Nomi Tang Infiniti 2 |Sextoy review

22-05-2020

Toen ik nog niet zoveel seksspeeltjes had, waren duovibrators (of rabbitvibrators of Tarzans) mijn favoriete soort. Dubbele stimulatie is natuurlijk ook super lekker. Maar hoe meer duovibrators ik testte, hoe meer ik er achter kwam dat het toch best lastig is om er één te vinden die echt goed bij mij past. Niet alleen qua vorm, maar ook qua dingen die ik belangrijk vind voor een seksspeeltje. Deze keer kreeg ik van Nomi Tang de Nomi Tang Infiniti 2. Een duovibrator met een hele andere vorm dan ik gewend was, dus ik was extra nieuwsgierig over hoe deze zou voelen.

Specs

Materiaal: Siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Hij heeft 5 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 74,90, hier te koop bij Bol.com
Is het wat? Hij is goed, maar niet voor mij

De verpakking en de inhoud

De nomi tang infinity 2 voor de verpakking. De sleeve van de doos is wit en heeft een foto van de vibrator. De doos is wit met wit zijde aan de binnenkant. De nomi tang in de doos, wat net een bedje van zijde lijkt. Het usb-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing zitten ook in de doos.

De verpakking is net zoals de andere Nomi Tang seksspeeltjes. Een beetje saai, maar best prima. En onder de sleeve zit een vrij neutrale doos, waarin je je sexspeeltje netjes en discreet kan bewaren.

In de verpakking vind je de vibrator, een USB-oplaadkabeltje en een gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Nomi Tang Infiniti 2

Close-up van de knopjes van de nomi tang infinity 2. Het zijn twee ronde bolletjes, zonder iets er op of bij. De nomi tang infinity 2 op de doos, waarvan je de zijkant ziet. Daar staan nog enkele specificaties van de toy.

Eerder testte ik al wat andere sextoys van Nomi Tang, met wisselende resultaten. De meeste Nomi Tang toys hebben in plaats van knopjes een touch pad, waar je dan met je vinger overheen moet sliden of op moet tappen. Super leuk bedacht, maar het werkt niet altijd even goed. Ik was blij om te zien dat de Infiniti 2 gewoon knopjes had! Yay!

Verder viel het me gelijk op dat de vibrator echt helemaal van siliconen is, uit één stuk. Nergens gedeeltes van ABS-plastic, waar vuil tussen de randjes kan gaan zitten. Geen rare naadjes, niks. Schoonmaak-heaven dus, deze duovibrator!

De vorm leek me typisch een vorm die bij je past, of niet. Ik kan (nog steeds) niet zo goed op het oog inschatten of een duovibrator goed zal aansluiten bij mij, dus het was nog even afwachten.

De Test

De nomi tang infinity 2 met een flesje sliquid sea De nomi tang infinity 2 in mijn hand, vanaf de zijkant gezien.

Met een beetje Sliquid glijmiddel was ik klaar om de Nomi Tang Infiniti 2 te gaan testen. Ik ben van duovibrators gewend dat ze vrij flexibel zijn, maar dat is de Infiniti niet. Je kan de staaf op één plek wel buigen, maar dat is het ook. Verder is het allemaal heel statisch.

De vorm van de staaf van de vibrator vind ik erg fijn. Van boven wat dikker en van onder wat dunner. En natuurlijk een beetje gebogen zodat ‘ie mijn G-spot kan raken.

Te lang

De nomi tang infinity 2 in mijn hand, met mijn duim door de ovale opening aan de onderkant De nomi tang infinity 2 staat naast een lipstick en je ziet dat de vibrator veel langer is.

Ik merkte al snel dat deze duovibrator voor mij wat te lang is. Ik hoor wel steeds vaker over de A-spot, die schijnbaar wat dieper in de vagina ligt, in de buurt van de baarmoedermond. Ik heb bij mezelf nog geen A-spot ontdekt. Over het algemeen vind ik het niet prettig als mijn baarmoedermond wordt aangeraakt, dus ik ben ik niet heel erg op zoek naar bijzondere plekjes in die buurt. Maar, als jij jouw A-spot wel helemaal ontdekt hebt, dan denk ik dat deze Nomi Tang Infiniti 2 voor jou zeker wel een aanrader is.

Wanneer ik de vibrator minder diep inbracht, raakte de clitorisstimulator mijn clitoris weer niet. Dus, het was diep met een licht oncomfortabel gevoel en daarbij stimulatie van mijn clitoris, of minder diep en dan alleen vibraties in mijn vagina. Wat ik wel lekker vind, maar niet genoeg om van klaar te komen.

Jammer!

De nomi tang infinity 2 gebogen op de enige plek waar hij te buigen is. Close-up van het ovale handvat

Super jammer, want de vibraties van deze Nomi Tang Infiniti 2 zijn wel echt goed. Vooral de vibraties in de staaf zijn heel krachtig en diep. De vibraties in de clitorisstimulator zijn ook echt goed. Beter dan die van de gemiddelde Tarzanvibrator. Wel iets minder diep dan de vibraties in de staaf, zoals meestal het geval is. Ook de vorm van de clitorisstimulator vind ik fijn. Wat me extra doet balen dat de staaf voor mij (net) te lang is.

Ik baal er echt wel van, want ik vind dit verder echt een hele toffe vibrator. Hij ligt lekker in de hand, het materiaal voelt fijn aan, de vorm van de staaf is goed, de vorm van de clitorisstimulator ook. Goede vibraties, geen rare randjes, oplaadbaar, waterproof, bodysafe. Wat wil je nog meer? Nou ja, dat ‘ie past. Dat wil ik nog meer.

Als de staaf nou een stukje korter was geweest… Of misschien een stuk korter en dikker, zoals deze Blush Mio dildo, dan was dit waarschijnlijk een vrij lyrische review geweest. Maar helaas kan ik er nu niet zoveel meer over zeggen dan dit. Lekker, maar niet voor mij.

Conclusie

Deze Nomi Tang Infiniti 2 bewijst maar weer dat het lastig is om een duovibrator te vinden die echt goed bij je past. Voor mij is de staaf te lang. Omdat hij niet zo flexibel is, is het moeilijk om van tevoren in te schatten of hij bij jou wel gaat passen. Maar als ‘ie past, dan heb je hier wel echt een hele fijne vibrator aan, met hele goede vibraties. Het feit dat hij gewoon uit één stuk gemaakt is, zonder naadjes, vind ik ook echt heel fijn. Dat kom je niet zo vaak tegen. Maar deze vibrator is dus een beetje een gok, als je niet heel goed op het oog kan inschatten wat bij jou past.

Je kan de Nomi Tang Infiniti 2 hier bestellen bij Bol voor 74,90

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.