Nu Sensuelle Nubii Evie Bullet

03-07-2023

Het merk Nu Sensuelle was mij al een tijdje bekend. De Nu Sensuelle Point is een, helaas niet zo bekende, supergoede bulletvibrator. Een van de besten zelfs, als je het mij vraagt. Nu heeft Nu Sensuelle een nieuwe lijn: Nubii. Iets minder krachtig, meer geschikt voor beginnende sextoygebruikers. Ik was nieuwsgierig! Ik kreeg de Nu Sensuelle Nubii Evie Bullet van Euphoria.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 5 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 40 euro, hier te koop bij Euphoria
Is ’t wat? Ja, zeker!

De verpakking en de inhoud

De nubii evie in de verpakking. De achterkant van de verpakking van de nubii evie en de inhoud.

Yay voor een sextoy-verpakking die niet wit is! Deze Nubii verpakking laat zien dat een zwarte verpakking ook heel fris en vrolijk kan zijn. Ik word er blij van, op dit zwart komen al die leuke kleurtjes nog beter uit. Niet in de laatste plaats de toffe gele kleur van de Nubii Evie zelf, want die is knalgeel. Je ziet ‘m door het doorkijkje midden in de doos al liggen.

Op de zij- en achterkant van de doos vind je allerlei informatie over deze bulletvibrator.

In de verpakking vind je natuurlijk de Nubii Evie zelf, het USB-oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en een bewaarzakje. Dit zakje is helaas wel van wit satijn, dat is dan net even jammer. Het was echt leuker geweest als dit ook een mooi zwart zakje met leuke gekleurde details was geweest.

Mijn eerste indruk van de Nubii Evie

De nubii evie ligt op mijn hand. De nubii evie naast een lipstick.

Hij is geel! Je ziet niet zo veel gele sextoy en daarom vind ik dat juist altijd extra leuk. Qua vorm doet ie me denken aan de We-Vibe Tango X, met z’n schuin aflopende kop. Er zit bij de Evie wel een kleine bolling in dit schuine deel. Ik ben echt fan van deze vorm, trouwens. Je kan het vlakke deel van de vibrator gebruiken om een iets groter gebied van je vulva (of welk lichaamsdeel dan ook) te stimuleren, maar hij heeft ook dat puntje, waarmee je juist heel gericht een klein gebied kan stimuleren.

De Nubii Evie is opvallend licht. Aan de onderkant heeft ‘ie één knopje waarmee je ‘m aanzet en door de standjes kan klikken.

De test van de Nubii Evie

De nubii evie op de zijkant van de doos. De nubii evie in mijn hand.

Ja, ook bij zo’n kleine bulletvibrator die bedoeld is voor uitwendig gebruik, gebruik ik glijmiddel. Omdat de buitenste laag van deze vibrator van siliconen is, kan je er beter geen siliconenglijmiddel bij gebruiken. Een fijn waterbasisglijmiddel, zonder irriterende ingrediënten is dan het beste. Kies bijvoorbeeld voor Pjur Woman Nude, één van mijn favorieten.

Gelijk als ik de Nubii Evie aanzet, voel ik al dat dit fijne vibraties zijn. Hij is inderdaad niet zo krachtig als de Nu Sensuelle Point, maar ik word hier nog steeds wel blij van.

Voor mij werkt de Evie het beste als ik het puntje gebruik en niet te hard druk. Bij hard drukken heb ik het idee dat de vibraties juist een beetje verloren gaan. Ik ben erg fan van pinpointstimulatie, dus hele gerichte stimulatie, en dat kan met het puntje van de Nubii Evie heel goed.

Maar ook het vlakke stukje van de Evie voelt heel lekker. De vibraties zijn best wel goed en ik vind het heel fijn voelen om met de vlakke kant over mijn clitoris en binnenste vulvalippen te glijden. Hier is glijmiddel dus ook echt fijn voor!

De vibraties zijn goed, de vorm is echt fijn, hij maakt niet zoveel geluid, hij is klein en makkelijk op te bergen of mee te nemen. Helemaal leuk deze Nubii Evie. Ik vind het best wel goed bedacht van Nu Sensuelle om ook een lijn met toys te maken die wat meer beginner-proof zijn. Want hoewel ik zelf altijd vind dat een vibrator eigenlijk niet hard genoeg kan trillen, kan ik me ook voorstellen dat dat voor sommige mensen juist too much is. Niet alleen voor beginners trouwens. Want er zijn vast ook beginners die juist harde vibraties willen, of die-hard sextoy-gebruikers die juist van zachtere trillingen houden. Maar de hele uitstraling van deze lijn is gewoon wat liever en vrolijker, en dat vind ik leuk!

Conclusie

De Nubii Evie is echt een fijne bulletvibrator. Hij is lekker klein, heeft een tof kleurtje en de vibraties zijn heel goed. Ze zijn alsnog best wel krachtig, maar minder krachtig dan de Nu Sensuelle point. De prijs is ook leuk. Yay voor Nubii!

Je kan de Nubii Evie hier bestellen bij Euphoria voor 40 euro

De Nu Sensuelle Point kan je hier bij Euphoria bestellen, voor 67,50 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.