NSNovelties Unicorn Tails buttplug

09-08-2021

Ik hou van unicorns! Echt heel erg. Van buttplugs hou ik dan weer niet heel erg, maar een buttplug met een unicorn-staart spreekt me dan weer wel echt heel erg aan. Want hoe leuk is het om je een beetje eenhoorn voelen? Ik moet zeggen dat ik deze Unicorn Tails buttplug al een tijdje in mijn kast had liggen. Maar door de nieuwe b-Vibe Unicorn Plug set die ik vorige week kreeg, ik weer helemaal in de unicorn-mood raakte. En deze NSNovelties Unicorn Tails buttplug is een slagje kleiner dan die van de b-Vibe set. Dus het leek me goed om met deze buttplug te beginnen, om zo ook weer even aan het gevoel te wennen.

Specs

Materiaal: siliconen en kunsthaar
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 28,50, hier te koop bij bol.com in verschillende kleuren
Is ’t wat? Ik hou er van!

De verpakking en de inhoud

De voorkant en zijkant van de verpakking van de nsnovelties unicorn tails buttplug De achterkant van de verpakking van de nsnovelties unicorn tails buttplug

Een witte doos met daarop een foto van de toy die er in zit is momenteel wel de standaard voor sextoy verpakkingen. De verpakking van de NSNovelties Unicorn Tails buttplug is dan ook precies zo. Het doet net iets luxer aan omdat het lijkt alsof de foto een beetje op de doos ligt. Je kan de afbeelding ook voelen en hij is iets meer shiny. Op de zijkanten van de verpakking vind je wat informatie en de achterkant van de doos heeft een doorkijkje zodat je de buttplug ook al in het echt kan zien. Allemaal vrij basic, maar er is ook weinig mis mee.

Mijn eerste indruk van de NSNovelties Unicorn Tails buttplug

De nsnovelties unicorn tails buttplug naast een lipstick De nsnovelties unicorn tails buttplug in mijn hand.

Ja, ik kan er van alles over zeggen, ga ik natuurlijk ook nog doen, maar vooral vind ik deze buttplug heel erg mooi. Ik word gewoon echt vrolijk van een sextoy zoals de NSNovelties Unicorn Tails buttplug. Roze seksspeeltjes zijn niet per se mijn favoriet, vooral omdat zo ontzettend veel sextoys roze zijn. Dat maakt het gewoon een beetje afgezaagd. Maar ik hou wel heel erg van roze. En als ik dan een unicorn-staart moet kiezen, dan is roze toch wel heel goed. Het is ook een mooie kleur roze, niet te fel, maar ook niet te zacht. Gewoon precies goed!

De staart heeft een mooie krul er in en het haar is een beetje shiny, maar niet tΓ© shiny. Natuurlijk blijft niet al het haar heel netjes in de krul zitten, waardoor het een beetje pluizig lijkt. Net zoals je bij echte krullen ook hebt. Ben ik dus helemaal aan gewend en ik klaag daar zeker niet over.

De buttplug zelf is vrij klein. Gelukkig, want ik ben niet zo’n anaalheld. Hij is ongeveer zo breed als twee vingers. Het siliconen voelt lekker glad aan. Het is stevig maar wel licht flexibel. De basis van de plug is een stuk groter dan het breedste gedeelte van de buttplug, wat hem veilig maakt. Wanner de basis (de onderkant) van een buttplug kleiner of (bijna) even groot is als het breedste gedeelte van de plug, kan deze makkelijk naar binnen schieten. Dat kan serieuze problemen opleveren, het is helaas niet altijd zo simpel dat β€˜ie er vanzelf weer uit komt. Maar deze NSNovelties Unicorn Tails buttplug is gelukkig helemaal veilig om anaal te gebruiken.

De test van de NSNovelties Unicorn Tails buttplug

De nsnovelties unicorn tails buttplug met een flesje sliquid sea tussen de staart. De onderkant van de nsnovelties unicorn tails buttplug

Op de zijkant van de verpakking van de NSNovelties Unicorn Tails buttplug staat: β€˜For maximum pleasure, use lubricant with this product.’ Oftewel: voor maximum plezier gebruik je glijmiddel bij dit product. Bij alles wat je anaal inbrengt, heb je glijmiddel nodig. De anus produceert niet zelf vocht, zoals een vagina dat bijvoorbeeld doet. Wanneer je geen glijmiddel gebruikt, loop je kans op wondjes en beschadigingen van de anus, en dat is net zo onprettig als het klinkt. Dus hoewel ik het eens ben met het idee dat glijmiddel alles nog lekkerder maakt, is het in dit geval niet een leuk extraatje, maar iets wat noodzakelijk is. Bij een sekstoy van siliconen gebruik je beter geen glijmiddel op siliconenbasis, maar een glijmiddel op waterbasis. Ik gebruikte Sliquid, mijn favoriete glijmiddel, maar ook Pjur Woman Nude is een heel fijn glijmiddel.

