NÜ Sensuelle Point en Joie

03-05-2017

 

Nü sensuelle point en joie Nü sensuelle point en joie

NÜ Sensuelle, ik had er echt nog nooit van gehoord. De sextoys zagen er vrij basic uit allemaal, dus ik werd er nog niet super enthousiast van. Toen ik de NÜ Sensuelle Point en Joie kreeg, dacht ik: oh, weer van die mini vibratortjes. Meestal hou ik niet zo van mini vibrators of bullet vibrators. Klein betekent vaak ook een zwakke motor. En ik hou van krachtige vibraties.

Lief en schattig

De Point zag er wel schattig uit. Lief mintgroenachtig kleurtje en de lader vond ik ook grappig. Daar kan de Point recht op in staan. De Joie zag er ook cute uit, maar ik raakte zo op ’t oog zeker niet onder de indruk van deze bullet vibrator. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je de vibratorts elke 1 a 2 maanden een keer opladen. Als je niet zoveel toys hebt, is dat vast geen probleem. Maar als je wat meer toys hebt, en afwisselt welke je gebruikt, moet je er echt wel aan denken om deze sextoys dus af en toe sowieso even op te laden. Lijkt me vrij onhandig. Ik zou het waarschijnlijk vergeten. Maar ik ging er op dat moment ook nog vanuit dat ik deze seksspeeltjes na één keer gebruiken sowieso wel zou gaan vergeten.

Wow!

Ik begon met de Point. Ik zette ‘m aan en W. T. F. HOE kan een vibrator die ZO klein is ZO hard trillen? Ik was ineens wel echt super onder de indruk en kon niet wachten om hem écht uit te proberen. Dus ik besloot hem maar gelijk te proberen. Het moest NÜ (tihihi)!

En wow! Hij was écht goed. Super krachtige en lekkere diepe vibraties. Ik bedoel, het is geen Doxy ofzo hoor, dus niet zó diep, maar wel gewoon lekker diep. En zo hard! Wow!

Twintig standjes. Ja echt.

De Sensuelle Point heeft twintig verschillende standjes. Ja. Twintig. Waarom? I don’t know. Blijkbaar denken sextoy fabrikanten dat mensen daar echt op zitten te wachten. Of misschien zijn er ook wel mensen die daar echt op zitten te wachten. Voor een sextoy met maar één knopje vind ik het zelf gewoon onhandig. Ben je bij standje 8, kom je erachter dat je toch gewoon standje 3 het lekkerst vond. Kan je nog 15 keer drukken. Dat is toch irritant? Je kan hem natuurlijk ook uitzetten door 3 seconden het knopje in te drukken. En dan weer aan zetten door weer 3 seconden het knopje in te drukken. Maar nou ja. Duurt lang.

Favo standje

Gelukkig weet ik zelf al dat ik meestal gewoon standje 3 het lekkerst vind. De meeste vibrators met standjes hebben eerst 3 steady vibratie standjes: zacht, medium en hard. En nou ja, ik hou dus van hard. Meestal beginnen vanaf standje 4 de patronen. Dus nadat ik even wat patronen had geprobeerd, oke, sommigen waren best lekker maar de meesten niet super origineel, ging ik weer snel terug naar standje 3. Maar oh man, die was eigenlijk gewoon te hard voor mij. Wat zeg je? Tess die iets te hard vind? Whut? Ja. Echt. Ik ging toch liever voor standje 2. (3 seconden om ‘m  uit te zetten, 3 seconden om ‘m weer aan te zetten, zucht, maar oke, ik vergeef deze toy veel! Want wow!)

30 minuten maximaal

Maar jeetje, dit was wel echt heel erg lekker. Ik merkte wel dat de Point wat warm werd, maar dat voelde niet zorgwekkend. In de gebruiksaanwijzing wordt ook geadviseerd de sextoy niet langer dan 30 minuten te gebruiken. Persoonlijk kan ik daar wel mee leven, want klaarkomen is voor mij niet heel moeilijk met deze vibrator.

