Niku-Man Suji Muscle | Onahole Review

12-01-2022

Met de Niku-Man Suji Muscle mag ik jullie verblijden met mijn eerst Japantoy review van het jaar 2022. En aangezien ik steeds meer fan wordt van dit genre speeltjes denk ik dat jullie er meer kunnen verwachten.

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Tunnel lengte: ongeveer 11 cm
  • Onahole lengte: 14 cm
  • Breedte: 12 cm
  • Hoogte: 8 cm
  • Gewicht: 400 gram
  • Prijs: 57,54 bij Motsutoys.com
Niku-man suji muscle

Niku-Man

Ik heb al eens eerder een Niku-man toy getest, namelijk de Niku-man Delta. Nu dacht ik dat het hier een merk betrof, maar blijkbaar is een Nikuman de Japanse versie van een Chinese Boazi of Indonesisiche BaPao. Een gestoomd broodje dus met vlees er in.

Ik weet het niet zeker, maar ik heb het vermoeden dan de Niku-man series dus gaat over fluffy en zacht, maar toch ook stevig. Enfin dit is mijn theorie dan, aangezien de Niku-man serie toys in ieder geval op de afbeeldingen op de doos gaat over rondingen en β€œiets meer vlees”.

Beetje raar om je snikkel in een Ba Pao te stoppen, maar hey het zijn Japantoys, dus waarom ook niet.

Overigens is het merk dat de Niku-man serie op de markt brengt het Japanse (duh) G Project.

Niku-Man Suji Muscle

Bij de Niku-Man Suji Muscle is de insteek dat je β€œhet” gaat doen met een Manga Muscle Babe, die is stevig en gespierd en daardoor strak (dit is hun verhaal, niet het mijne), en dus heb je een soort stevige stimulatie en een vacuum sensatie. Het gaat niet over teder en zacht, maar over hard en lekker. Dat stemt wat mij betreft in ieder geval hoopvol.

Niku-man suji muscle

Niku-Man Suji Muscle in de doos

Net zoals eigenlijk alle toys die ik van Motsutoys krijg (enkele uitzonderingen daargelaten) is de doos vol van hysterische hentai uitroepen en natuurlijk staat de voluptueze fitgirl ook prominent afgebeeld. In de doos zelf vindt je de Niku-Man Sujic Muscle, een bewaarzak (dat is de eerste keer dat ik dat meemaak met een Japan toy) en een zakje peepee lotion glijmiddel.

Niku-Man Suji Muscle getest

Na mijn ervaringen met de Niku-Man Delta en zijn inmiddels befaamde (of beruchte) flapjes had ik erg veel goede hoop voor de Niku-Man Suji Muscle. Ik heb wel wat met muscle girls, en gezien mijn eerdere ervaringen had ik goede hoop dat ook deze Niku-Man mij zou behagen, dat het anders zou worden dan de Delta had ik natuurlijk wel al verwacht en gehoopt.

Maar dat anders niet altijd beter is kwam ik al snel achter. Nu weten jullie misschien al dat strak voor mij niet altijd een bonus dingetje is omdat strak vaak ook zorgt voor minder gevoel.

En dat is mijn geval dan ook zeker zo bij de Niku-Man Suji Muscle, ik snap het concept, maar omdat hij voor de gemiddelde penis al strak is, is deze onahole in het geval van mijn penis simpelweg te strak.

Ik bedoel het past wel en het glijd dankzij het glijmiddel ook prima, maar van de structuur voel ik met mijn penis eigenlijk niet zoveel, simpelweg omdat dat verdrukt raakt (althans dat denk ik). Als ik namelijk met mijn vinger voel, dan voel ik wel de stevige structuur, maar bij daadwerkelijke penetratie blijft daar niet veel van over.

Het vacuum effect voel ik natuurlijk wel, maar is wat mij betreft niet lekker genoeg om nou β€œalleen” echt dienst te doen als geweldige sensatie. Maar ja, je kan natuurlijk niet altijd alleen maar geweldige Japantoys reviewen, soms moet je ook even voelen dat het soms wat minder is.

Tegelijkertijd denk ik dat de Niku-Man Suji Muscle voor mensen met een iets minder brede penis wel echt heel lekker kan zijn, zeker als je van stevige structuur houdt, dus laat mijn ervaring niet leidend zijn als jij iets anders geschapen bent.

Schoonmaak

Door de manier waarop de Niku-Man Suji Muscle is gemaakt kan je hem niet binnenstebuiten trekken zoals andere masturbators, je zal dus met een Tunnelshower of een stevige douche/kraan straal je Niku-Man Suji Muscle onahole moeten schoonmaken.

Na het reinigen is het drogen dan natuurlijk ook weer een dingetje, maar daar zijn genoeg accessoires voor te krijgen.

Conclusie

De Niku-Man Suji Muscle is denk ik een heel erg lekkere onahole voor de gemiddelde penis, helaas is mijn penis niet gemiddeld (en dat vind ik in dit geval echt heel jammer), dus kon ik niet zoveel met de Niku-Man Suji Muscle. Tegelijkertijd ben ik er wel van overtuigd dat de Niku-Man Suji Muscle echt heel erg lekker kan zijn als je penis compatible is met dit seksspeeltje.

Je koopt de Niku-Man Suji Muscle bij Motsutoys voor € 57,54

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.