Nomi Tang Better Than Chocolate 2

15-08-2017

Nomi tang better than chocolate 2

Nomi Tang is een merk waar ik wel vaker van gehoord had, maar waar ik eigenlijk nog nooit een vibrator van gevoeld had. Dus toen Emma van Nomi Tang vroeg of ik een paar van hun producten wilde reviewen, vond ik het leuk om dat eens te proberen. Altijd leuk om wat nieuws te proberen, zeker als het over sextoys gaat.

Mijn eerste Nomi Tang toy

Nomi tang better than chocolate 2De eerste Nomi Tang sextoy die ik geprobeerd heb, is de Better Than Chocolate 2. Beter dan chocola, dat is nogal wat. Al moet ik zeggen dat als ik moet kiezen tussen chocola en een goede sextoy, dat ik dan toch liever voor die sextoy ga. Scheelt ook weer qua calorieΓ«n.

Nu ken ik de Better Than Chocolate 1 niet, dus er zullen vast dingen veranderd en/of verbeterd zijn, maar daar kan ik je niks over vertellen. Wel weet ik dat de eerste versie een Red dot design award gewonnen heeft. Dat is ook wel koel toch?

Je krijgt de Better Than Chocolate in een eenvoudige maar mooie verpakking. Daarin zit een leuk, stevig doosje waar je de toy ook in kan bewaren. De binnenkant van het doosje ziet er wat luxer uit omdat het met stof bekleed is. De oplader zit hier ook in. Natuurlijk is dit seksspeeltje ook gemaakt van siliconen, waardoor hij gewoon helemaal bodysafe is. Je kan een glijmiddel op waterbasis of een hybride glijmiddel gebruiken. En wat ook handig is, deze vibrator is waterproof.

Opleg vibrator met bijzondere feature

Deze vibrator is wat je noemt een opleg vibrator. Een vibrator voor uitwendig gebruik. Je kan er je clitoris mee stimuleren, maar ook de rest van je vulva. Of natuurlijk je tepels of welk ander lichaamsdeel je maar zin in hebt.

Nomi tang better than chocolate 2De Better Than Chocolate 2 heeft ook iets heel bijzonders. Een soort touchpad, waarmee je hem harder en zachter kan zetten. Echt super koel! De BTC heeft een aan/uit knopje, waarmee je ook door de verschillende standen kan klikken, maar de intensiteit bepaal je dus via het touchpad. Dit is een wit stripje op de rug van de vibrator. Je kan hier met je vinger overheen glijden, en afhankelijk van welke kant je op glijdt, gaat de vibrator harder of zachter trillen. Wat ik heel leuk vond, is dat de beweging die je maakt een beetje een zelfde beweging is alsof je aan het vingeren bent.

Wanneer de vibrator op de gewone steady trilstand staat, kan je met het touch stripje dus regelen hoe hard hij trilt, maar bij de ritmes kan je bepalen hoe snel deze gaan. Dit geeft echt wel een leuk effect en voegt echt wat toe. Ik heb gemerkt dat het echt heel veel verschil kan uitmaken hoe snel of traag een ritme gaat. Ik vond het leuk om mee te experimenteren en de verschillen te merken, maar daarnaast heb ik er ook gewoon echt wel van genoten.

Vooral het ritme dat vier keer trilt en dan één keer niet vond ik erg stimulerend. Ik ben momenteel ook OMGyes.com aan het testen, een website waar je over allerlei masturbatietechnieken kan lezen, kijken en leren. Daar zag ik een filmpje over dat je in een bepaald ritme steeds één β€˜beat’ kan overslaan, wat dan een heel verrassend en verlangend effect geeft. En dat is eigenlijk precies wat dit patroon ook deed. Na vier pulsaties, verwacht je gewoon de vijfde en als die dan niet komt, geeft dat een bepaald verlangen. Extra lekker als de volgende serie dan dus weer begint.

Pinpoint stimulatie of vulva stimulatie

Nomi tang better than chocolate 2De BTC heeft een kromming, waardoor ik denk dat hij bedoeld is om over je schaamlippen te leggen, waarbij het puntje je clitoris raakt. Het andere uiteinde zit dan bij de ingang van je vagina. Hoewel de vibrator op deze manier inderdaad goed mijn lichaam volgt, vind ik dit zelf niet echt een prettige manier om hem te gebruiken. De knop en het touch stripje vind ik zo niet zo lekker bereikbaar. Ze liggen gedeeltelijk tussen mijn schaamlippen dus dat is voor de bediening, zeker met touch technologie, niet prettig. Ook vond ik het niet prettig om op deze manier de vibrator vast te houden.

Voor mij werkte het het lekkerst om gewoon de BTC vast te houden en het puntje naast of tegen mijn clit te houden. Op deze manier ligt hij voor mij lekker in de hand, en kan ik mijn vinger bij het touch stripje houden. Om klaar te komen vind ik, zoals altijd, het steady standje het lekkerst, maar voor ik zo ver ben, vind ik het toch echt wel fijn om wat patronen te gebruiken en wat te spelen met de touch strip. Het was voor mij niet moeilijk om klaar te komen met de Better Than Chocolate. Wat ook erg fijn was, is dat hij vrij stil is.

Nomi tang better than chocolate 2

De vibraties

De kracht van de vibraties van de BTC is best wel goed. Zeker voor zo’n kleine toy. Het zijn echt niet de aller krachtigste vibraties die ik heb gevoeld. De NU Sensuelle Point is bijvoorbeeld ook klein maar echt wel veel krachtiger. Maar deze vibraties zijn echt wel prima. Ik kan het er op en ik hou wel van stevige vibraties. Hoewel ik eerder altijd dacht dat harder en dieper altijd beter was, heb ik de laatste tijd gemerkt dat ook iets minder krachtige vibraties echt heel lekker kunnen zijn en me ook gewoon echt goede orgasmes kunnen geven. Zoals bij deze sextoy, dat hij vrij kleine puntje zorgt voor heel gerichte stimulatie. Dan heb ik ook niet per se dat hele harde en diepe nodig qua vibratie. Natuurlijk verschilt het per persoon wat wel en niet werkt, maar ik denk dat deze vibrator voor veel mensen wel zal werken.

Conclusie

Ik vind dit echt een leuke sextoy voor ook een goede prijs. Als je een vibrator voor clitorale stimulatie zoekt, heb je hier een goede aan. Oplaadbaar, gemaakt van silicone, goede vibraties, waterproof, leuke bediening en een mooi opbergdoosje.

Je kan de Nomi Tang Better Than Chocolate voor rond de 60 euro kopen bij verschillende shops.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Nomi Tang Wild Rabbit | Tess Tesst - […] Rabbit. Het leuke is dat dit drie echt hele verschillende vibrators zijn. Als eerste testte ik de Better than…
  2. Sextoy review by Tess: Be Good Tonight Lay-On Vibe | Tess Tesst - […] als clitorisstimulator, sluit hij echt niet heel mooi aan op mijn lichaam, zoals bijvoorbeeld de Nomi Tang Better Than…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.