Nibble. Vibrator

26-09-2017

Nibble. Vibrator

Toen ik de Nibble vibrator kreeg van Stephanie van Willie.nl was ik super enthousiast. Dit zou ‘m echt helemaal worden, zo koel wat deze vibrator allemaal kan! Naast dat je gewoon door op de knopjes te drukken de verschillende vibratiestanden kan gebruiken, heeft ‘ie ook een heatsensor en een voicesensor. Serieus, dat is toch koel!

Super chique

Nibble. VibratorToen ik de verpakking open maakte, werd ik gewoon helemaal blij. Ik schoof eerst de omslag er af. De doos ziet er clean en strak uit. Wit, met het merk nibble. (ja met een punt er achter voor extra hipheid) er in zilveren letters op. Ik kreeg een beetje het Apple gevoel. Het zag er allemaal zo fancy uit. De Nibble lag in een mooi wit satijnen bedje, en zelfs de USB-oplader zat in een mooi doosje met een zilverkleurig plaatje van de oplader.

Ja, ik ben een sucker voor chique verpakkingen. Of als het er heel cute uit ziet allemaal, ben ik ook gelijk al fan. Maar dit zag er gewoon allemaal uit alsof dit echt zo goed zou gaan worden. En deze vibrator kost ‘maar’ 74,95. Ik bedoel, dat is wel een flink bedrag natuurlijk, maar voor zo’n speciale vibrator die zoveel kan en er zo mooi uitziet. Er zijn zat toys te koop tegenwoordig die het dubbele kosten. Dus in vergelijking vond ik het bedrag erg meevallen.

Hoge verwachtingen

Nibble. VibratorVerpakking zegt natuurlijk niet alles. Dat was wel een gedachte die ergens achter door mijn hoofd spookte, maar ik was helemaal in de gloria met al deze geweldigheid en had hele hoge verwachtingen van de Nibble.

De vibrator zelf ziet er ook echt wel mooi uit. Ik hou heel erg van roze, maar dit roze is wel extra mooi. Zeker gecombineerd met het goud bij het bedieningspaneel. De vorm ziet er goed uit en het materiaal (siliconen) voelt echt fijn aan en trekt (bijna) geen stof aan. De meeste sextoys die ik review zijn natuurlijk gemaakt van siliconen, maar ze voelen zeker niet allemaal hetzelfde aan. En dit siliconen voelt echt extra lekker.

Het viel me ook gelijk op hoe lekker de Nibble in de hand ligt. Het onderste deel, waar ook de knoppen zitten, past echt precies in mijn handpalm en gelijk daarboven begint een kromming waar precies mijn wijsvinger goed in ligt. Ik hou van comfy masturberen, dus een toy die lekker in de hand ligt heeft gelijk al bonuspunten.

Anticlimax

Nibble. VibratorTot zo ver mijn gejubel. Want man oh man, wat viel de Nibble mij tegen. Het was zo’n anticlimax. Ik probeerde de Nibble eerst met de voicesensor, want dat leek me zo leuk. Ik zocht een leuk muziekje op op YouTube en drukte op het voicesensor knopje. De vibrator begon gelijk hard te trillen. En dat bleef ook zo. Ik dacht dat hij misschien even in de war was, omdat de muziek al aanstond, dus ik zette de muziek even op pauze. Stilte, behalve het geluid van de vibrator zelf. Wat overigens niet heel zachtjes was. Maar hij bleef gewoon even hard trillen. Misschien vangt hij zijn eigen niet-zo-subtiele-geluid op en reageert hij daarop. Ik weet het niet. Maar wat ik ook probeerde, muziek, zelf praten en schreeuwen en roepen, fluisteren, de tv, de Nibble bleef gewoon maar hard door trillen. Ik kan je nu ook vertellen dat het best wel dom voelt, als je een vibrator in je kutje hebt en je er tegen aan het roepen bent.

Heatsensor of touchsensor?

Nibble. VibratorDoor naar de heatsensor dan maar. Na mijn initiële enthousiasme over deze functie, bedacht ik nu eigenlijk dat ik geen idee had hoe dit zou werken. Gaat hij aan als hij iets warms voelt? Of hoe warmer, hoe harder hij gaat trillen?  Ik besloot eerst even de gebruiksaanwijzing er op na te slaan.

“Uw apparaat herkent temperatuur veranderingen van uw lichaam en zal slim gaan werken met deze informatie. Nu de slimme vibrator uw lichaam compleet begrijpt zal het zijn functies aanpassen met deze informatie.”

Ik las het nog een keer en besloot dat ik nog steeds niet begreep wat er nu zou gaan gebeuren. Maar hee, deze vibrator is blijkbaar slim, dus die zal zelf wel weten wat hij moet gaan doen. Ik drukte op het heat sensor knopje en in tegenstelling tot bij de voicesensor, trilde hij nu niet uit zichzelf. Voorzichtig raakte ik de Nibble met een vinger aan. Er gebeurde niks. Tot ik de voorkant van de Nibble aanraakte. Toen begon hij inderdaad te trillen. Ik merkte wel verschil of ik zacht of hard op de vibrator drukte, hoe harder je drukt, hoe harder hij trilt. Ik vroeg me af of dit nou echt een warmtesensor was, of gewoon meer een soort aanrakingssensor. Dus ik duwde de vibrator zachtjes op tafel (die toch vrij koud aanvoelde) en ook hier begon de vibrator door te trillen. Ook hier was het hoe harder ik ‘m op tafel drukte, hoe harder hij vibreerde. Ook grappig, maar toch niet helemaal wat ik er van verwacht had.

Toen ik de vibrator in mijn kutje had, trilde hij gewoon de hele tijd even hard in deze modus. Niks slims aan. Toen ik hem uitwendig gebruikte om mijn clitoris te stimuleren, was het wel wat interessanter, want dan kon ik een beetje spelen met het hard of zacht drukken. Maar meer dan wel grappig was dat niet, ik vond het eigenlijk vooral een beetje onhandig.

Oldskool knopjes drukken

Nibble. VibratorNatuurlijk kan je de Nibble ook nog als gewone vibrator gebruiken door gewoon, hoe oldskool, zelf op de knopjes te drukken. Je hebt een knopje om door de standen heen te scrollen, en een knopje waarmee je de sterkte kan regelen. Er zijn drie sterktes en tien standjes, waarvan standje één gewoon steady is en de rest patronen.

Maar ook hiervan werd ik niet blij. De vibraties zijn gewoon niet zo krachtig en ik vind het geluid ook niet prettig. Het lukte me niet om klaar te komen met de Nibble, maar dat lag waarschijnlijk ook aan mijn irritatie over dat het allemaal gewoon niet goed functioneerde en dat gecombineerd met niet de beste vibraties, het was het gewoon allemaal niet.

De ideale dildo

Nibble. VibratorHet enige waar ik wel echt positief over ben: de Nibble als dildo. De vorm is echt heel goed, verdikkingen en versmallingen op precies de juiste plaatsen, hij stimuleert mijn G-spot heel goed, hij ligt écht heel erg lekker in de hand en het materiaal voelt echt heel fijn aan. Als Nibble hier een mooie dildo van maakt, die je dan ook aan twee kanten kan gebruiken, lijkt me dat echt perfect.

De Nibble bewijst weer dat verpakking echt niks zegt. Ik vind het echt erg jammer. Het klonk allemaal zo geweldig maar het viel echt ontzettend tegen.

Wil je zelf ook zo’n fijne dildo (met allerlei extra opties), dan kan je die hier bij Willie.nl bestellen voor 74,95. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.