Nexus Eclipse Penis Vibrator

15-07-2020

De Nexus Eclipse is helemaal nieuw, althans, het concept van een penisvibrator natuurlijk niet, maar voor het merk Nexus, is de Nexus Eclipse de eerste Penis Vibrator die het merk heeft voortgebracht.

Je kent Nexus als merk natuurlijk wellicht al, ik schreef namelijk al over de Nexus Sparta (incluis schreeuwende Gerard Butler) en ook de opzetstukken die zij voor de Doxy 3 hebben gemaakt zijn geen onbekenden voor mij.

Maar deze penis vibrator is een stap in een markt waarin er maar heel weinig goede zijn, en de goede echt heel erg goed zijn, dus dat is best een spannende stap, vind ik, dus kudos voor Nexus dat ze het proberen.

Specs

  • Materiaal: Silicone
  • Bodysafe: Ja, want silicone
  • Waterdicht: Ja!
  • Aantal standjes:Β  3 voor de stroker, 6 vibratie standjes, totaal 27 mogelijkheden
  • Kleur: Zwart
  • Oplaadbaar: Ja, via USB-A met magnetische connector voor de toy
  • Diameter ingang:
  • Prijs: € 83,43 bij Bol.com
  • Is het wat: Ja, nou…: Lees vooral verder.

Nexus Eclipse Penis Vibrator

Zoals ik in mijn intro al schreef, de Nexus Eclipse is voor Nexus een heel nieuwe toy, maar in het land van de penisvibrators is het de zoveelste versie van een concept dat door trilling je tot een orgasme moet brengen, nu is het wel zo dat de Nexus Eclipse ook nog een stroker functie heeft die hem wel uniek maakt, daar wijd ik straks verder over uit.

Als je wil meedingen op een markt die zulke geniale penis vibrators heeft als de Fun Factory Manta, of de Hot Octopuss Pulse III, dan moet je wel van goeden huize komen wil je niet teleurstellen zoals bijvoorbeeld de Rebel Masturbator.

Nexus heeft dit willen doen door de stroker toe te voegen die je frenulum (dat is het toompje) stimuleert.

Bedoeling is dus niet dat je zoals bij de Manta of bij de Pulse III ook nog je toy over je schacht beweegt, nee je stopt de eikel van jouw stijve pik in de Nexus Eclipse, en gaat met de knopjes aan de haal en zo zou de Nexus Eclipse je naar een hoogtepunt moeten brengen. Het is dus meer het idee van de Fun Factory Cobra Libre II.

De Nexus Eclipse is voorzien van 3 knoppen, een voor het aan en uit zetten, een voor de stroker standen en een voor de vibratie standen. Onder die drie knoppen zit een β€œverborgen” ledje die groen gaat branden als je de Nexus Eclipse aan zet en ook oplicht als je de Nexus Eclipse aan het opladen bent.

Nexus Eclipse Penis Vibrator in de doos

De doos van de Nexus Eclipse is zoals veel van Nexus producten stemig zwart met een foto van de toy en het logo met de naam Eclipse uitgevoerd in een lettertype dat een (zon- of maan-) verduistering moet voorstellen. Verder is er niet veel opsmuk, de doos vertelt je wat je moet weten, eigenlijk dus wat ik in de specs scheef.

Als je de doos opentrekt (het is een soort hele grote luciferdoos) dan vind je in een plastic blister (boeh!) de Eclipse, onder de blister vind je dan de USB kabel en een handleiding die je uitlegt dat je je toy moet opladen en welk knopje wat moet doen.

Nexus Eclipse getest

In de handleiding van de Nexus Eclipse staat expliciet dat ze je aanraden om eerst even met de knopjes te klooien (eh ik bedoel de functies te onderzoeken) voordat je hem echt gaat gebruiken. Dat is wijze raad, want er zit een soort van travel-lock op de Nexus Eclipse die ervoor zorgt dat de Nexus Eclipse aangaat als je de power-knop ongeveer 3 seconden inhoud. Eigenlijk is dat volgens mij metingen 2 seconden, maar goed, het is wel handig om te weten dat de Nexus Eclipse dus niet zomaar vanzelf aan gaat.

Even tussendoor wil ik nog even zeggen dat het opladen van de Nexus Eclipse best nog wel een dingetje is, voornamelijk omdat de magneet van de magneet stekker (wederom) heel erg slap is. Je hoeft maar even tegen je toy aan te stoten of langs het kabeltje te lopen en het opladen staat. Let daar dus goed op!

