Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator review

03-05-2023

Voor fans van de Manga Demonslayer is de Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator misschien wel een droom die uitkomt. Voor mensen die niet into manga zijn, lees je in deze review of het toch de moeite waard is.

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe: Nee, maar voor de penis, dus opletten, maar prima te gebruiken
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
  • Gewicht: 640 gram
  • Lengte: 170 mm
  • Breedte: 85mm
  • Merk: Seiraku Toys
  • Prijs: € 59,95 bij Motsutoys
Nezuko's double tooth blowjob masturbator

Demon Slayer: Kimetsy no Yaiba

Wees niet bevreesd, dit wordt niet een blow by blow verhaal over de Manga waar de Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator op is gebaseerd, maar gezien de gimmick van deze masturbator is het toch wel belangrijk dat je weet waar dit (ongeveer) over gaat.

Deze masturbator en zijn verpakking zijn namelijk zo specifiek dat je wel even moet weten dat er is nagedacht over de verpakking en de masturbator zelf, als ik de serie daarvoor niet benoem of toelicht mis je misschien toch een beetje het idee.

Demon Slayer: Kimetsy no Yaiba gaat over een broer en zus Tanjiro en Nezuko Kamado, wiens familie vermoord wordt door demonen. De enige die de slachting overleven zijn Tanjiro en Nezuko, maar helaas wordt Nezuko wel gebeten en verandert langzaam in een demon. Tanjiro wordt demonslayer, om wraak te nemen voor zijn familie en natuurlijk om Nezuko te genezen.

Nezuko zou eigenlijk meteen in een moordlustige demon moeten veranderen, maar is zo goed, onschuldig etc etc dat haar menselijkheid toch nog blijft bestaan. Daarom heeft ze een bamboe bit om te zorgen dat ze niet “gek” wordt en toch mensen dood. Verder gebruikt ze haar demonische krachten om haar broer te helpen.

Enfin, lang verhaal dus, en deze samenvatting doet het geen eer aan. Maar deze Manga wordt op verschillende fora omschreven als een van de beste Manga sinds hij verscheen in 2019.

Nezuko's double tooth blowjob masturbator

Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator

De Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator is dus een fantasy blowjob masturbator die je het idee moet geven dat je gepijpt wordt door een demon. Specifiek natuurlijk door Nezuko Kamado.

Het is dus geenzins een standaard masturbator.
Zo heeft deze masturbator “demonische” tanden (die zacht en rubberachtig zijn) is er een tong aanwezig en lijkt de structuur die van een echte mond (inclusief huig etc).

Het is dus allemaal (voor zover een demon die je pijpt realistisch is) vrij levensecht.

Nezuko's double tooth blowjob masturbator

Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator in de doos

Dit is een van mijn weinige reviews waarin ik ook echt de doos ga laten zien aan jullie. Zoals ik al zei, de hele gimmick van deze masturbator is natuurlijk Netzuku’s demonische gebit en het verhaal erachter.

Seiraku Toys heeft dus ook gezorgd dat de doos waar je de Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator in krijgt er uitziet (bij benadering en met veel fantasie) als het stuk bamboe dat Nezuko draagt. Aan jou dus om die bit te verwijderen en “je gang te gaan” met deze demonische masturbator.

De doos van de Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator is dus ook een cilinder (want bamboe) met daarin de Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator, in een afbreekbaar plastic zakje.

Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator getest

Al sinds ik voor de eerste keer in aanraking kwam met masturbators die tanden hadden zoals bijvoorbeeld de Ondo Nupu of de Kyo Bound Kohai ben ik fan van het concept.

Ondanks dat de tanden in dit soort masturbators natuurlijk niet echt zijn, zijn tanden wel iets dat je ervaart op het moment dat je “voor het echie” gepijpt wordt. Het voegt dus daadwerkelijk wel iets toe aan de sensatie.

Nu hou ik ook wel van een beetje “out there” dus ik was echt heel benieuwd naar de prestaties van de Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator, helemaal als je bedenkt dat ik ook al eens het lijf van Nezuko heb getest.

Ik moet zeggen, ik werd niet teleurgesteld.

Zoals je al kon lezen in de omschrijving van de Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator is er wel echt nagedacht over de texturen en sensaties die je gaat ervaren.

De Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator heeft een vrij dikke wand, waardoor de ingang vrij nauw is, maar genoeg stretch heeft om in ieder geval mijn pik goed aan te kunnen. De sensaties zijn dan ook echt heel erg lekker.

De stevige demonische tanden, de tong, de huig en de texturen daarop zijn zeer goed gedaan en voelen echt heel erg lekker aan. Hemels zelfs, en dat voor een demonische masturbator!

Al met al gewoon een heel erg lekkere en daarmee bloedgeile masturbator, zelfs als je niet een die hard Demon Slayer fan bent.

Mijn enige punt van kritiek hier is dat de masturbator eigenlijk net iets te kort is (voor mij dan) om echt die “balls deep” deepthroat sensatie te krijgen. Maar gezien hoe lekker deze masturbator is kan ik dat Seiraku Toys echt wel vergeven.

Deze masturbator is echt wel een aanrader. Helemaal als je er een glijmiddel bij gebruikt dat dus is, waardoor het meer op speeksel lijkt om de sensatie nog eens realistischer te maken.

Xtc toys drying sticks

Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator schoonmaken

Het schoonmaken van de Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator is wel iets meer werk dan bij een dunnere masturbator die je gewoon binnenste buiten kan doen. Je moet dus aan de gang met je onahole pomp.

Daarna moet je het natuurlijk ook nog drogen. Nu kreeg ik van Motsutoys ook nog een setje XTC microfiber drying sticks bij deze masturbator en die hielpen echt enorm met dit toch vaak vervelende taakje.

Daarna kan je er nog een drying stick in doen, die de laatste restjes vocht uit je masturbator kan halen en is hij weer klaar voor gebruik.

Conclusie

De Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator is een heel erg lekkere masturbator, of je nou fan bent van de Demon Slayer manga of niet. De tanden, de tong, de texturen, het heeft allemaal een goddelijke sensatie, ook als je net iets groter geschapen bent. Dus voor de prijs die je ervoor betaalt een echte onvervalste aanrader.

Je koopt de Nezuko’s Double Tooth Blowjob masturbator bij Motsutoys voor € 59,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.