Nexus Gyro Prostaat- / G-spot stimulator

30-09-2020

Het is al een tijdje geleden dat ik iets van Nexus heb gereviewed, via Easytoys kreeg ik de Nexus Gyro opgestuurd, een “hands-free” prostaat- of g-spot stimulator.

SPECS

  • Materiaal: Siliconen
  • Bodysafe: Ja
  • Lengte: 10 cm (het in te brengen gedeelte)
  • Diameter: 4,2 cm (op het breedste punt)
  • Is het wat? Dat is nog maar de vraag.
  • Prijs: 49,95 Euro bij Easytoys

Nexus Gyro

De Nexus Gyro is een toy die door Nexus op de markt wordt gebracht als zijnde een toy die je EN voor je G-spot en voor je P-spot (prostaat) kan gebruiken. Als je de Nexus Gyro bekijkt dan zie je ook al snel dat er aan de onderkant een stevige kegel zit (althans zo noem ik het maar even), die ervoor gaat zorgen dat als jij de Nexus Gyro inbrengt en gaat zitten je door de beweging van je lichaam je spot gaat stimuleren (of dat nou G of P is). Je krijgt dus een handsfree sensatie, wat zeker anders dan anders is.

Nexus Gyro in de doos

Je krijgt de Nexus Gyro in een doos met venster waardoor je de Nexus Gyro meteen ziet zitten, zo zie je ook meteen of je de zwarte of de paarse gaat kopen (ze zijn er namelijk in twee kleuren). In de doos zit dan verder een blisterverpakking met daarin natuurlijk de Nexus Gyro en een handleiding. Verder is het allemaal vrij minimalistisch en to the point, wat eigenlijk helemaal niet zo erg is.

Nexus Gyro getest

Als je vaker mijn reviews hebt gelezen dan weet je dat ik niet vies ben van wat goede P-spot stimulatie, en wellicht ook dat ik er inmiddels aardig wat van weet (maar nog lang niet alles).

Wat mij opviel was de term “handsfree”, vooral omdat prostaatstimulatie best vaak gaat over het befaamde HFO (Hands-Free Orgasm). Waar je bij andere stimulators zoals bijvoorbeeld de Trident Helix van Aneros dit voor elkaar krijgt door je bekkenbodemspieren aan te trekken, zou je dat hier voor elkaar moeten krijgen door de bewegingen die je maakt op de “bal” die aan de Nexus Gyro vast zit.

Iets heel anders dus, en ik was oprecht benieuwd of dit wat voor mij zou zijn.

Nexus gyro een zwarte siliconen prostaat stimulator met een halve bol onderop waar je op kan gaan zitten om vervolgens door beweging jezelf te stimuleren

De handleiding

Ik ben inmiddels zover dat ik voor gebruik van welke toy dan ook toch graag even een blik in de handleiding werp. Want ook al ben ik best ervaren, soms bedenkt de maker van het seksspeeltje toch net even dingen die niet helemaal intuïtief zijn. Nu is dat in het geval van de Nexus Gyro niet het geval, want nou ja, breng het in, ga erop zitten, en doe je dingetje als een gek geworden Hula danser, en klaar.

Maar wat mij wel opviel is dat er een verschil is tussen de afmetingen die in de handleiding staat en de informatie die ik op de website van Nexus lees. De lengte scheelt namelijk 1 cm, en de diameter ” 4 mm, want volgens de handleiding (en de achterkant van de doos) is de Nexus Gyro 9 cm lang (in te brengen gedeelte) en “slechts” 3,8 cm in diameter.

Maakt dat nou veel uit? Ja, dat maakt zeker uit, want vooral die 4 mm scheelt voor anale dingen echt wel een slok op een borrel.

Nu is meten dus duidelijk weten, en bij na meten klopt de info zoals ik die in de SPECS heb opgeschreven.

Dikke vette prostaatstimulator

Ik las op de website van Nexus een review (de enige) waarin stond dat je niet moest schrikken van de dikte en dat “iedereen” die makkelijk moest kunnen hebben.

Dat wil ik toch weerspreken, want ik moet zeggen, mijn toch best ervaren anus moest wel even slikken toen ik dit relatief stroeve silicone gevaarte wilde inbrengen. De vorm, de buigzaamheid (minder weerstand) en de afwerking van de Nexus Gyro maken het toch wel even een dingetje op de Gyro in te brengen, en dat moet je wel even van tevoren weten.

Verder moet je (staat ook in de handleiding) echt even jezelf “legen” voordat je hiermee aan de gang gaat. Het is zo dik en lang en stevig dat er niet heel veel ruimte is voor wat anders, en dat is op zijn zachtst gezegd best een beetje benauwd als er toevallig nog wat zit.

Niet voor den beginnende anaalontdekker dus, ik weet niet hoe dat bij vagina’s zit natuurlijk (ik heb er geen), maar anaal gezien is dit seksspeeltje echt wel aan de stevige kant, zeker voor een prostaatstimulator.

Ook nog testen

Het bovenste allemaal genoemd hebbende heb ik de Nexus Gyro ook echt nog getest natuurlijk.

Hoewel ik best fan ben van goed gevuld zijn vond ik de Gyro toch net ff too much. Niet eens zozeer omdat het te veel materiaal is oid, maar vooral omdat het gedeelte waar je kringspier omheen rust ook nog best aan de stevige kant is, en ik het dus erg moeilijk vond om te ontspannen. Je anus staat eigenlijk steeds op spanning (in mijn geval) en dat vind ik gewoon niet zo fijn.

De Gyro is mij ook net ff wat te flexibel en als ik erop ga zitten en ga bewegen voel ik er eigenlijk niet zoveel van, anders dan dat ik vol zit en de druk van mijn lichaam op mijn kringspier voel, wat ook niet echt een aanrader is.

Zoals je al leest het is niet echt iets voor mij. Waar ik bij andere producten ook meteen voel dat mijn prostaat gestimuleerd wordt is dit zo overweldigend dat ik denk dat de stimulatie voornamelijk voortkomt uit het feit dat ik zo vol zit dan dat de Gyro mijn prostaat goed raakt.

Eigenlijk is mijn ervaring uitermate onprettig, niet subtiel, niet lekker, alleen maar onprettig.

Schoonmaak

De Gyro is goed schoon te maken, want hij is natuurlijk helemaal van siliconen. Dat is dan wel weer een pluspunt. Je kan hem dus ook uitkoken als je wil, dat is best wel heel erg hygiënisch.

Conclusie

Ik weet in alle eerlijkheid nu niet of dit aan mijn lichaam ligt of aan de toy, maar echt compatible zijn de Nexus Gyro en ik eigenlijk niet, ik kan mij voorstellen dat sommige mensen heel hard en lekker gaan op de vulling die de Gyro biedt, maar qua prostaat stimulatie is het denk ik net wat te zacht voor mij. De echt enorme bal onderaan waar je dus om kan gaan zitten biedt ook niet iets extra’s wat mij betreft, behalve dan dat je niet lekker kan liggen, want als handvat is het ook niet ideaal.

Je koopt de Nexus Gyro bij Easytoys voor € 49,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.