Nomi Tang Power Wand

27-12-2019

Magic Wand review: Nomi Tang Power Wand

In oktober op de eroFame beurs kreeg ik bij de Nomi Tang stand de Power Wand mee. Ik vond ‘m er gelijk super mooi uitzien. Net even anders dan andere wands. Ik was benieuwd of ‘ie ook goed zou voelen.

De verpakking en de inhoud

De nomi tang power wand voor de verpakking. De verpakking is een witte doos met daarop een foto van de wand en de merknaam er boven. De nomi tang power wand in de verpakking die er van binnen bekleed is met witte glimmende stof.

Zoals altijd bij Nomi Tang ziet de verpakking er gewoon netjes uit. De buitenste doos is eigenlijk alleen een omhulsel. Daarin zit een stevige, witte bewaardoos. Mooi bekleed met een glimmend stofje. Het ziet er altijd uit als een fijn bedje voor je seksspeeltje, zo grappig. In de doos vind je naast de Power Wand ook nog het USB-oplaadkabeltje en een gebruiksaanwijzing.

De specs van de Nomi Tang Power Wand

De nomi tang power wand met daar voor het usb oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing De binnenste (bewaar)doos van de nomi tang power wand

De wand is gemaakt van siliconen met details van ABS plastic. Allebei helemaal bodysafe, want deze materialen zijn niet giftig en ook niet poreus. De wand is oplaadbaar, je prikt de lader in de onderkant van de wand. De wand is waterproof, tot één meter diepte. Volgens de gebruiksaanwijzing heeft de Power Wand vijf steady standjes, maar ik kan er maar vier (soms drie) voelen. Er zijn vijf vibratiepatronen.

Aparte knopjes bij Nomi Tang

Close-up van de nomi tang power wand. Je ziet een stuk van het paarse handvat en de knopjes. De nomi tang power wand met daar naast een lipstick om te laten zien hoe groot hij is. De lipstick is net iets langer dan de kop van de wand.

Nomi Tang staat bekend om de aparte knopjes. Nomi Tang gebruikt geen knopjes die je in moet drukken, maar een soort touch-pad idee. Eerder testte ik al drie Nomi Tang vibrators met een soort touch-slide. Je moet dan met je vinger over het plaatje ‘aaien’ om ‘m harder of zachter te laten gaan (afhankelijk welke kant je vinger op beweegt). Dat werkte best wel goed.

De knopjes van de Nomi Tang Power Wand

Close-up van de nomi tang power wand in mijn hand. Je ziet het deel met de knopjes. Close-up van de nomi tang power wand. Je ziet de kop van de wand met daarnaast een lipstick. De lipstick is net iets langer dan de kop.

Maar de Nomi Tang Power Wand heeft niet zo’n touch slide, maar touch knopjes.
Het middelste ‘knopje’, het logo, is het powerknopje en het knopje om door de patronen heen te scrollen. De plus en de min ‘knop’ zijn om ‘m harder en zachter te zetten. In theorie klinkt het best oké en het ziet er ook nog eens mooi uit. Maar in de praktijk werken deze knopjes echt niet goed. En dat vind ik echt heel jammer.

Het werkt niet goed

De nomi tang power wand van schuin achter gezien. Het uiteinde van het handvat heeft een deuk. De nomi tang power wand schuin van voren gezien, zodat de kop van de wand groot in beeld is. Op de achtergrond zie je christmas crackers en er ligt ook confetti.

De knopjes reageren soms heel goed en makkelijk, maar vaker is dat niet zo. Soms reageren ze helemaal niet of moest ik meerdere keren drukken voor er wat gebeurde. Ook was het soms nog zo dat ik de Power Wand net verkeerd vasthield, waardoor ik met mijn hand of vinger het touch-deel raakte en hij ineens uit ging of op een ander standje. Maar vooral het soms niet reageren, was écht heel irritant. Als ik masturbeer, wil ik gewoon dat mijn vibrator doet wat ik wil. Het moet niet moeilijk zijn. En dit was vaak wel moeilijk. Heel moeilijk.

Super jammer

De nomi tang power wand rechtop vastgehouden met de kop op de ondergrond. De nomi tang power wand rechtop vastgehouden met de kop op de ondergrond. De nek van de wand is gebogen.

