NobEssence Intrigue

14-11-2017

Dildo review by Tess: NobEssence Intrigue

Nobessence intrigue

Ik hou van sextoys en van mooie foto’s. Van Instagram kan ik dan ook best wel blij worden, want beiden zie ik daar veel voorbij komen. Zo kwam ik op Instagram ook NobEssence tegen. Houten dildo’s zo mooi dat het wel kunstwerkjes leken. Alicia, de persoon achter al dit moois, was zo vriendelijk mij een NobEssence Intrigue te geven in ruil voor een review. De NobEssence Intrigue werd naar mij opgestuurd via Kisskiss.ch.

Veilige dildo’s

Nobessence intrigueDe meeste dildo’s die ik test zijn van siliconen. Maar er zijn natuurlijk ook nog andere materialen waar dildo’s van gemaakt worden. Een hoop van deze materalen zijn helaas niet al te goed voor een vagina, omdat het materiaal zelf toxisch is of omdat het poreus is. Poreus materiaal kan o.a. lichaamsvloeistoffen opnemen, die je zelfs met grondig schoonmaken er niet meer uit krijgt. Wil je meer weten over materiaalkeuze bij sextoys, lees dan hier mijn post over dit onderwerp.

Dan zijn er ook nog wat apartere materalen voor dildo’s. Glas, RVS, (natuur)steen en dus ook hout. Onbehandeld hout zou natuurlijk niet geschikt zijn als sextoy. Stel je ook voor, al die splinters. Maar deze houten dildo’s zijn met een speciaal soort, niet giftige, lak afgewerkt. Deze laag is veilig in je lichaam en zorgt er voor dat het hout niet meer poreus is. Ook is deze laag kleurloos en geurloos en kan zelf ook geen geurtjes of bacteriën opnemen. Super veilig dus. Je kan elk soort glijmiddel gebruiken bij de houten dildo’s van NobEssence. Ook zijn ze beschikbaar in verschillende houtsoorten, sommige zijn zelfs tweekleurig. Zo mooi!

De verpakking

Nobessence intrigueDe verpakking van de NobEssence vind ik heel mooi en passend bij het product. De tweekleurige doos, met heel subtiel het NobEssence logo, kan je openvouwen en daar ligt dan het houten kunstwerkje. Het ziet er gelijk heel mooi en chique uit. Dit is echt bijzonders. In de doos zit ook een klein infoboekje, dat er ook mooi uitziet. De doos is stevig dus je kan je toy hier gerust in bewaren. Dit is geen speeltje dat je zo maar los in een laatje van je nachtkastje gooit.

De vorm

Nobessence intrigueDe Intrigue heeft een hele aparte vorm. Het doet me een beetje denken aan een eend. Je kan deze houten dildo aan twee kanten gebruiken, met elk een heel eigen stimulatie. De ene kant heeft curves en is bedoelt voor G-spot of P-spot stimulatie. De andere kant is een stuk groter en heeft een beetje een ei-vorm. Met die mooie natuurlijke print van het hout, cirkels en strepen, ziet hij er echt prachtig uit. De speciale laklaag geeft de dildo een mooie, zachte glans. Hierdoor voelt de Intrigue ook super glad aan. In het infoboekje staat dat je maar heel weinig glijmiddel nodig hebt en als ik de dildo zo voel, geloof ik dat ook gelijk.

De test

Nobessence intrigueToen ik de dildo ging testen, maakte ik me een klein beetje zorgen over het puntje. Het hout is natuurlijk gewoon wel hard en ik vroeg me af of het niet wat pijnlijk zou zijn. Voorzichtig en met een beetje glijmiddel bracht ik de dildo in. Het glijdt inderdaad makkelijk en ik had me voor niks zorgen gemaakt. Hier was niks pijnlijks aan. De curves voelen zelfs uitzonderlijk lekker. De vorm en het materiaal zorgen echt voor weer een heel ander gevoel dan ik gewend was. Een heel lekker gevoel.

Voor mijn G-spot is het puntje een beetje aan de kleine kant. Ik heb het liefst iets meer oppervlak om mijn G-spot te stimuleren. Maar alsnog voelde deze kant van de dildo dus echt heel goed. Alle bewegingen die je ermee maakt geven weer een heel ander gevoel, heel bijzonder. Sommige sextoys nodigen echt uit tot experimenteren, en deze NobEssence Intrigue doet dat zeker ook. Ik voelde dingen in mijn kutje die ik nog niet eerder gevoeld had. Super lekker en super leuk. Met het topje over mijn vulva en clitoris strelen, voelde ook heel fijn. Het is zo lekker glad allemaal!

De andere kant

Nobessence intrigueDe andere kant van de Intrigue is een stuk dikker. De vorm is wat meer basic, maar door het materiaal voelt het toch weer anders dan normaal. De dildo glijdt super lekker tijdens het stoten en de vorm, die steeds wat dikker wordt, voelt ook fijn. Stoten met deze kant is dus ook lekker en stimulerend. Ik zou hier niet van kunnen klaarkomen, maar in combinatie met mijn We-Vibe Tango lukte dat natuurlijk wel en dat was echt een goed orgasme.

Deze toy is echt mooi, luxe en lekker. En veelzijdig. NobEssence dildo’s zijn geen goedkope dildo’s, maar dan heb je ook een handgemaakt, veilig, mooi en super lekker kunstwerkje.

Op de site van NobEssence kan je alle modellen zien en kopen.  NobEssence heeft ook zwepen met zulke mooie houten handvaten die je dan dus ook als dildo kan gebruiken. Dubbel plezier!

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dildo review by Tess: Playstixx Welle M | Tess Tesst - […] zijn en veilig voor je lichaam. Super mooie lingerie, een wand vol Fun Factory producten en zelfs NobEssence dildo’s van hout…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.