Nexus Attachments voor Doxy number 3 | Review by Jay

09-01-2019

Ik kreeg de Nexus attachments voor Doxy number 3 in ruil voor een eerlijke review.

Misschien denk je nu, alweer, maar Tess had ook al een review, ja dat klopt, punt is, Nexus heeft ook twee attachments uitgebracht voor mensen met een Penis en een prostaat, dus: Voor elk wat wils.

Voor mensen met een Penis is er dus de Nexus Masturbator Attachment voor Doxy number 3, en als je dan ook nog een prostaat hebt en daarmee aan de gang wil is er de Nexus Prostate Attachment for Doxy number 3.

Doxy number 3

Dat is in het goed Nederlands: Doxy nummer 3.

Voor hen die nog niet zo thuis zijn in de wandvibrators toch nog even een kleine uitleg.

De Doxy number 3 is een telg in de Doxy familie van wandvibrator (want nou ja toverstafvibrator, daar ga je dingen van denken).

Eigenlijk kent iedereen de Hitachi Magic Wand wel, wel nu, dat is maar één merk, en hoewel de wandvibrator van Hitachi een soort legende is (it’s magic!), zijn er heel veel andere wandvibratormerken (onthoud deze voor scrabble!) die eigenlijk gewoon beter zijn.

Ik denk dat de algemene consensus in het rijk der toy testers wel is dat Doxy eigenlijk de nieuwe nummer 1 is, en de nummer 3 staat dan helemaal op nummer 1 (verwarrend, I know).

Maar goed, er zijn een hoop Doxy wandvibrators te krijgen.

Tess heeft inmiddels ook al wat reviews geschreven over de verschillende Doxy vibrators, zo kan je hier dus al lezen over de “gewone” Doxy Vibrator en natuurlijk ook over de Doxy number 3.

Ikzelf heb al een wat geschreven over de Doxy “The Don” die eigenlijk net zoals die andere “The Don” heel erg teleurstellend is.

Nu moet ik wel zeggen de Doxy Number 3 is echt een geniale vibrator, hij rumbelt als een malle en nou…dat is gewoon lekker, ook als je gewoon een pik hebt en niet een clit.

Wat dus nog beter is aan de Doxy number 3, is dat de kop van deze vibrator af kan en je er met schroefdraad iets anders op kan zetten.

Nexus

Ook Nexus is geen onbekende in het land der seksspeeltjes, nee we kennen Nexus van een grote range producten die eigenlijk allemaal van hoogwaardig siliconen zijn.

Of je nu zoekt naar vibrators, prostaatstimulators of buttplugs, Nexus heeft het allemaal en allemaal van goede kwaliteit en vooral van body safe silicone.

Zo heb ik al de Nexus Sparta en de Nexus O mogen reviewen, en schreef Tess een stuk over de Nexus Femme Cadence. We kennen Nexus dus ook, je kan je voorstellen dat we dus hoge verwachtingen hadden.

Nexus attachments voor doxy number 3 | review by jay

Nexus Masturbator Attachment voor Doxy number 3

Een hele mond vol voor een attachment, en wellicht verwacht je een hoop vernuft als je denkt aan de Nexus Masturbator Attachment voor Doxy number 3, maar eigenlijk is het gewoon een siliconen sleeve waar je je pik in kan doen (met glijmiddel).

Je moet natuurlijk wel eerste de Nexus Masturbator Attachment voor Doxy number 3 aansluiten op je Doxy number 3.

Dat is eigenlijk heel simpel, je schroeft de kop van je Doxy Number 3 en draait de attachment vervolgens op de bloot gekomen schroefdraad.

Dat klinkt eenvoudig, en dat is het ook, maar je moet wel even goed opletten dat je de attachment helemaal goed vastdraait. In mijn geval liep het siliconen van de attachment iets over de kop van de Doxy 3 en zat hij niet helemaal lekker waardoor je weinig vibraties, maar wel een hoop herrie krijgt.