Zoals ik al zei, vind ik dat echt heel erg jammer. Want voor de rest is deze Nomi Tang Power wand echt zo fijn! De meeste wandvibrators zijn vrij lomp. Qua uiterlijk en qua grootte. Maar deze wand vind ik er echt heel mooi en elegant uitzien. Door het smalle handvat houdt ‘ie ook heel lekker vast. Als je je niet druk zou hoeven te maken om die knopjes dan. Je voelt in het handvat bijna geen vibraties, wat ook echt heel fijn is. De nek heeft precies de goede mate van flexibiliteit, zonder dat het voelt alsof ‘ie af kan breken als ik er te vaak te hard mee duw. Oh, en de vibraties zijn dus ook heel goed. Krachtig en diep.

Het geluid van deze wand valt ook wel mee. Hij is niet super stil  natuurlijk, want dat is eigenlijk geen enkele wand. Maar de meeste wands maken echt meer geluid. En wat me ook opviel, is dat hij niet zwaar aanvoelt voor een wand. Dat is ook fijn.

Nomi Tang Power Wand 2.0?

De nomi tang power wand ligt op de witte doos met daarop het logo Het usb-oplaadkabeltje waarbij je ziet dat het nomi tang logo er op staat. Op de achtergrond zie je de nomi tang power wand liggen.

Eigenlijk is alles echt goed aan deze Nomi Tang Power Wand, behalve de knopjes. Maar die knopjes die zijn wel gelijk zo vervelend, dan het de ervaring toch wel echt verpest. Voor mij in elk geval.

Ik hoop echt heel erg dat er een tweede versie van de Nomi Tang Power Wand komt. Met normale knopjes. Of zo’n slide-touch-pad-ding zoals ze op de andere vibrators hebben. Iets wat werkt in elk geval. En het liefst iets wat ook niet in de weg zit bij het vasthouden.

Conclusie

Deze Nomi Tang Power Wand had echt heel goed kunnen zijn. Eigenlijk is alles ook goed, behalve de knopjes. De touch-pad-knopjes werken gewoon vaak niet goed. De wand zelf is mooi, elegant, houdt fijn vast, heeft goede vibraties en een fijne flexibele nek. Maar die knopjes verpesten het helaas.

Je kan de Nomi Tang Power Wand hier bestellen bij Bol voor rond de 65 Euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

13 Reacties

 1. Oh man, die knopjes klinken echt irritant. En ik ben niet zo van het goud, dus ik vind m ook niet zo mooi 😅 als het nou zilver was. Het paars is wel heel mooi.

  Antwoord
  • Haha ja dat van dat goud had ik al begrepen uit een eerdere reactie! Ik vind ‘m dus wel echt heel mooi, zeker dat goud in combinatie met het paars juist. Maar die knopjes kan ik toch niet overheen komen :S Zo zonde!

   Antwoord
 2. Wat een afknapper van die knopjes! Je wilt inderdaad dat er meteen gereageerd wordt wanneer je bezig bent. Jammer!

  Antwoord
  • Ja toch! Het raarste is dan nog wel dat als je ‘m net verkeerd vastpakt en je hand dus een beetje die knopjes aanraakt, dat ‘ie precies dan wél direct reageert! Ugh!

   Antwoord
 3. Dat is inderdaad een afknapper van de knopjes! Je wilt immers dat er meteen gereageerd wordt als je bezig bent. Wat jammer!

  Antwoord
 4. Ohh wat een mooie kleur 🥰 zonde van de knopjes. Leuk ook als je haar zo in haar bedje kan leggen 🤗

  Antwoord
  • Ja! Die verpakkingen van Nomi Tang zijn altijd zo leuk!

   Antwoord
 5. Het is wel echt een hele mooie vibrator om te zien. Maar zonder goede knopjes niet het geld waard.

  Antwoord
  • Ja, echt prachtig. En op zich voor een wand ook niet duur. Maar die knopjes…

   Antwoord
 6. Ik heb een Doxy, een mymagicwand en sinds kort een RosyGold, I’m good. 😏

  Antwoord
 7. Inderdaad een mooie wand. Je zou denken dat ze het eerst testen of het naar behoren werkt zo van die knopjes 😅

  Antwoord
 8. De knopjes zouden wel leuk zijn voor pestgedrag haha! Nu doet ie ’em… ow je gaat klaarkomen? Nu doet ie em niet meer hahaha

  Antwoord
 9. Ik heb een Doxy die cast en ben daar zeer happy mee. Voordeel van deze is dat ie mee in bad kan. Maar als hij niet goed werkt, maakt dat verder ook weinig uit. Ik houd het wel bij mijn eerste liefde Doxy 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.