Omdat het van de handleiding moest ben ik ook eens door alle standjes heen gegaan, op eerste gezicht vond ik de vibraties vrij buzzy over komen en klinkt de stroker niet heel erg krachtig.

Maar om niet te kritisch te zijn besloot ik mijzelf op te winden, mijn pik van glijmiddel te voorzien en aan de gang te gaan.

Wat mij meteen opvalt is dat hoewel de vorm van de Nexus Eclipse erg prettig in de hand ligt, het het bedienen van de knopjes niet per se makkelijker maakt.

De Nexus Eclipse is in ieder geval wel ruim genoeg om een stevig eikel/penispunt aan te kunnen en dat vond ik echt een hele opluchting.

Nexus eclipse penisvibrator boven aanzicht waarbij je de 3 knopjes ziet

Push my buttons!?

Misschien ligt het aan mijn duim, of omdat ik enorm grote handen heb, maar ik kon niet met gemak de knopjes indrukken. En dat stoorde mij best wel. Zeker omdat de knopjes ook nog eens niet oplichten moet je veel op gevoel te werk gaan, en al snel zet je (ondanks de 2 seconden lock functie) je toy tijdens het masturberen vrij snel uit, dat is vrij irritant. Ook kon ik met mijn duim de knoppen net niet lekker indrukken, waardoor ik net iets te vaak moest duwen om voortgang te boeken.

Ook is er iets raars met het aan en uit knopje, dat je kan gebruiken om alles in 1 keer stop te zetten, er zit namelijk een memory functie op. Maar die memory functie werkt niet voor alleen maar de stroker functionaliteit. Als jij dus lekker bezig bent en de stroker heel ff wil uitzetten, door het powerknopje in te duwen, en je drukt hem daarna weer met het powerknopje aan, dan gaat ook altijd het laatste vibratiepatroon aan, en dat is echt rete irritant.

Good vibrations?

Ik drukte door de vibraties heen, van af het eerste standje tot aan het laatste standje zijn de vibraties echt veel te buzzy voor mijn smaak. Ik kreeg er eerder een slapende hand van dan dat het mijn pik prettig stimuleerde.

Dan maar lekker likken

Ik heb de vibraties toen maar even daar gelaten en ben met de stroker aan de gang gegaan. Deze stimuleert wel echt lekker, en het is inderdaad net of dat iemand met het (veel te kleine) puntje van zijn tong je toompje aan het likken is.

Wat wel jammer is, is dat de motor van de stroker niet heel krachtig is, ongeacht welke van de 3 snelheden je de stroker zet. Zodra je net ff iets aanduwt om dat gevoel net wat steviger te voelen slaat de motor op tilt, begint hij te piepen en heeft hij even nodig om te herstellen. Dat is echt, echt zo jammer, want een lekker likkende masturbator, ik wil het wel.

Van het likken alleen kan ik helaas niet klaarkomen, dat is tijdens een echte pijpbeurt ook zo, dan raak ik te snel overprikkeld en dan wil het niet meer. Als er diepe vibraties in de Nexus Eclipse hadden gezeten had dat een ander verhaal geweest en had het denk ik de Manta van zijn nummer 1 spot afgeduwd (als die stroker ook goed werkte dan). Nu is het eigenlijk allemaal het net niet, en dat vind ik voor de prijs van de Nexus Eclipse echt dood en doodzonde.

Een aanzicht van de "tunnel" waar je je penis in moet stoppen bij de nexus eclipse penisvibrator

Schoonmaak

Ik denk dat jullie het riedeltje voor siliconen seksspeeltjes wel snappen, deze toy is ook nog waterdicht, dus hup onder de kraan, water, zeep, je snapt hem!

Conclusie

Als de vibraties dieper waren, als de stroker niet vastliep, dan was dit mijns inziens het seksspeeltje van 2020 geweest en had ik nu lopen jubelen. Maar zoals deze toy nu is, kan ik dat gewoon niet zeggen.

Houd jij daarentegen enorm van buzzy vibraties op je eikel, en hou je van subtiele likbewegingen, dan is het elke cent waard.

De Nexus Eclipse is te koop bij Nexus voor Β£ 85Β 

Je kan de Nexus Eclipse ook kopen bij Bol.com voor € 83,43

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.