Njoy Pure Wand voor prostaat stimulatie

13-05-2018

Het komt zelden voor dat een toy echt geniaal is voor zowel mannen en vrouwen, de Njoy Pure Wand is daar een voorbeeld van, dat is ook waarom je vandaag mijn review van de Pure Wand ook leest, naast de Pure Wand Review van Tess.

We kregen deze Njoy purewand van Mark eigenaar van Euphoria Erotiek te Heerenveen, in ruil voor een eerlijke review.

Njoy Pure Wand: De legende blijkt waar

Je begrijpt natuurlijk dat we niet zomaar beiden een review schrijven die ook nog op dezelfde dag op onze site verschijnt. Het originele plan was dan ook dat Tess haar review zou schrijven en ik daarbij een paar alinea’s zou toevoegen om het Prostaat stimulatie deel te belichten van de Pure Wand.

Na dat Tess de Pure Wand dus uitvoerig had getest kreeg ik hem mee om te proberen.

Ik ben altijd heel nuchter, hoewel ik natuurlijk zo’n beetje alle reviews over de Pure Wand (geschreven door eigenaars van een prostaat) wel had gelezen, maar evengoed, de Hollander in mij dacht, ja ja, hij is echt geniaal…yah.

Dat cynisme verdween snel zodra ik de Njoy Purewand had opgewarmd, had voorzien van Backdoor glijmiddel en de kleine kant inbracht.

Ik weet niet hoe Njoy het voor elkaar heeft gekregen, maar deze toy doet dus wat menig toy pretendeert te doen, namelijk ECHT precies het goed stukje aan de binnenkant van je lichaam stimuleren.

Njoy pure wand

En daar hoorde hij Engelen zingen

Ik had dus de kleine kant ingebracht, wat eigenlijk heel makkelijk en comfortabel ging. Natuurlijk was het staal van de Purewand nog niet helemaal door en door warm dus er was wel een heel klein OMG KOUD schokje, maar dat verdween al snel, het enige wat toen overbleef was iets dat ik niet anders kan omschrijven als een hemels heerlijk gevoel van een toy die door alleen zijn vorm precies de goede stukjes stimuleert.

Ik kreeg een soort waas voor mijn ogen, ik lag daar, gewoon stil, in een soort trance van het gevoel dat de toy mij gaf.

Na een paar minuten werd ik weer een soort van wakker en bedacht mij dat ik nog niets had gedaan behalve dan de Pure Wand inbrengen.

IK HAD DUS NOG NIETS GEDAAN BEHALVE DE PUREWAND INBRENGEN!

Ergens was ik een beetje bang om de Pure Wand te beroeren, ik bedoel, het was ZO fijn, dat wil je toch niet verstoren, maar ja, ik moest dit seksspeeltje toch testen, niet maar blijven liggen als een “little ball of bliss”

Na een paar keer slikken, mijn kop weer van het stof ontdaan te hebben greep ik de Pure Wand vast, wat heel makkelijk ging, want door zijn vorm heb je goede houvast.

Ik bracht de Pure Wand dieper naar binnen, ik had mij ergens gewoon niet druk hoeven maken, want het gevoel werd niet minder, het gevoel werd meer.

Daar was de waas weer, maar deze keer bleef ik de Pure Wand bewegen, waar ik normaal gesproken toch ook nog wel wat van mijn favo porno bekijk had ik dat vandaag echt niet nodig, ik merkte dat de Njoy Purewand makkelijk in en uit bewoog. Ik bewoog sneller, sneller, en durfde ook wel een beetje dieper. Mijn lichaam trilde, de waas werd erger, en waar het eerst alleen genot was, dook er nu een soort rauw lustgevoel op. Dit zorgde er ook voor dat mijn pik zonder enige verdere stimulatie hard werd. Ik kan eerlijk zeggen dat ik, ondanks dat ik inmiddels wel wat prostaatorgasmes heb gehad, ik mij nog nooit zo heb gevoeld.Njoy pure wand

 

Less is more? Nee hoor

Je moet je voorstellen dat ik inmiddels toch wel bijna 3 kwartier bezig was met de Pure Wand.

Waar dat normaal gesproken zou uitmonden, in of een prostaatorgasme of het masturberen zat worden en door een andere vorm van masturbatie klaarkomen, wilde ik dat deze keer niet.

Nee ik wilde meer en langer van dit gevoel, tegelijkertijd merkte ik ook dat de kleine kant van de Pure Wand mij niet “over the edge” zou krijgen, niet dat ik nu al over the edge wilde, maar goed.

De Pure Wand heeft dus twee kanten, en ik MOEST de dikkere kant ook hebben, ondertussen zou je denken dat na meer dan 45 minuten dingen in je kont hebben het lichamelijk wel oncomfortabel zou zijn geworden, was dit zeker niet het geval.

De kleine kant kwam dus naar buiten, werd gereinigd en de grote kant werd voorzien van nog meer glijmiddel.

