Nexus Sparta prostaat stimulator

19-09-2017

Ik ontving van de Nexus Sparta prostaat stimulator in ruil voor een eerlijke review.

Mensen die mij en mijn fantasie kennen zullen zich wellicht verheugen op dit stukje over de Nexus Sparta.

 Nexus sparta prostaat stimulator

Nexus Sparta: This is it!

En eerlijkheidshalve ik ook, ik bedoel het is niet zo vaak dat je iets in je kont stopt terwijl je luidkeels “THIS IS SPARTA!” door je slaapkamer roept, dat bleek ook toen de buurvrouw mij vroeg of het wel helemaal goed ging.

Ik kan dat soort dingen natuurlijk niet echt laten, ik bedoel, het is een prostaatstimulator van zacht siliconen, qua vorm en materiaal zijn er daar echt wel een paar honderd van, allemaal met een ander merk of naampje, maar dit is DE SPARTA, een balletje, dat is de toevoeging zou je moeten doen vermoeden dat Gerard Butler “himself” je prostaat met zijn welgevormde, gespierde vinger doet beroeren.

Althans, ik denk dat Nexus dit dacht toen ze het balletje toevoegde aan een vrij standaard prostaatstimulator. Zo overtuigd waren ze van Gerard’s prostaatstimulatiekunsten dat de Nexus ook alleen maar het balletje op een paar verschillende snelheden langs je prostaat laat scheren (nee niet met het zwaard van Gerard), wat op zich, als je je bekkenbodemspieren aanspant niet eens heel erg onaangenaam is.

Of toch nietThis is sparta

Maar is de Nexus Sparta zijn naam dan waardig? Vervoert hij je naar de tijd dat de Grieken (en dus de Spartanen) het woord orgie uitvonden toen mannen en vrouwen “het” met elkaar deden? Nou, nee. Het is een leuke toy, die zeker wel je prostaat stimuleert, en gelukkig doet het balletje in tegenstelling tot een andere Nexus toy geen pijn. Maar er is geen wow-factor of jubelzang.

Maar dit dan weer wel

Het is dan ook echt wel een leuke toy voor de beginnende P-spot ontdekker. Door zijn bescheiden omvang is de Nexus Sparta vrij simpel in te brengen, en omdat hij je niet in een klap blootstelt aan allerlei heftige vibraties en ander anaal geweld is het een fijne toy om gewend te raken aan het gevoel van een toy die je prostaat raakt en beroerd.

Het gevoel dat je moet plassen is aanwezig en gaat als je de knop op de Nexus Sparta aanzet over van ik moet plassen, naar hmmm dat is best lekker. Je kan je dan ook makkelijk ontspannen met deze toy, waar je mede door zijn vorm ook “gewoon” op kan gaan zitten.

Dus ondanks het weinige halleluja is het WEL een toy die ik een beginner zou aanraden, zeker omdat je hem makkelijk met een USB kabel kan opladen, dus geen gedoe met batterijen, dat is bijna standaard aan het worden, maar evengoed iets om te noemen. De lader is magnetisch, en de magneet is eigenlijk best goed.

Conclusie

De Nexus Sparta is een leuke beginners toy die je zeker wel in hogere sferen zal brengen. Een mixed orgasme met zowel penis als prostaat stimulatie is namelijk altijd wel lekker, althans in mijn niet zo bescheiden mening. De toy is van goede kwaliteit en het balletje is een leuke toevoeging. Evengoed zou ik hem niet aan de gevorderde toy gebruiker aanraden, het balletje is leuk, maar niet bepaald mindblowing.

Als jij graag je eerste stappen in P-spot stimulatie wil zetten kan je  de Nexus Sparta kopen bij erovibes.nl  voor € 89,90 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.