Njoy Pure Wand

13-05-2018

Dildo review by Tess: Njoy Pure Wand

De Njoy Pure Wand is zo’n seksspeeltje waar ik al zoveel positieve verhalen over gehoord had. En als ik veel positieve verhalen over een sextoy hoor, dan wil ik ‘m natuurlijk zelf super graag uitproberen. Deze Njoy Pure Wand stond echt super hoog op mijn wishlist. Dus toen Mark van Euphoria mij mailde met de vraag of ik deze metalen dildo wilde testen, was ik super enthousiast. Eindelijk was het zo ver en kon ik zelf gaan ervaren of deze toy alles waar zou maken wat ik ervan verwachtte.

Hier zie je mijn vlog over de Pure Wand, voor de rest van mijn geschreven review scrol je iets verder naar beneden.

 

De verpakking

Njoy pure wand Njoy pure wand

De verpakking van de Njoy vind ik tof. Hij zit in een mooie zwarte bewaardoos met aan de buitenkant glimmend het Njoy logo en aan binnenkant een mooi roze satijnen bedje. De perfecte plek voor deze mooie toy. Om de doos zit een witte omslag, heel basic, maar die bewaart toch niemand. Toen ik de doos open had gemaakt en ik mijn Pure Wand zo in dat roze bedje zag liggen, voelde het ook gelijk alsof ik hier iets heel bijzonders had. En ik kon niet wachten om ‘m te gaan testen.

De looks van de Njoy Pure Wand

Njoy pure wand Njoy pure wand

De Njoy Pure Wand is een metalen dildo. De vorm doet me denken aan een brede glimlach. De ene kant is lekker dik, met ook een mooie dikke ronde kop, en de andere kant is een heel stuk smaller, met ook een smallere ronde kop. De smalle kant zou ideaal zijn voor mensen met een prostaat die nog niet zoveel gewend zijn qua formaat. Maar mijn voorkeur ging natuurlijk gelijk uit naar de dikkere kant. Het RVS ziet er mooi en glimmend uit en in het midden van de toy pronkt het Njoy logo. RVS is helemaal bodysafe en krast niet. Het voelt van zichzelf vrij koud aan. Ik vind dat lekker met inbrengen, maar hij neemt heel snel je lichaamstemperatuur aan. Ook kan je ‘m heel makkelijk even voorverwarmen door hem gewoon even vast te houden. Of als je het nog iets warmer wil (wat echt heel lekker is, moet je écht eens proberen) dan leg je ‘m even in een bakje warm water. Let wel op dat ‘ie niet te heet wordt, want daar word je echt niet blij van met inbrengen.

Bijzondere sextoy

Njoy pure wand Njoy pure wand

Normaal test ik nieuwe seksspeeltjes altijd eerst alleen. Maar voor bijzondere toys moet je wel eens een uitzondering maken en dus besloot ik om deze dildo de eerste keer lekker samen met een partner te testen. En wat was dat een geweldige keuze. Echt, dit was één van mijn betere beslissingen in mijn leven. Sowieso kan ik je alvast vertellen dat deze Njoy Pure Wand eén van de betere dingen in mijn leven is. Ik hou van dit ding. En ondanks dat de mensen van Njoy zelf mijn mails nooit beantwoord hebben (jaaaa ik stuurde ze mails met smeekbedes om mij zo’n pure wand op te sturen! I have no shame!) hou ik tóch van deze mensen. Ook al negeren ze me. Ze zijn wel briljant dat ze echt de perfecte G-spot dildo hebben gemaakt. Maar vooral nog meer liefde voor Mark van Euphoria dat hij gewoon uit zichzelf aanbood om mijn nieuwe liefde naar mij op te sturen.

Samen testen

Njoy pure wand Njoy pure wand

Ik had dus best wel hoge verwachtingen van deze Pure Wand. En net voor we ‘m gingen gebruiken kreeg ik ineens wat twijfels. Waren mijn verwachtingen niet te hoog? Het is toch gewoon een dildo. En ik hou heel erg van dildo’s en een beetje extra van dildo’s van harde en gladde materialen die mijn G-spot stimuleren, maar wat als dit nou zou tegenvallen? Als het helemaal niet zo bijzonder zou zijn? Dus een beetje onzeker ging ik er voor liggen. Ik kan je vertellen dat mijn zorgen binnen een seconde of tien totaal verdwenen waren. Want dat is hoe lang het duurde voor ik klaarkwam. Ja, echt waar, ik maak geen grap. Ik weet van mezelf dat ik, zeker met mijn G-spot, vrij makkelijk kan klaarkomen, maar dit was wel echt super snel, zelfs voor mij.

En dat was het eerste orgasme van de velen (en dan bedoel ik echt heel veel) die nog volgden. Ik heb geen idee hoeveel keer ik tijdens die eerste test ben klaargekomen. Maar het eindigde met mij in tranen. Echt, ik moest zo hard huilen. Dat heb ik echt maar heel zelden. Dat ik dan meerdere keren (oké, heel veel keer) ben klaargekomen en dat het dan ZO lekker en ZO ontzettend intens was, dat ik daarna dan gewoon moet huilen. Echt een soort ontlading na de ontlading ofzo. Ik ben heel benieuwd of jij dat ook wel eens hebt meegemaakt, dat je orgasme(s) gewoon zo intens waren dat je er van moest huilen. Als je het even laat weten in de comments, zou ik dat super leuk vinden.

