Nexus New Revo Stealth | Prostaatvibrator review

29-12-2021

Het is alweer een tijd geleden dat ik iets van Nexus heb gereviewd, met de Nexus New Revo Stealth hoop ik daar verandering in te brengen.

SPECS

 • Materiaal: Siliconen
 • Aantal Standen? 8
 • Afstandsbediening? Ja (en deze is nog oplaadbaar ook)
 • Lengte: 14,50 cm
 • Oplaadbaar: USB
 • Invoerdiepte: 9,50 cm
 • Maximale diameter: 3,50 cm
 • Minimale diameter: 2,00 cm
 • Breedte: 13,00 cm
 • Oplaadtijd: 3,5 uur (seksspeeltje) en 1 uur (AB)
 • Batterijduur: 10 uur (seksspeeltje) en 100 uur (AB)
 • Gebruikersniveau: gevorderd
 • Prijs: € 189,99 bij Easytoys

New Nexus Revo Stealth

Als je mijn reviews al een tijdje leest dan heb je misschien mijn New Nexus Revo intense review al gelezen. Zo niet? Dan kan ik je dat aanraden. Vooral ook het stukje over waarom deze prostaatvibrator “new” heet, wat er “old” is etc. Ik denk niet iets waar ik je voor de tweede keer voor mee moet vervelen.

Dit is dus de nieuwe versie van de Revo Stealth, met een oplaadbare afstandsbediening en verbeterde motoren.

De New Revo Stealth heet zo omdat hij volgens Nexus discreet is, qua geluid en qua bediening, hij gaat jou of je partner verblijden met 34 “combinations of pleasure” die je op de toy zelf of via de afstandsbediening kan bedienen.

Wat de Nexus New Revo Stealth ook doet is met zijn kop draaien (dat is geloof ik ook waar revo voor staat).

Maar eigenlijk is het dus zo dat de “stealth” hier vooral “met afstandsbediening” betekent, wat natuurlijk ook logisch is, want wat is er meer undercover en geheim dan het hebben van een afstandsbediening? Ik denk dat ninja’s, de luchtmobiele brigade en The Oxford English Dictionary daar misschien een heel andere mening over hebben, maar hey, what’s in a name?

Nexus New Revo Stealth in de doos

Maar wat krijg je nou allemaal als je de Nexus New Revo Stealth aanschaft. Als eerste een oranje doos met een foto van de Nexus New Revo Stealth en een soort van embleem dat vooral heel erg daar is om te laten zien hoe nieuw dat nieuw wel niet nieuw is. In de doos zit de Nexus New Revo Stealth, de afstandsbediening, een oplaadkabel, een opbergzakje en natuurlijk een handleiding. Eigenlijk best minimalistisch, maar dat vind ik eigenlijk wel fijn.

Nexus New Revo Stealth getest

In alle eerlijkheid lieve lezer moet ik jullie meedelen dat deze Nexus New Revo Stealth best wel al heel lang in mijn kast van nog te testen seksspeeltjes ligt. Vooral omdat ik de “new” Revo serie al best goed ken en mijn teleurstelling over de nieuwe speeltjes van Nexus na de Nexus Eclipse best wel groot was.

Daarbij heb ik echt al best veel van dit soort prostaatvibrators (de meeste van Nexus) getest en weet ik dat het niet echt mijn ding is, maar ook dingen die niet mijn ding zijn zal ik testen (al is het alleen maar for science!) en was het dus echt tijd om ook de Nexus New Revo Stealth aan een test te onderwerpen.

Opladen voor de test

Met willen testen komt eerst het opladen van je seksspeeltje, volgens de handleiding moet de Nexus New Revo Stealth voor 3,5 uur aan de lader om er 10 uur van te kunnen genieten. Maar ook de afstandsbediening moet opgeladen worden, al duurt dat maar 1 uur en kan je de AB dan 100 uur gebruiken. Al met al ben je dus 4,5 uur aan het laden voor effectief 10 uur spelplezier, want je krijgt maar 1 kabeltje en de connector voor de toy is Nexus specifiek en dus kan je tenzij je andere Nexus speeltjes hebt, niet tegelijkertijd laden, bummer.

Bijkomend probleem bij het laden is dat de magneetlader die meegeleverd wordt met de Nexus New Revo Stealth echt verschrikkelijk slecht werkt. Er is bijna geen magnetisme, en de polen zijn niet uitwisselbaar, kortom, je zit te pielen met de oplader aan de toy “plakken” en als je te hard ademt dan raakt de oplader los. Ik heb niet overdreven 15 minuten van mijn leven besteed aan het goed aansluiten van de oplader.

Eerst werd de LED meteen groen, wat volgens de handleiding zou betekenen dat de Nexus New Revo Stealth al opgeladen was, maar hij ging dus helemaal niet aan. Na wat voorzichtig gepriegel werd de LED ineens rood en blijkt dat, volgens de handleiding de modus te zijn waarbij de toy zichzelf aan het opladen is. Maar zoals ik al zei, de kracht van de magneet is zo slecht dat je bij hard stampen de verbinding alweer verbreekt en de toy ook een soort hoogfrequent piepgeluid gaat maken. Ik vond het echt een dingetje.