Wanneer je niet zo gewend bent aan anale spelletjes, zoals ik, is het handig om rustig aan te doen. Genoeg glijmiddel gebruiken (en dan nog een beetje meer) en de plug heel voorzichtig inbrengen zonder hard te duwen. Ik vond het best een beetje spannend, maar het ging eigenlijk best makkelijk. De plug begint vrij smal en loopt dan langzaam iets breder uit. En echt heel breed wordt β€˜ie ook niet, natuurlijk. Al verschilt het natuurlijk per persoon wat te groot is. Voor mij is deze maat goed te doen, zo bleek. Wanneer het bij jou niet past, of het voelt pijnlijk, probeer dan te ontspannen. Als dat niet lukt, en het blijft pijn doen, probeer het dan gewoon later nog een keer. Het hoeft niet in één keer. Of twee, of drie of vijftien keer. Neem je tijd.

Ik vind het altijd even wennen. Het gevoel van een buttplug in mij. Maar al vrij snel kom ik er dan steeds weer achter dat ik het toch wel echt lekker vind voelen. De buttplug zelf doet natuurlijk niets, als in, hij vibreert of beweegt niet, maar toch is het gevoel best wel opwindend.

Het dragen van de NSNovelties Unicorn Tails buttplug

Ik buig met mijn vingers de onderkant van de nsnovelties unicorn tails buttplug De nsnovelties unicorn tails buttplug in mijn hand.

En dan heeft deze NSNovelties Unicorn Tails buttplug natuurlijk ook nog zo’n fabulous staart. Ik vind dat wel echt heel leuk. Om mezelf met zo’n staart te zien, vond ik best wel tof. Het is wel zo dat de staart natuurlijk recht naar beneden hangt. Niet zoals bij een echte unicorn (ja, ik geloof in unicorns, laat me!) dat β€˜ie mooi en sierlijk met een boogje achter je valt. Dat is een klein beetje jammer, maar alsnog vind ik het gewoon wel helemaal awesome. Ik vind mezelf wel echt leuk met unicorn staart buttplug. En het voelt nog lekker ook.

Hoewel de basis van de buttplug best breed is, vond ik het niet heel storend voelen. Wanneer je van plan bent een buttplug voor langere tijd te dragen, dan is een lange maar smalle basis wel comfortabeler. Maar voor kortere periodes is dit echt heel goed te doen. Het siliconen voelt glad en een beetje flexibel, dus dat is echt niet heel vervelend.

Wanneer je de Unicorn Tails buttplug in hebt, kan je natuurlijk een rollenspel doen. Ik moet zeggen dat ik geen ervaring heb met unicorn-roleplay, maar ik kan me zo voorstellen dat dat best wel leuk kan zijn. Verder kan het ook fijn zijn om te masturberen met een buttplug in. Het geeft toch weer een extra lekker gevoel. Zeker wanneer je ook nog iets in de vagina inbrengt, dan voelt dat best wel bijzonder. Seks met een partner mΓ©t de Unicorn Tail is natuurlijk ook een optie. Wel even uitkijken dat de staart niet ergens tussen jullie lichamen blijft hangen en je β€˜m er dan per ongeluk heel snel uittrekt. Want ook het verwijderen van een buttplug doe je het beste gewoon langzaam en voorzichtig. Zowel het inbrengen als het verwijderen hoort geen pijn te doen. Maar in elk geval, genoeg opties om de NSNovelties Unicorn Tails buttplug te gebruiken tijdens allerlei leuke activiteiten. Of je kan β€˜m natuurlijk ook gewoon dragen en er mee door je huis lopen, want hallo, je bent een unicorn!

Het schoonmaken van een buttplug met staart

De nsnovelties unicorn tails buttplug ligt op de staart. Je ziet duidelijk de krul van de staart.

Om β€˜m na gebruik schoon te maken, kan je de buttplug eerst onder de kraan wassen met wat water en zeep. Daarna kan je de staart ook nog wassen of β€˜m even in een sopje leggen. Wanneer β€˜ie weer schoon is, dep je de staart voorzichtig met een katoenen doek en verder laat je β€˜m gewoon aan de lucht drogen.

Deze buttplug heeft kunsthaar, dat is best makkelijk schoon te maken. Er zijn ook een hoop buttplugs met staarten van bont. Die zijn wat moeilijker te reinigen. En kijk daar sowieso mee uit, want er zijn best wat plugs te koop met staarten van echt bont, zelfs als op de verpakking staat dat het nep-bont is!

Conclusie

Ik vind de NSNovelties Unicorn Tails buttplug echt heel leuk! De plug heeft een goed, niet te groot formaat, en is makkelijk in te brengen. Ook is β€˜ie best comfortabel te dragen. De staart is heel erg mooi. Ik word echt heel blij van deze unicorn buttplug.

De NSNovelties Unicorn Tails butt plug is hier te koop bij bol.com, voor 28,50 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.