Dildo review by Tess: NSNovelties Colours Pleasures 5″ dildo

25-02-2019

Dildo review by Tess: NSNovelties Colours Pleasures 5″ dildo

Zoals je vast al weet, ik hou van dildo’s. Ik ben heel blij met mijn recentelijk ontdekte liefde voor deze geweldige seksspeeltjes. Sinds ik seksspeeltjes tester ben, heb ik dus ontdekt dat dildo’sĀ  awesome zijn. Voorheen vond ik het maar neppe sekstoys, want ze trilden niet eens. Maar nu weet ik dat een dildo me echt zoveel plezier kan geven. Maar toen deze Colours Pleasures dildo bij mij bezorgd werd, werd ik toch niet gelijk enthousiast. Ik hou van leuke kleurtjes en een beetje formaat. Maar deze Colours Pleasures dildo heeft een lichte huidskleur en is niet zo groot. Ik kreeg deze dildo in ruil voor een review.

Looks & Specs van de Colours Pleasures dildo

Dildo review by tess: nsnovelties colours pleasures 5" dildo Dildo review by tess: nsnovelties colours pleasures 5" dildo

Over de verpakking van deze Colours Pleasures dildo valt niet veel te zeggen. Prima, basic, niks mis mee. De dildo heeft aan de onderkant een zuignap, als je dat handig vind kan je ‘m dus op een glad oppervlak vast ‘plakken’. Hij is gemaakt van siliconen, dus dat maakt dit seksspeeltje helemaal bodysafe. Waarom ik dat belangrijk vind, lees je hier of bekijk je hier.Ā  Volgens de verpakking gaat het hier om firm silicone en blijkbaar kan je in deze serie of van dit merk dus siliconen in verschillende stevigheden vinden: super soft, soft, firm en extra firm. En deze is dus firm, oftewel stevig. Zo voelt ‘ie ook zeker aan. Je kan ‘m wel iets indeuken, maar voor siliconen is deze dildo best wel stevig. Hij trekt wel een hoop stof aan.

Deze colours pleasures dildo is een realistische dildo en hij ziet er ook echt best realistisch uit. Hij heeft echt alle details die je dan zou verwachten. Een duidelijke eikel, heel veel aders, rimpels bij het toompje, een plasgaatje en wat rimpeltjes op de ballen. Voor een dildo vind ik ‘m niet zo groot. Vijf inch is bijna 13 centimeter, dus voor een echte penis is ‘ie ook qua formaat best realistisch.

Niet mijn smaak qua looks

Dildo review by tess: nsnovelties colours pleasures 5" dildo Dildo review by tess: nsnovelties colours pleasures 5" dildo

Ik zou mezelf niet omschrijven als een Size Queen, want het hoeft van mij echt niet heel groot te zijn, maar toen ik mijn teleurstelling over het formaat van deze dildo voelde, ging ik daar toch een beetje aan twijfelen. Ook kies ik zelf liever voor een leuk kleurtje, deze lichte huidskleur doet het niet per se voor mij. Maar ik weet ook dat sextoys waar ik in de eerste instantie niet super enthousiast over ben, ook best wel kunnen verrassen. Dus ik pakte m’n Sliquid Sizzle erbij en was er klaar voor. Glijmiddel (op waterbasis) is wel echt nodig bij deze dildo, want het siliconen voelt vrij stroef aan.

Super opgewonden

Dildo review by tess: nsnovelties colours pleasures 5" dildo Dildo review by tess: nsnovelties colours pleasures 5" dildo

Ik was dus nog niet echt in een super sexy stemming toen ik de Colours Pleasures dildo ging testen, maar dat veranderde eigenlijk bijna direct. Deze dildo, die ik qua looks dus eigenlijk helemaal niks vond, wist echt al mijn lekkere plekjes te raken. Hoe middelmatig ik ‘m er uit vond zien, zo super presteerde hij. Looks zeggen dus zeker niet alles, blijkt maar weer. De super ribbel bij de eikel voelt echt awesome. Bij het inbrengen gelijk al, maar ook bij het bewegen. Hij weet mijn G-spot gemakkelijk te vinden en te pleasen. Maar ook die aders. Ik had echt niks van die aders verwacht, want zo dik zijn ze nou ook weer niet en mijn vagina is niet extreem gevoelig. Maar oh, die aders. Er zit gewoon zoveel structuur op deze dildo, dat het echt super stimulerend werkt. Ik werd er echt in no time super opgewonden van.

Verrassend

Dildo review by tess: nsnovelties colours pleasures 5" dildo Dildo review by tess: nsnovelties colours pleasures 5" dildo

Deze realistische dildo hoeft het (in elk geval bij mij) zeker niet van z’n uiterlijk te hebben. Hij compenseert echt ruimschoots met wat ‘ie kan, wat voor gevoel ‘ie me geeft. Van tevoren dacht ik dus dat ik ‘m te klein zou vinden, maar tijdens het testen had ik echt geen klachten over het formaat, dat was eigenlijk gewoon precies goed. Ik vind deze dildo echt wel wonderlijk. Ik had door z’n looks gewoon echt niet verwacht dat ‘ie zo lekker zou zijn. Ik heb al zoveel seksspeeltjes geprobeerd, ik dacht dat ik ondertussen best wel goed kon inschatten wat ik lekker zou gaan vinden en wat niet. En eigenlijk vind ik het extra leuk als zo’n speeltje me dan toch zo weet te verrassen.

Conclusie

Dildo review by tess: nsnovelties colours pleasures 5" dildo Dildo review by tess: nsnovelties colours pleasures 5" dildo

Als je houdt van een dildo met veel structuur, die je inwendig veel gevoel geeft, is deze NSNovelties Colours Pleasures dildo echt de dildo voor jou. Ik weet dat er ook mensen zijn met gevoelige vagina’s, als dat bij jou zo is, sla je deze echt beter over, dan kan je beter voor een gladder model gaan. Maar als je hier, net als ik, van houdt, dan kan je echt heel veel plezier hebben van deze dildo, voor een goede prijs. Hij is er trouwens ook nog in andere vormen, maten en kleuren!

De NSNovelties Colours Pleasures 5″ Dildo kan je hier bestellen voor rond de 25 euro

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Ik heb deze in 8 inch gekocht en ik moet zeggen dat de eikel dan net iets te groot is! Dat het niet lekker meer voelt. Maar hij is wel van mooi materiaal

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.