Nipple Play – video

11-12-2022

Nipple play, of wat minder sexy in het Nederlands: spelen met tepels. In deze video hebben Jay en ik het hier over en vertellen we je wat dit met je kan doen (misschien kan je er wel van klaarkomen) en hóe je het kan doen. We praten over hoe je het rustig op kan bouwen van zachtjes teasend naar wat heftiger. Natuurlijk kan je zelf zo ver gaan als je zelf wil.

Waar zou jij graag een keer een video over zien? Laat het ons weten in de comments of via een privébericht! Vinden we leuk!

Wist je al dat je onze video’s ook op Odysee kan bekijken, zonder in te loggen? Superhandig voor de mensen die problemen hadden met het inloggen bij YouTube, omdat al onze video’s automatisch een leeftijdsbeperking krijgen en daar dus zonder inloggen niet te zien zijn.

Heb je interesse in de Clover clamps? Die kan je hier kopen.
Tepelzuigertjes kan je hier vinden. 
Ga je toch liever voor het veertje? Kijk dan hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Crowdfunding

Bol.com

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine Le Duc

EASYtoys.nl

Erovibes.nl

E-Stim Systems

Euphoria-erotiek.nl

Motsutoys

Mister B

Willie.nl

Lovehoney

SelfDelve

Tantus

Hydromax Bathmate

Pabo

Amazon.nl Wees wel voorzichtig welke seksspeeltjes je hier koopt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.