Vervolgens schuif je dus je penis, voorzien van wat glijmiddel in de sleeve en zet je de vibrator aan en kan je aan de gang.

Nexus attachments voor doxy number 3 | review by jay

De Nexus Masturbator Attachment voor Doxy number 3 getest

Iedereen die weet dat ik enorm fan van rumbly vibraties ben, kan zich wellicht voorstellen dat ik haast lag te kwijlen bij de gedachte van de Doxy 3 die met een speciaal gemaakt attachment mijn pik ging stimuleren.

Dus na het nodige schroefwerk met de attachment, mijn favo glijmiddel en een hoop goede bedoelingen ging ik aan de gang.

Ik moet zeggen doordat de Doxy 3 een wandvibrator is en de attachment er dus haaks op zit heb je het gevoel dat je je pik in een hamerhaai aan het stoppen bent, of misschien is dat mijn hoofd, maar goed, echt lekker ergonomisch en comfortabel vasthouden is het niet.

Nexus attachments voor doxy number 3 | review by jay

Maar ach, rumbles aan je tollie, wie wil dat nou niet? Nou ik wel, maar al snel bleek dat de vibraties om de een of andere reden niet lekker overgebracht werden naar de sleeve.

Ik bedoel het is niet dat je niets voelt, maar om de een of andere manier werden de vibraties meer buzzy en maakte de intensiteit van de vibraties op welk niveau dan ook geen indruk.

Waarmee de Nexus Masturbator Attachment voor Doxy number 3 dus eigenlijk een heel onhandige vibrerende masturbatie sleeve wordt en grappig is, maar niet mind blowing, en eigenlijk ook niet zo geil dat ik er zomaar van zou klaarkomen.

Je merkt dat erover na is gedacht, je hebt een hoogwaardig product, maar prestaties, nah.

Als je al een Doxy number 3 in je bezit hebt is het misschien een leuke toevoeging, en als je van buzzy dingen houdt ook wel een aanrader, maar als je een set wil gaan kopen, dus een Doxy number 3 en een Nexus Masturbator Attachment voor Doxy number 3, doe maar niet, je kan je geld aan leukere dingen besteden.

Hoewel de Doxy number 3 altijd een goede investering is, maar deze sleeve, nee.

Nexus Prostate Attachment for Doxy number 3 getest

Nexus attachments voor doxy number 3 | review by jay

De Nexus Prostate Attachment for Doxy number 3 is volgens mij gewoon een Nexus Revo Stealth maar dan zonder de ingewanden.
Je kan niet ontkennen dat beide Nexus producten echt verdomd veel op elkaar lijken en de Nexus Prostate Attachment for Doxy number 3 is voor een attachment eigenlijk ook wel stevig uit de kluiten gewassen.

De uitstraling van de Nexus Prostate Attachment for Doxy number 3 is dan ook die van een standaard prostaatstimulator/ -vibrator maar dan een die je op de kop van een Doxy number 3 kan draaien.

Dat hij dus al zo groot is, en je er dus nog een heel wandvibrator aan vast moet maken zegt denk ik al iets voor hoe makkelijk hij te bedienen is. Namelijk, niet. Maar daar zo meteen meer over.

Het duurde even voordat ik deze attachment ging proberen, vooral omdat de Nexus Prostate Attachment for Doxy number 3 echt de indruk wekt dat hij enorm groot is, en dat klopt eigenlijk ook wel, maar omdat hij van zacht siliconen is, is het inbrengen eigenlijk heel comfortabel.

Misschien een beetje te comfortabel, want waar ik altijd hoop op stimulatie zonder dat hij aan staat, voelde ik nu wel dat ik gevuld was, maar daar hield het eigenlijk ook wel mee op.

Dat terwijl, als mijn prostaat meteen geraakt word ik dat altijd wel meteen merk.

