NsNovelties Revolution Earthquake

26-02-2024

Een ronddraaiende sextoy vind ik altijd interessant. In het Engels noem je dat gyrating, dat klinkt toch een stuk indrukwekkender dan ronddraaien, maar goed. De NsNovelties Revolution Earthquake ziet er wel indrukwekkend uit ook. Een gebogen dildo met een bal en een zuignap daar nog onder. ‘Intense gyrating motor’ staat op de verpakking, dus ik kon natuurlijk niet wachten om dat te proberen! Ik kreeg ‘m van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja, de afstandsbediening niet
Standjes: 3 standjes
Waterproof: ja (IPX5), de afstandsbediening niet
Verkoopprijs: 120 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Mij maak je hier niet blij mee.

Falende verpakking

De verpakking is niet wit, dat vind ik altijd al leuk, want tegenwoordig is bijna elke sextoy verpakking wit. Maar dat was dan het positieve over deze verpakking. Want op de voorkant zie je een QR-code die je zou kunnen scannen om te zien hoe deze Earthquake beweegt. Nou, die doet het dus niet. Je kan ‘m wel scannen, maar de link komt uit op een 404 page not found melding. Dat vind ik dan zó knullig. Dat je bedenkt om lekker hip zo’n QR-code op je verpakking te gebruiken, maar dat je het dan niet voor elkaar krijgt om dat werkend te krijgen. Doe het dan gewoon niet.

Aan de achterkant van de verpakking zit zo’n venstertje, zodat je de toy al ziet liggen. Maar dit is ook niet helemaal lekker uitgelijnd en je ziet de (lelijke) gebruiksaanwijzing ook al liggen. Doe maar gewoon geen venstertje, dan. Wat me ook opvalt is dat er op de verpakking staat dat je deze toy kan gebruiken met siliconen glijmiddel. Normaalgesproken kan je geen siliconen glijmiddel gebruiken bij siliconen sextoys. Soms kan het zijn dat een bepaalde soort siliconen met een bepaald merk glijmiddel wel kan, maar blijkbaar kan bij deze toy dus elk merk siliconen glijmiddel. Ik heb dit niet getest, maar ik zou er zelf niet blind vanuit gaan dat dit goed zou komen.

Ik kan het gaatje niet vinden!

Dit wantrouwen komt niet alleen door de QR-code die niet goed werkt, maar ook door de manier waarop je deze Revolution Earthquake moet opladen. Achterop de bol zit een soort klepje. Als je dit klepje open doet, zie je soms het gaatje waar de lader in moet. En soms ook niet. Dat komt omdat er onder het siliconen een draaiende bal zit. Dit is de bal die zorgt voor de beweging in deze toy. En op één punt in die bal zit dus het gaatje voor de oplader. Nu is het de kunst om dat gaatje precies bij de opening te krijgen. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je daarvoor de toy 3 seconden rechtop houden en dan horizontaal houden. Dat zou het gaatje precies bij de opening moeten zitten. En soms is dit ook zo. Maar soms ook niet. Voor mij leek het niet te werken om deze handelingen dan gewoon te herhalen. Dus dan moet je maar een beetje lopen draaien met die toy. Rechtop, kantelen, ondersteboven. Nou ja, je probeert iets. En steeds kijken of het gaatje al zichtbaar is. Het voelt wel een beetje sneu. Ik wil gewoon m’n toy opladen. Het is geen magic eight ball. Die geeft tenminste nog antwoord op prangende vragen. Betere vragen dan: mag ik alsjeblieft m’n sextoy opladen?

Oh! En dan die afstandsbediening. Daar moeten dus 2 AAA batterijen in. Dan moet ik al een beetje met m’n ogen rollen, want wáárom is die niet ook gewoon oplaadbaar. Maar oké, kan gebeuren. Maar dat je dan géén 2 AAA batterijen meelevert in de verpakking? Dat vind ik gewoon skeer. Want hallo, wie heeft er nu nog AAA batterijen gewoon in huis liggen? Moet je die weer helemaal gaan halen, gedoe!