De grote kant is echt een stevig stuk dikker en groter dan de kleine kant, maar omdat inmiddels alles ruim opgewarmd was ging ook deze kant eigenlijk wel vrij makkelijk, met wat ontspanning tussendoor en veel ademhalen, naar binnen.

Ik had niet gedacht dat de waas en de euforie nog groter zijn konden worden. Blijkbaar kon dat wel.

Ik begon langzaam, maar als snel ging alles tintelen, beven, alles wat hard was werd nog harder. Lange rustige diepe halen die sneller werden, en toen, toen…was het daar.

Ik weet niet of ik het een prostaat orgasme moet noemen, ik denk eerder een soort van “out of body experience”, het was echt enorm, keihard, niet beperkt geweldig!

Ik keek op de klok, ik was in totaal, niet overdreven dik twee uur bezig geweest met mijzelf en met het geweldige stuk chirurgisch staal dat de Njoy Pure Wand heet.

En ik ben ook een beetje verliefd op dit speeltje. Het was het gevoel van je eerste orgasme, maar dan 1000x sterker, althans voor mij dan.

Mijn enige probleem is dat ik mij afvraag of het na de Pure Wand echt ooit nog beter gaat worden.

Maar daar komen we natuurlijk vanzelf achter.

Njoy pure wand voor prostaat stimulatie

Conclusie

De Njoy Pure Wand is denk ik het meest geniale stuk seks speelgoed dat ooit is uitgevonden. Niet door de toeters en bellen, maar door het feit dat het een goed gemaakt, stuk chirurgisch staal is.

Het raakt in zijn eenvoud precies de goede plekken waardoor je zowel als beginner als “expert” een genot kan beleven dat je niet snel op een andere manier zal vinden.

Het is niet de goedkoopste toy, maar, gezien de kwaliteit en het feit dat hij zo goed te reinigen is, want het is van chirurgisch staal, doen jij, je partner en je partner’s, partner’s, partner er vele, vele jaren mee.

Je wil deze toy, je wil niet iets wat er op lijkt, je WIL déze toy!

Je kan de Njoy Pure Wand hier bestellen bij Euphoria voor € 145,-

Of wil je hem liever bij Easytoys kopen voor € 144,89? 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

7 Reacties

 1. Oh jee, nu weet ik niet of ik voor manlief deze moet kopen, of de Alpha Male Milking Stick (waar hij na jouw review wel heel nieuwsgierig naar is)

  Kun je iets zeggen over overeenkomsten/verschillen?

  Antwoord
  • Hoi Karin,

   Het zijn eigenlijk 2 heel verschillende toys. De Milking Stick is meer voor het wat ruwere melk werk, de Pure Wand is een stuk sensueler. Qua “efficiente” investering denk ik dat de Pure Wand de beste investering zal zijn. Hij heeft 2 kanten, jullie kunnen hem beiden (op elkaar) gebruiken.
   De milking stick is trouwens ook echt heel lekker, maar als ik zou moeten kiezen, wetende wat ik nu weet, zou ik voor de Pure Wand gaan.

   Antwoord
  • Hallo,Tess en Jay.
   Ik heb sinds kort ook deze Njoy pure wand,heb hem wel bij Bol besteld maar niet via de linkjes bij jullie dat wist ik niet,ben nog maar net op jullie site,die ik heel mooi en informatief vind.
   De Njoy pure wand is een heerlijke dildo ik moet er nog wel flink mee spelen maar de eerste indruk heb ik al ervaren.
   Het is genieten op zijn best dat kan ik wel stellen.
   Je kan hem op diverse manieren gebruiken wat je zelf lekker vind, luisteren naar je lichaam.
   Je kan hem met elk glijmiddel gebruiken.
   Hij is niet heel goedkoop maar dan heb ook wat.
   En hij is zo makkelijk schoon te maken warm
   water en een beetje zeep.
   Even afdrogen met een schone doek,en hij glimt als een juweeltje.

   Verder heb ik van Njoy nog, buttplug small en medium large staat nog op mij lijstje,de fun want heb ik en gisteren de pfun plug besteld,de overige laat ik voor wat het is,de xxplug en de eleven.

   Antwoord
 2. Ik heb per ongeluk een reactie geplaatst bij Karin,had het even niet in de gaten,volgende keer zal ik beter opletten, groetjes André.

  Antwoord
 3. Hallo heb na het lezen van jouw review de Njoy wand aangeschaft en nog maar 1 keer gebruikt voelt inderdaad prettig ook na gebruik maar hoe weet ik of ik de prostaat te pakken heb heb van alles geprobeerd maar geen o dit is de spot. Heb je advies?

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Aneros Trident Helix | Prostaat toy review by Jay | Tess Tesst - […] ik de review over Njoy Purewand schreef, jubelde er Engelen, mede doordat de Purewand goed […]
 2. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Njoy Pure Wand […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.