Ik had er in elk geval geen half uur voor nodig :D. Ik ben echt onder de indruk van dit kleine vibratortje. Tijdens het gebruik voelde ik de trillingen wel ook echt in mijn vingers, maar ik vond het niet heel naar, ik heb dat wel irritanter meegemaakt. Het geluid was ook prima. Door de super krachtige motor hoor je ‘m natuurlijk wel, maar zeker niet hard of vervelend.

De Joie

Na een snel en lekker heftig orgasme nam ik even een korte pauze, om daarna verder te gaan met de NÜ Sensuelle Joie. Het was weer hard werken vandaag voor deze sextoy reviewer ;-).
Alhoewel ik van tevoren dus niet echt uitkeek naar het testen van deze bullet, had ik er inmiddels toch wel wat meer vertrouwen, en vooral meer zin in gekregen.

Toen ik hem aanzette was ik ook weer aangenaam verrast. Ook deze nog kleinere vibrator trilde super krachtig. Na wat scrollen door de standjes, ook weer met dat ene knopje onderop, koos ik bij deze wel voor standje 3. Hij is net ietsjes minder krachtig dan de Point.

Het duurde echt niet lang voor ik ook van deze mini vibrator klaarkwam. Wow! Super lekker!

De specs

De Point en de Joie zijn bedekt met siliconen, waardoor ze gewoon bodysafe zijn. Je kan bij een siliconen toy alleen geen siliconen glijmiddel gebruiken, maar gewoon waterbasisglijmiddel of een hybride glijmiddel voldoet ook prima.

De Point en de Joie zijn helemaal waterproof en kunnen dus ook mee onder de douche en in bad en met schoonmaken is dat ook makkelijk. In de gebruiksaanwijzing van de Point lijkt het net of hij niet waterproof is, maar dat gaat alleen over de lader, zo werd mij door NÜ Sensuelle zelf verzekerd.

Als de Point helemaal opgeladen is, kan je ‘m ongeveer een uur gebruiken. Voor de Joie is dat tussen de 25 en 50 minuten. Ook voor de Joie geldt dat er aangeraden wordt om hem niet langer dan een half uur achter elkaar te gebruiken. En ook hier denk ik dat dat wel goed moet komen.

Je krijgt een jaar garantie op deze sextoys, wat natuurlijk altijd prettig is.

Conclusie

Ik werd erg blij van de NÜ Sensuelle Point en Joie, en ik had echt niet verwacht blij te worden van een mini vibrator en een bullet vibrator. Zeker niet van een merk waar ik nog nooit van gehoord had.

Als je van krachtige vibraties houdt en nog op zoek bent naar een kleine vibrator, dan zijn deze beiden echt een goede keus. Je stopt ze zo in je tas, handig als je naar een spannend feestje gaat, of je lover op een spannende plek wilt verrassen! Ik weet wel dat ik in elk geval ga zorgen dat ik er altijd eentje in mijn tas heb.

 

Je koopt de Nu Sensuelle Point bij Willie.nl voor € 39,95 of hier bij bol.com.

Ook de Nu Sensuelle Joie kan je kopen bij Willie.nl voor € 40,25

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Ik lees in je latere recensies steeds dat je deze er bijpakt dus ze moeten wel goed zijn hahaha

  Antwoord
 2. Ook benieuwd naar de point plus.. Of is t de punt die het hem doet?

  Antwoord
  • Daar ben ik ook super benieuwd naar, maar ik heb ‘m helaas nog niet. Hij schijnt NOG krachtiger te zijn. Maar ik ben vooral benieuwd of dat wel echt wat toevoegt omdat deze al echt mega krachtig is.

   Antwoord
   • Maakt mij ergens benieuwd, hoewel de enige bullet die ik al testte mij niet beviel. Vingers al snel gevoelloos. Heb beetje schrik dat dat bij deze ook het geval is?

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sextoy review by Tess: We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection | Tess Tesst - […] ik de Nu Sensuelle Point testte kwam ik er achter dat zo’n mini vibrator wel degelijk ook echt super…
 2. Sextoy review by Tess: Aneros Muze en Tempo | Tess Tesst - […] uitdaging voor mij, terwijl ik toch niet heel moeilijk klaarkom. Ik zou zelf eerder gaan voor de NU Sensuelle…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.