NSNovelties Cosmo Bondage 6 Piece Collection

28-07-2023

Ik hou van leuke BDSM-setjes Γ©n ik hou van shiny spullen. Dus toen ik de NSNovelties Cosmo Bondage 6 Piece Collection zag, was ik natuurlijk gelijk verliefd. Shiny boeien, zweepje en blinddoek, ik hou er van! Ik kreeg deze set van Willie.

Specs

Materiaal: vinyl en nikkelvrij metaal
Verkoopprijs: 147,95 euro, hier te koop bij WillieΒ 
Is ’t wat? Ik vind dit een hele leuke, maar wel dure set.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de nsnovelties cosmo bondage 6 piece collection. De achterkant van de verpakking van de cosmo bondage set.

De Cosmo Bondage Collection zit in een zwate doos met een foto van de inhoud. Op de achterkant zie je wat er nog meer te koop is uit deze collectie, en daar vind je ook een heel klein beetje informatie over de set. De verpakking is niet zo mijn smaak, maar de inhoud wel!

In de doos vind je een superleuk bewaartasje voor de hele Cosmo Bondage Collection. Het lijkt een beetje op een toilettas. Wit kunstleer met een deel shiny, transparant materiaal. Ik vind dat dus helemaal leuk, en superhandig dat je alle spulletjes in zo’n tasje bij elkaar kan bewaren.

In het tasje vind je de hele set. Die bestaat uit: polsboeien, enkelboeien, tussenstukjes, een halsband, een leash, een blinddoek en een zweepje. En dat allemaal van super shiny holografisch materiaal. De metalen onderdelen zijn rose-gold.

Mijn eerste indruk van de Cosmo Bondage Collection

De halsband met de leash. De polsboeien en het verbindingsstukje.

Ja, zoals je natuurlijk wel verwacht was mijn eerste indruk heel positief! Ik hou echt van deze shiny look. Sommige mensen vinden het misschien schreeuwerig of tacky, maar ik hou er van. Alles (behalve de zweep, daar kom ik zo op terug) ziet er echt heel erg goed uit. Het materiaal is lekker stevig en voelt degelijk aan. Ondanks de stevigheid, is het wel echt flexibel genoeg om het met gemak om te kunnen doen. De naadjes zijn ook allemaal heel netjes en recht. Het metaal lijkt er ook allemaal stevig in te zitten.

Dan het zweepje. Het zweepje is dus zeker ook heel netjes gemaakt en ziet er ook goed uit, maar, het materiaal is duidelijk niet zo geschikt voor een flogger. De stroken zijn te stijf en blijven staan zoals ze in het tasje gevouwen waren. Als ik β€˜m een tijdje ophang, trekt het wel iets bij, maar nog steeds staan ze, in een twist, alle kanten op. Het ziet er echt heel gek uit. Wat zonde is, want zoals ik zei, de zweep is ook echt heel netjes gemaakt.

De test van de Cosmo Bondage Collection

Het zweepje met de stroken die alle kanten op staan. De blinddoek uit de cosmo bondage set.

BDSM-toys testen vind ik altijd extra leuk en soms ook extra spannend. Sextoys kan ik prima alleen testen, maar voor de meeste BDSM-toys heb ik toch nog iemand nodig. Nu had ik gelukkig een hele leuke Date, en hij wilde dit setje best met mij testen.

Hij deed de boeien bij mij om en dat is voor mij toch altijd een speciaal momentje. Boeien zijn natuurlijk ook gewoon wel praktische tools voor bondage, maar ik krijg zelf altijd al echt een heel onderdanig gevoel als iemand ze bij mij om doet.

Het materiaal is een beetje stijf, net zoals nieuwe leren boeien, dus zeker de eerste keer kost het iets meer moeite om ze goed aansluitend om te krijgen.

Waar boeien voor mij al een bepaald gevoel geven, doet een halsband dat nog extra. En toen hij ook nog de leash daaraan vastklikte, was dat onderdanige gevoel helemaal compleet.

De pols- en enkelboeien hebben elk ook een tussenstukje met haakjes, zodat je ze aan elkaar vast kan klikken. En ik kan je vertellen dat lopen, zeker aangelijnd achter iemand aanlopen, dan toch een stuk moeilijker gaat. Hele kleine stapjes, meer lukt niet.

De boeien en de halsband vond ik erg comfortabel zitten. Geen scherpe randjes en de breedte vond ik ook fijn. Ze passen allemaal ook goed (ik heb brede polsen en een brede nek).

De blinddoek vind ik net iets minder comfortabel. Dat komt voornamelijk door de uitsnede bij de neus. Ik heb volgens mij een vrij kleine neus, maar toch voelde het alsof die uitsnede net iets te krap was. Niet heel erg, maar hij zat net wat minder comfortabel dan de rest.

Van het zweepje had ik geen hoge verwachtingen, gezien de looks. Maar tot mijn verbazing voelde het Γ©cht heel lekker om met dit zweepje geslagen te worden. Hij geeft best wel een goede impact. Ik zou, als ik het niet wist, niet raden dat het zweepje er zo raar uitzag. Om mee te slaan was het volgens mijn Date wel wat lastig, omdat de strengen van de zweep natuurlijk wel de neiging hebben om alle kanten op te gaan staan.

Ik denk dat dit setje voor de holo-liefhebber echt heel leuk is. Mijn Date vond het er wat goedkoop uitzien, maar ik denk dat hij gewoon niet bij de holo-fanclub hoort. Toen we samen de spullen beter bekeken, was hij het wel met me eens dat het allemaal wel echt degelijk is. Maar toch schrok ik wel een beetje van de prijs. Ik vind bijna 150 euro wel echt veel geld. Nu krijg je ook wel zes items, en heb je wel echt een complete set hier aan, maar het is wel een pittig bedrag.

Conclusie

Ik vind de NSNovelties Cosmo Bondage 6 Piece Collection echt een hele toffe set. Het ziet er allemaal heel mooi gemaakt en stevig uit. En ik hou van die shiny look. Het zweepje is wel gek, want de stroken staan alle kanten op. Maar alsnog voelt die echt heel lekker als ik er mee geslagen word!

Je kan de NSNovelties Cosmo Bondage 6 Piece Collection hier bestellen bij Willie voor 147,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.