Next-Generation Hole Kuu-Sou | Onahole review

01-11-2023

De Next-Generation Hole Kuu-So is een vierkante masturbator, gemaakt van een nieuw soort TPE. Je kan je voorstellen dat al dit soort nieuwigheid enorm inspeelt op mijn drang naar nieuwe seksspeeltjes, dus ik was blij dat ik hem voor Motsutoys mocht gaan reviewen.

Specificaties van  de Next-Generation Hole Kuu-Sou

Materiaal: Argon (wat eigenlijk gewoon een speciaal soort TPE is)

  • Bodysafe: Nee, maar alleen voor piemelgebruik
  • Aangeraden glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
  • Diepte: 17,5 cm
  • Breedte: 8 cm
  • Lengte: 8 cm
  • Gewicht: 850 Gram
  • Merk: G-project
  • Prijs: € 69,95 bij Motsutoys.nl

Next-Generation Hole Kuu-Sou

De Next-Generation Hole Kuu-Sou is een masturbator uit Japan, zoals je inmiddels wel weet worden ze ook wel onahole genoemd, een benaming vrij specifiek voor dit type Japan toy.

Het leuke aan onahole’s is dat er vaak andere vormen worden gemaakt dan je normaal gesproken zou verwachten, en ook worden met regelmaat andere fetisjes of fantasieën aangesproken.

Zo ook met de Next-Generation Hole Kuu-Sou die niet alleen heel erg in speelt op de Neku fantasy wereld, maar ook nog eens van een “nieuw” soort TPE genaamd Argon is gemaakt, en bovendien ook nog eens vierkant is, in plaats van de standaard ronde vorm die veel Japanse (maar ook Westerse) masturbators hebben.

Door het nieuwe materiaal, het gewicht en de vorm belooft deze masturbator heel andere sensaties dan een standaard onahole.

Dit omdat Argon veel natuurlijker zou moeten aanvoelen dan TPE en natuurlijk de vorm ook zorgt voor een ander soort stimulatie.

Next-generation hole kuu-so

Next-Generation Hole Kuu-Sou in de doos

De boxart op de doos van de Next-Generation Hole Kuu-Sou is natuurlijk weer bijzonder te noemen. Je wordt begroet door een rondborstige Neku (of misschien is het een vos?) en allerlei Japanse leuzen. Verder zie je op de doos ook hoe de Next-Generation Hole Kuu-Sou er verder uitziet, en dat deze masturbator 850 gram weegt.

In de doos vindt je de Next-Generation Hole Kuu-Sou in een zakje, een zakje G-project “pee pee lotion” en verder niets.

De Next-Generation Hole Kuu-Sou getest

Altijd leuk, innovatie, zeker als het vanuit Japan komt, want het blijkt toch steeds maar weer dat veel van de beste nieuwe masturbatie-ervaringen uit Japan komen.

Ik keek dus wel uit naar de Next-Generation Hole Kuu-Sou.

Wat meteen opviel, en wat ook niet raar is, gezien de grote letters op de doos is het gewicht van deze masturbator.

Je weet duidelijk dat je iets in je hand hebt.

Samen met het gewicht is de vorm ook speciaal te noemen, ik heb denk ik nog nooit een vierkante masturbator geprobeerd, en ergens voelt deze vorm een beetje vreemd. Misschien om dat kokervormig iets natuurlijker aanvoelt.

Nu, ik het dan toch over aanvoelen heb, merk ik dat dit “Argon” materiaal inderdaad wel anders voelt dan het normale TPE dat ik gewend ben. Sowieso valt meteen op dat het niet zo’n TPE-luchtje heeft. Maar wat ook echt opvalt, is dat het niet zo olieachtig vet is. Sterker nog, ik heb niet het gevoel dat het iets achterlaat op mijn huid, wat je bij andere masturbators toch wel hebt. Of het is het “onderhoudspoeder” dat je voelt, of een soort olieachtig residu dat vlekken op van alles achterlaat.

Daar ben ik nooit groot fan van, dus dit voelt in de hand in ieder geval beter.

Maar handgevoel is bij een masturbator natuurlijk niet echt de hoogste prioriteit.

Hoe voelt de Next-Generation Hole Kuu-Sou dan vanbinnen?

Op het plaatje op de doos word je een vrij intense, maar toch zachte structuur belooft, dus ik ben wel nieuwsgierig wat mijn penis hier van gaat vinden.

Hoog tijd dus voor een holewarmer en een van mijn favoriete glijmiddelen, en dan is het na 10 minuten wachten toch wel tijd om te testen.

Helaas loop ik eigenlijk meteen tegen iets aan, en dat is het feit dat mijn penis in dit geval misschien net iets te breed is voor deze onahole.

Hoewel het wel lukt met wat geduld en extra glijmiddel, is de Next-Generation Hole Kuu-Sou toch best wel strak.

Ik voel de structuur wel, maar denk eerlijk gezegd dat ik niet alles voel wat er te voelen valt. Wat ik voel is wel echt lekker, maar niet zo denderend dat ik denk dat ik heel hard ga klaarkomen van deze masturbator.

Ik denk echter wel dat iemand met een iets smallere penis de sensaties van de Next-Generation Hole Kuu-Sou enorm zal gaan waarderen. Als het zo voelt als het te strak is, kan het echt alleen maar geniaal zijn als het “past”.

Next-generation hole kuu-so aanzicht van de tunnel

De Next-Generation Hole Kuu-Sou schoonmaken

De Next-Generation Hole Kuu-Sou is vrij solide, je kan hem dus niet binnenstebuiten halen, dus ben je aangewezen op een stevige douchestraal of natuurlijk een tunnelcleaner (of onahole shower zo je wil) om je onahole met zeep of toycleaner goed te reinigen.

Inmiddels weten we ook allemaal wel dat dit soort tunnels tegenwoordig ook wel goed te drogen zijn met de juiste onahole accessoires, dus ondanks dat het een klusje is, is het een klusje dat vast wel goed te klaren is.

Zorg wel dat je onahole zo droog mogelijk is, dat voorkomt ongewenste schimmels en andere narigheid.

Conclusie

De Next-Generation Hole Kuu-Sou is zeker wel een geniale masturbator, die echt anders is dan anders. Door zijn unieke vorm en het speciale “Argon” materiaal is deze masturbator duidelijk uniek genoeg.

Let er wel op dat als je een beetje een brede penis hebt, deze onahole misschien net even te smal is voor wat jij ermee wil (gaan) doen. Heb je daarentegen een iets minder brede penis, durf ik gewoon te gokken dat dit een geweldig speeltje gaat zijn voor jou.

Kortom, even opletten, maar zeker geen miskoop.

Je koopt de Next-Generation Hole Kuu-Sou bij Motsutoys voor € 69,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.