Nexus new revo stealth

Echt testen

Na 4 uur en drie kwartier was het dus zover, ik kon eindelijk gaan testen. Op zich zijn de twee knoppen op het seksspeeltje vrij vanzelfsprekend, de vibratieknop geeft je de keuze uit 6 standjes en is ook de aan en uit schakelaar, de rotatieknop er boven geeft je toegang tot 2 rotatiestanden, wat zoveel betekent als linksom traag, linksom snel en datzelfde maar dan rechtsom.

Met een maximale diameter van 3,5 cm is deze Nexus New Revo Stealth niet voor de beginnende prostaatontdekker, de kop is echt best stevig en omdat de Nexus New Revo Stealth helemaal van silicone is, is het inbrengen, zelfs met plenty glijmiddel wel een dingetje. Je moet hier dus echt wel even voor gaan liggen, en als je beginner bent, gewoon niet aan beginnen.

Maar goed, met veel geduld, ontspanningsoefeningen en ook een beetje doorzettingsvermogen bracht ik de Nexus New Revo Stealth in. Zoals je zou verwachten weet je wel dat je iets in je kont hebt zitten en voel ik mij best wel gevuld.

Ook de brede basis waar een motor en een stevige batterij zit is wel een dingetje en is naar mijn smaak een beetje te breed. Maar dat is denk ik een smaak dingetje.

Ik ben zen, ik lig hier en ik zet de Nexus New Revo Stealth aan. En ga met de afstandsbediening aan de slag. De vibratiestandjes blijken 4 steady standjes en 4 vrij saaie patronen. De vibraties zijn echt vrij buzzy en op zijn zachtst gezegd niet indrukwekkend.

Ik besluit de rotatie uit te proberen en begin met linksom langzaam, gelukkig trekt deze Nexus motor het allemaal wel heel goed, maar voelt de rotatie alsof iemand echt heel erg zijn best doet om mijn endeldarm te kneden, en nou ja, dat is niet helemaal mijn ding. Ik probeer nog sneller (omg nee) en linksom, maar ik kom al snel tot de conclusie dat deze beweging misschien niet mijn ding is.

Ook de combinatie met vibraties is niet heel wenselijk voor mij. Nee, dit gaat hem niet worden.

Na deze test ben ik even gaan kijken hoe dat nou zit met die twee motoren waar Nexus het over had, die dingen die “verbeterd” zijn.

Al snel kom ik tot de conclusie dat dit misschien toch wel weer de nodige marketing onzin is, ja, de motoren zijn vast verbeterd, maar jeetje.

Het grote probleem is dat de vibratiemotor (motor 1) in de onderkant van de Nexus New Revo Stealth zit en de rotatiemotor (motor 2) in de kop. Op zich is het logisch om de rotatie in de kop te willen, maar als je vibraties onderop zitten en laten we eerlijk zijn, belachelijk slecht zijn, dan komt de vibratie nooit naar de kop toe en krijg je dus een soort van “vaag gevoel” dat ik persoonlijk echt totaal niet lekker vind.

Schoonmaak

Natuurlijk moet je ook als je (weer) teleurgesteld bent je Nexus New Revo Stealth dat gaat met heet water en toycleaner of zeep heel erg goed. De Nexus New Revo Stealth is namelijk helemaal waterdicht, dus dat is dan weer wel goed geregeld.

Wat kost een afstandsbediening?

Als je nu denkt, huh, wat is dit dan. Dan wil ik het nog even hebben over de prijs van de afstandsbediening. Waarom? Nou je kan namelijk ook de Nexus New Revo kopen, zonder afstandsbediening, met dezelfde motor, dezelfde standjes, en ik gok (maar weet dat niet zeker) dat je er ook een afstandsbediening op zou kunnen aansluiten.

Wat is het verschil dan? Nou veertig hele euro. Dat is dus, denk ik, wat een afstandsbediening je gaat kosten.

Laat ik vooropstellen, ik ben persoonlijk van mening dat elke toy die vibreert of roteert of wat dan ook met een motor, vooral als je ze anaal in moet brengen, een afstandsbediening moet hebben, dat maakt je leven echt wel heel veel makkelijker. Maar ik vind 40 euro best aan de maat voor een afstandsbediening die 3 knopjes heeft. Best heftig dus

Conclusie

Mijn conclusie is denk ik niet een heel grote verrassing, deze Nexus New Revo Stealth is denk ik niet al zijn geld waard, en laten we eerlijk zijn de prijs van de Nexus New Revo Stealth is net zo hoog als bijvoorbeeld de Arcwave Ion, en dat voor een toy die niet echt lekker presteert. Dat vind ik echt best wel heftig eigenlijk. Is het zonde van je geld? Heel eerlijk? Ja, dat vind ik het oprecht.

Je koopt de Nexus New Revo Stealth bij Easytoys voor € 189,-

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.