Nomi Tang Getaway Plus

06-10-2017

 

Nomi tang getaway plus

Nomi Tang Getaway Plus

Van Emma van Nomi Tang kreeg ik drie toys om te reviewen. De eerste Nomi Tang sextoy die ik probeerde was de Better Than Chocolate. Een kleine oplegvibrator die me echt wel goed beviel. Nu test ik deย Nomi Tang Getaway Plus

Mooie verpakking

Nomi tang getaway plusDe verpakking van dit seksspeeltje is ook weer mooi en luxe, met een handige bewaardoos. In de doos ligt de Getaway Plus in een mooi wit satijnen bedje en je vind er ook de oplader en de gebruiksaanwijzing.

Toen ik de doos open deed, was ik een beetje verbaasd over het kleine formaat van de vibrator. Ik had hem groter verwacht. Niks mis met een kleinere vibrator natuurlijk, maar door het formaat van de verpakking had ik dus wat anders verwacht.

Chique en glad

Nomi tang getaway plusDe Getaway Plus voelt gelijk heel lekker aan. Elk siliconen voelt weer anders, en dit type wat Nomi Tang gebruikt vind ik heel fijn aanvoelen. Lekker glad. Bij sommige siliconen toys moet je eigenlijk wel echt glijmiddel gebruiken omdat het materiaal van zichzelf gewoon niet lekker glijdt, maar bij deze toy zou dat dus niet per se nodig zijn. Al kan ik glijmiddel wel echt aanraden, want het maakt het masturberen echt veel lekkerder. Wat ook fijn is, is dat dit siliconen geen haren aan trekt.

Ik vind de vibrator er mooi uitzien. De vorm spreekt me aan en de opening aan de onderkant vind ik er ook wel chique uitzien. Net zoals de Better Than Chocolate, heeft ook deze sextoy een soort touchpad waarmee je kan bepalen hoe hard hij vibreert. Dit is een wit stripje en als je met je vinger omhoog swipet gaat hij harder, swipe je omlaag, gaat hij zachter. Super koel! Dan is er ook nog een power knopje, om hem aan en uit te zetten, maar hiermee kan je ook door de verschillende vibratiepatronen heen scrollen. Wat fijn is, is dat je de powerknop ook echt heel goed kan voelen, dus ook als je hem niet ziet, kan je hem heel makkelijk vinden. En nog wat leuks: met het touchpad kan je ook de vibratiepatronen sneller of langzamer kan laten gaan.

Tijdens het gebruik kan je heel makkelijk รฉรฉn vinger door de opening in het handvat steken, en met je duim kan je dan echt heel makkelijk bij het touchpadstripje en het knopje.

Zoemmmm

Nomi tang getaway plusDe Better Than Chocolate was vrij stil, maar de Getaway Plus vind ik juist een beetje een irritant geluid maken en ook zeker niet zo stil. Het is echt zoโ€™n zoemend geluid, waaraan je al hoort dat de vibratie ook niet echt diep is.

En dat vond ik dus wel wat teleurstellend aan de Getaway Plus. De vibratie had echt wel beter kunnen zijn. De vibratie is wel goed genoeg dat ik er van klaar kan komen, maar niet goed genoeg om te zorgen dat ik echt fan ben van deze vibrator. Het is gewoon vrij middelmatig. Voor een vibrator die rond de 79 euro kost, zou ik toch wel meer verwachten.

G-spot

Nomi tang getaway plusDoor de kromming is deze vibrator geschikt voor G-spot stimulatie, maar voor mij was de vibratie niet diep genoeg om dit ook daadwerkelijk te doen. Ik vond het niet echt lekker voelen tegen mijn G-spot en werd er niet echt warm van. Met de vibrator stoten voelde wel heel lekker aan mijn G-spot. De platte kop is qua vorm wel echt heel goed voor G-spot stimulatie, maar de vibratie voegde hier dus niet echt wat toe.

Clitoris

Nomi tang getaway plusAls clitorisvibrator vond ik de Getaway Plus wel lekkerder en op die manier kon ik ook wel klaarkomen. Met een beetje (waterbasis) glijmiddel erbij voelde de platte kop echt wel heel lekker tegen mijn clitoris. Hoewel ik normaal erg hou van pinpoint stimulatie (dus juist stimulatie van maar een heel klein oppervlak), vond ik dit gevoel ook echt wel heel erg lekker. Als de vibratie nou maar dieper was geweest, was ik echt wel enthousiaster over deze vibrator geweest. Maar nu kom ik niet verder dan โ€˜middelmatigโ€™ en dat is wel een beetje jammer.

Conclusie

Ik had echt wel meer verwacht van deze vibrator. Als je โ€˜m in de verpakking ziet, dan denk je wow, chique. Maar de vibratie is voor mij gewoon echt niet diep genoeg en dat is jammer. Als hij wat goedkoper geweest was, zou ik het nog een leuke beginnersvibrator vinden, maar in deze prijsklasse zijn er toch echt wel betere vibrators te koop. Het ziet er allemaal mooi uit, en het touchpadstripje is ook echt wel een leuke toevoeging, maar het belangrijkste blijft toch wel de vibratie en die kan dus echt beter.

Je kan de Nomi Tang Getaway Plus hier kopen bij Bol voor rond de 60 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] Nomi Tang Getaway Plusย  […]
  2. Sextoy review by Tess: Nomi Tang Wild Rabbit | Tess Tesst - […] voor uitwendig gebruikt en gericht op stimulatie van voornamelijk de clitoris. Daarna testte ik de Getaway Plus, een G-spot…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.