De ideale couples toy

Njoy pure wand Njoy pure wand

Dus, ik denk dat ik wel gelijk al kon concluderen dat het super fijn is om de Njoy Pure Wand met een partner te gebruiken. En dat alleen al is iets wat ik best bijzonder vind. Want hij is natuurlijk gemaakt van RVS en dat is een keihard materiaal. Dan kan het echt heel makkelijk gebeuren dat je een verkeerd plekje raakt, zeker als iemand anders hem vast houdt die niet voelt wat jij voelt. Maar door de vorm is de beweging die je maakt blijkbaar gewoon zo makkelijk en natuurlijk dat het bijna niet mis kan gaan. Ik heb geen seconde gehad dat het pijnlijk was of een verkeerde plek raakte. En dat is echt heel geweldig. Je hebt speciale koppel-sextoys die speciaal bedoeld zijn om samen te gebruiken. Maar in principe is natuurlijk elk seksspeeltje een couples toy, als je het samen gebruikt. Het ene speeltje is daar meer geschikt voor dan de andere, maar wat mij betreft is de Njoy Pure Wand dus echt een super goede couplestoy. Nog een beetje extra gezien het feit dat deze toy voor zowel de G-spot als de prostaat super lekker is!

De Njoy solo

Njoy pure wand Njoy pure wand

Natuurlijk wilde ik deze dildo ook nog alleen testen. Stel je voor dat hij alleen samen geweldig is en dat er in mijn eentje gewoon niks aan zou zijn. Of dat het onhandig zou zijn. Of.. nou ja, je weet het nooit. Maar, precies zoals ik al gehoopt had: ook alleen is deze Njoy echt geweldig. Door de vorm is hij super makkelijk vast te houden en qua beweging kan je eigenlijk ook niet verkeerd gaan. Het lukt me met deze toy ook in mijn eentje heel makkelijk om klaar te komen. Maar serieus, deze Njoy Pure Wand voelt echt gewoon héél goed. Degene die deze dildo ontworpen heeft, weet echt gewoon wat een G-spot nodig heeft. De combinatie van de vorm, de ronde kop en het materiaal zorgt gewoon voor een super bijzonder, heftig, intens en geweldig gevoel. Of je nu heel zachtjes stoot of juist wat wilder tekeer gaat, it’s all good. Really good.

Conclusie

Ik wordt echt super blij van deze Njoy Pure Wand. Metalen dildo’s zijn natuurlijk keihard, maar met deze Njoy is het me nog niet één keer gebeurd dat hij me pijn deed of een verkeerd plekje raakte. Als je nog geen ervaring hebt met G-spot stimulatie en je wil het een keer proberen, dan is deze dildo echt perfect, want je kan ‘m gewoon niet missen. Als je al weet dat je G-spot stimulatie lekker vind, dan moet je deze Njoy Pure Wand echt hebben. Ik ben echt in love!

Je kan de Njoy Pure Wand hier bestellen bij Euphoria, hier bij Easytoys of hier bij bol.com

9 Reacties

 1. Dit is mijn persoonlijke favoriet! Dat koude metaal voelt heerlijk opwindend. Zodra hij naar binnen glijdt, drukt hij precies op het goede plekje. Een G-spot orgasme heb ik nog nooit gehad, maar mijn orgasme is wel zeker 3x zo heftig in combinatie met deze toy!

  Antwoord
 2. Ik las nog eens de reviews van de wands door de giveaway, wat klinkt ie zo geweldig! En jazeker, ik heb al een paar keer gehad dat ik moest huilen, echt een geweldig gevoel! Je voelt je zo kwetsbaar dat je achteraf toch eventjes moet vastgehouden worden 🙂 Ik zal blijven hopen op de Le Wand Hoop, want dat zou echt fijn zijn om dat huilen nog eens mee te maken. Vele groetjes

  Antwoord
 3. Ik word elke keer wat verdrietig als ik alle aanbiddende berichten over de Njoy Pure Wand lees of hoor, mij doet het namelijk vrij weinig 🙁 Ik hoop nog steeds dat ik gewoon iets fout doe, maar kan dat überhaupt? En hebben andere ook dat het snel een soort klotsend geluid maakt? Normaal vind ik soppende geluiden juist heel opwindend maar op de een of andere manier ben ik mij door de geluiden met de Pure Wand heel zelfbewust dat ik met een metalen staaf in mezelf zit te roeren (sorry voor de beeldspraak). Ik heb het ook bij een man geprobeerd, als prostaatstimulator, maar die werd ook ongemakkelijk door de geluiden. Terwijl wij juist altijd zo lekker gaan op geile en genietende geluidjes. HELP, geef mij tips?! Ik snap het niet..

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. De Grote Tess Tesst Is Jarig Seksspeeltjes Giveaway! | Tess Tesst - […] Njoy Pure Wand is zowel bij mij als bij Jay echt favoriet. Je kan met deze metalen dildo je…
 2. Smile Spirit | Dildo review | Tess Tesst - […] Soms wil ik gewoon snel (en hard) een orgasme. Dan zou ik eerder voor de Tantus G-force gaan, of…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.