Naughty & Nice Sextoy Adventskalender Unboxing – video

26-09-2021

Ja! Daar is ‘ie weer, de Naughty & Nice erotische adventskalender 2021! Niet zo lang geleden heb je al de mini-unboxing video kunnen zien waarin Jay en ik vijf pakjes open maakten. Maar in deze video gaan we de hele kalender unboxen. Dus ben jij, net zoals ik, ook zo nieuwsgierig wat voor leuke, spannende kadootjes er allemaal in deze Naughty & Nice 2021 kalender zitten? Bekijk dan snel de video!

Natuurlijk pakken we de vijf pakjes die we in de vorige video hebben geunboxt niet nog een keer uit, dus als je die gemist hebt, kan je die video misschien beter eerst even kijken. Je vindt die video hier.

Je kan de Naughty & Nice erotische adventskalender 2021 hier bestellen bij Easytoys voor 129 euro. Wacht niet te lang, want deze kalender is al jarenlang snel uitverkocht!

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bijΒ Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. HetΒ account van Tess vind je hier en hetΒ account van Jay vind je hier.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Ik wilde me graag verontschuldigen voor mijn antisociaal gedrag op Twitter. Ik kan het blijkbaar niet nalaten om kwetsende tweets te sturen. Sorry daarvoor.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.