maar ik vond het zelf goed te verdragen. Als je hier gevoelig voor bent, dan is dit denk ik niet de vibrator voor jou.

Too much?

Nu sensuelle point plus Nu sensuelle point plus

Ik ben echt onder de indruk van deze NU Sensuelle Point Plus. Hij is echt nog krachtiger dan de gewone Point en ik heb ‘m ook vergeleken met de We-Vibe Tango. De Tango heeft wat diepere vibraties, maar qua kracht wint de NU Sensuelle zeker. Ik moet wel zeggen dat ik de hardste steady standjes van de Point Plus zelf te heftig vind. Er zullen vast dagen zijn dat ik het er goed op kan, maar op een, laten we zeggen doordeweekse dinsdag, not so much.

Door de vorm van de Point is hij heel erg geschikt voor pinpoint stimulatie. Je kan de vibraties echt op een heel klein gebied richten. Ik vind dat super lekker. Maar als je liever een iets groter gebied wilt stimuleren, kan je natuurlijk altijd iets meer de zijkant van deze bulletvibrator gebruiken. Maar een groot gebied zal het natuurlijk nooit worden, want daar is ‘ie te klein voor.

De opzetstukjes

Nu sensuelle point plus Nu sensuelle point plus

Dan waren er ook nog de opzetstukjes. Daar kan ik eigenlijk vrij kort over zijn: van mij hoeft het niet. Ik vond het niet zoveel toevoegen. Het opzetstukje met de puntjes vond ik niet prettig want ik vond dat gevoel te heftig. De vibraties zijn al mega heftig en dan heb je ook nog eens vrij harde puntjes erbij. Het opzetstukje met de ribbels vond ik niet echt wat toevoegen. Ja, je voelt die ribbels, maar nou ja, ik vond het niet lekkerder of indrukwekkend. Ik dacht dat ik de opzetstukjes ook om mijn vinger zou kunnen gebruiken, maar daar bleven ze niet echt lekker zitten. Ik ben trouwens ook echt iemand die die opzetstukjes heel snel kwijt zou raken. Tijdens het foto’s maken voor deze review was ik ook al één opzetstukje kwijt. Bleek onder de tafel te liggen. Maar echt. Losse kleine dingetjes bij een seksspeeltje: it’s not for me.

Conclusie

Nu sensuelle point plus Nu sensuelle point plus

De NU Sensuelle Point Plus is de krachtigste minivibrator die ik ken. De originele versie was al indrukwekkend, maar de Plus trilt gewoon nog harder. Dat deze versie twee knopjes heeft, vind ik een super fijne verbetering. De opzetstukjes voegen voor mij niet zoveel toe. Dit kleine seksspeeltje is echt geschikt voor mensen voor wie vibraties niet hard genoeg kunnen zijn en van pinpoint stimulatie houden. Als je met nét iets minder ook genoegen neemt, is de originele versie van de Point ook echt wel een aanrader, want die is nu ook een stukje goedkoper!

Je kan de NU Sensuelle Point Plus hier bestellen bij Easytoys, nu in de aanbieding voor € 62,01 maar normaal voor € 72,95.

Je kan de originele NU Sensuelle Point  hier bestellen bij Easytoys, nu in de aanbieding voor € 46,71.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Satisfyer Mini Lovely Honey | Sextoy review | Tess Tesst - […] ik had best zin in deze test. Mini vibrators die toch heel krachtig trillen vind ik heel fijn. De…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.