Wild

Maar goed, dit zijn wel dingetjes, maar als die toy nou amazing is, dan vergeet je dat toch allemaal. Toen ik de Revolution Earthquake uit de doos had, en hij helemaal opgeladen was, zette ik ‘m aan. En holy moly. dat ding is wild! Het was gewoon moeilijk om hem vast te houden, want het schudt alle kanten op. Als ik hem met de zuignap op een (gladde) muur bevestig, is het al helemaal feest. Het swingt alle kanten op. Eerlijk gezegd was ik daardoor toch een beetje bang om ‘m te testen. Ik bedoel, ik hou echt héél erg van bewegende toys. Stotende toys zijn mijn favoriet. En gyrating toys vind ik over het algemeen ook geweldig! Maar dit? Het was wel héél wild. Al was ik er ook van overtuigd dat het in een vagina wel mee zou vallen. Zo los in de lucht kan het natuurlijk alle kanten op zwiepen, maar als je ‘m ingebracht hebt, dan valt dat vast wel mee. Zo praatte ik mezelf moed in.

De test van de Revolution Earthquake

Met een goede hoeveelheid fijn, niet irriterend waterbasis glijmiddel (just to be sure..) ging ik dan toch aan de gang. Ik gebruikte de afstandsbediening (ja, ik had batterijen gehaald), omdat ik al gemerkt had dat het best wel lastig was om de bal van de toy goed vast te houden als die heel erg schudt en dat ‘ie ook in je hand draait, waardoor je niet meer makkelijk bij het knopje kan. Met de afstandsbediening kan ik ‘m tenminste altijd makkelijk uit zetten, als het toch niet goed voelt. Je drukt eerst het powerknopje vanop de toy zelf aan tot het lichtje brandt. Er gebeurt dan nog niks. Dan druk je op het onderste knopje van de afstandsbediening om ‘m aan te zetten. Als je nog een keer op dit knopje drukt, gaat ‘ie uit. Met het bovenste knopje kan je door de drie standjes klikken. Na standje drie gaat die weer naar standje één.

Ik hield de Revolution Earthquake stevig vast met mijn hand en drukte op het knopje van de afstandsbediening om ‘m aan te zetten. Ik zette me schrap, maar het viel eigenlijk wel mee. Of tegen, net hoe je het bekijkt. De vibrator (al vibreert deze toy niet) begon in mij te schudden. Vrij wild, maar ik werd er zelf niet echt wild van nog. Ik probeerde ook de andere twee standjes, die ook wel echt harder gingen, maar het deed me niet zoveel. De bal was ook heel erg tegen mijn bovenbenen aan het roteren. Net zoals dat je wel eens een stotende vibrator hebt die vooral uit je vagina stoot in plaats van er in, zo zit er hier ook echt véél beweging in de bal. De dildo zelf beweegt ook nog steeds wel goed hoor, maar die bal… Ik dacht dat mijn bovenbenen misschien dunner zouden worden, want het voelde daar net als zo’n trilplaat, weet je wel?

Maar ondertussen in mijn vagina ging het wilde geschud maar door. Maar het gaat zo wild en ongecontroleerd en die bal beweegt zelf ook zo hard dat ik niet kon mikken op een plekje waar dat schudden ook daadwerkelijk lekker zou voelen. Dit tegen mijn G-spot lijkt me best wel fijn, maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar. Het is een grote chaos. Het voelde niet vervelend. Maar ook niet lekker. Gewoon alsof je met iemand in bed ligt die je dan gaat vingeren en die denkt dat harder sowieso beter is. Nu ben ik helemaal niet tegen hard vingeren, maar dan moet het wél de juiste plek raken. Random hard bewegen, ik heb er niks aan.

Dus, ik had er geeneens echt plezier aan en dan komt daarna dat schoonmaken nog. Deze toy heeft allerlei groefjes en ribbeltjes en je wil ook zeker wel genoeg glijmiddel gebruiken met al die beweging. Maar dat zit dan overal. Je hebt eigenlijk echt een oude tandenborstel nodig om ‘m helemaal goed schoon te krijgen. Anders denk je dat ‘ie schoon is, tot ‘ie helemaal is opgedroogd en je ineens ziet dat ‘ie toch niet zo schoon is als je dacht. Gedoe! Alweer!

Conclusie

Deze NsNovelties Revolution Earthquake is ‘m niet voor mij. Details zoals een QR-code die niet werkt en een oplaadgaatje wat negen van de tien keer onvindbaar is, storen me. Maar het feit dat de bal heel hard beweegt en dat de dildo zelf maar een beetje random heen en weer aan het zwiepen is in mijn vagina, doen ‘t gewoon niet voor mij. Nee, beter spaar je dan nog even door en ga je voor de FemmeFunn Essenza, dat is tenminste een toy die wél heel lekker en gericht beweegt. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. Orgasmes bijvoorbeeld. Want dat zat er met deze Earthquake niet in voor mij.

Je kan de NsNovelties Revolution Earthquake hier bestellen bij Willie, voor 120,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.