Maar goed, Rumbles en prostaat = heaven dus ik moest gewoon testen.

Ik moet nog wel even vermelden dat het inbrengen van deze prostaatstimulator attachment, vooral inclusief aangehechte wandvibrator een trucje was, voornamelijk omdat je ineens een ENORM lomp ding in je handen hebt.

Nexus attachments voor doxy number 3 | review by jay

Als hij eenmaal is ingebracht is hij overigens niet ineens minder lomp, en vooral de positie van de knopjes maakt dat de bediening ook wel een dingetje is.

Of eigenlijk moet ik gewoon zeggen dat het haast niet gaat. Althans, misschien ben ik motorisch beperkt ofzo, maar ik vergiste mij steeds in de knoppen, zette hem of steeds uit, of steeds harder terwijl ik zachter wilde, het grootste probleem, ik kon er gewoon niet bij.

Het is net alsof iemand bij Doxy dacht, ah joh, hoezo nadenken, we doen gewoon zo’n stimulator erop, hoppa klaar, weinig doen, veel verdienen.

En ook de uiteindelijke vibraties die richting je prostaat zouden moeten gaan doen dat vermoeden. Er blijft namelijk eigenlijk niets over van de rumbles en eigenlijk ook niet de buzzes. Ja de toy vibreert, zo heftig zelfs dat mijn darmen dachten dat het tijd was om naar het toilet te gaan. Maar ik denk dat geen enkele van die vibraties ook maar in de buurt van mijn prostaat is gekomen.

Het voelt relatief ontspannend, maar niet prettig, en nou ja, met de bediening zo beperkt als hij is door de grootte van het geheel is het eigenlijk alleen maar frustrerend.

Mocht je overigens obstipatie hebben, dan zou ik deze toy WEL aanraden, want ik moest na elke sessie echt nog even naar het toilet, en dat heb ik eigenlijk nooit.

Schoonmaak

De Nexus Prostate Attachment for Doxy number 3 en de Nexus Masturbator Attachment voor Doxy number 3 zijn makkelijk schoon te maken. Als je ze van de Doxy number 3 afhaalt kan je de attachments namelijk helemaal onder water houden, de cup in de toy is van aluminium, de rest allemaal van siliconen, dus je kan het allemaal super goed reinigen.

Het reinigen is met een beetje zeep en water dus ook super simpel.

Conclusie

Misschien waren mijn verwachtingen te hooggespannen, misschien heb ik teveel op met bekende goede merken, en hoop ik dan dat een samenwerking tot iets geniaals lijdt.

Maar eigenlijk is de conclusie dat ondanks dat de Doxy number 3 op zichzelf een hele goede awesome vibrator is. Kun je dat simpelweg niet kan zeggen van de Nexus Masturbator Attachment voor Doxy number 3 of de Nexus Prostate Attachment for Doxy number 3.

De ideeën zijn in concept geniaal, de Doxy number 3 vibraties die via speciale attachments je penis of prostaat gaan stimuleren, dat is iets wat ik nog steeds wel zou verlangen.

Waar het nu precies niet goed gaat weet ik natuurlijk niet zeker, maar mij is wel duidelijk dat het materiaal tegen werkt, de dikke siliconen isoleren de vibraties zo goed dat het gewoon niet overkomt en dus uitermate jammer aanvoelen.

Nu weet ik dat dit de eerste versie is, en dat er wellicht nog meer, of betere attachments gaan komen, dus ik hoop op verbetering, maar op dit moment, zou ik je niet durven aanraden deze attachments te kopen. Dat is het eigenlijk gewoon niet waard.

De Doxy number 3 gewoon zo op je pik is trouwens wel echt de moeite waard, en ook op je perineum is het echt yummy. Dus doe dat vooral wel.

Je koopt de Nexus Attachments bij Bol vanaf 35 euro

 

Mocht je nog een Doxy number 3 willen aanschaffen, koop hem dan hier

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.