Naughty Bits Muah Mini Vibrator

01-10-2021

Een vibrator in de vorm van een mond, ik vind dat dus helemaal leuk! Voor een masturbator is een mond een vrij gebruikelijke vorm, maar voor een vibrator had ik het nog nooit gezien. De Naughty Bits Muah Mini Vibrator ziet er super cute uit, ik hou daarvan. Ik was gelijk benieuwd of ‘ie ook lekker zou voelen. Scala stuurde mij deze minivibrator op in ruil voor mijn review.

Specs

Materiaal: siliconen, dat is niet giftig of poreus en dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 41,99 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Hij is cute.

De verpakking en de inhoud

De naughty bits muah mini vibrator in de verpakking. De achterkant van de verpakking van de naughty bits muah mini vibrator

De verpakkingen van Naughty Bits zijn altijd vrij eenvoudig. Het is een plastic doosje, dus je ziet de Naughty Bits Muah Mini Vibrator al helemaal. Op het achtergrondje staan wel schattige tekeningetjes. Deze stijl past wel leuk bij hoe fun de vibrator ook is. Op de achterkant van de verpakking vind je alle informatie over de sextoy.

In de verpakking vind je natuurlijk de Naughty Bits Muah Mini Vibrator zelf, een hele algemene gebruiksaanwijzing en het USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Naughty Bits Muah Mini Vibrator

Naughty bits muah mini vibrator en de gebruiksaanwijzing en oplaadkabel Het 'flapje' van de naughty bits muah mini vibrator

Toen ik deze minivibrator online zag, vond ik ‘m al helemaal leuk. En in ’t echt ziet ‘ie er net zo cute uit. Het is echt een klein mondje met rood gestifte lippen. Aan de achterkant van de toy zit een stukje wat je tussen je vingers kan klemmen. Dat maakt dit een vingervibrator.

Deze hele sextoy is gemaakt van siliconen. Hij voelt wel stevig aan, je kan ‘m niet indeuken, maar toch voelt het siliconen wel lekker aan.

Aan de achterkant van de bovenlip zit het knopje van de Naughty Bits Muah Mini Vibrator. Er is maar één knopje. Dus dit is zowel het powerknopje als het knopje om door de tien standjes te klikken. Tien standjes en één knopje is een beetje behelpen, maar er is ook niet heel veel plaats op deze minivibrator, dus ik snap deze keuze wel. Wat ik wel irritant vind, is dat ‘ie een memory functie heeft. Dus als je ‘m uit zet en dan weer aan, gaat ‘ie verder bij het standje waar je gebleven was. Dus als je per ongeluk voorbij je favoriete standje klikt, moet je echt weer door álle standjes heen klikken om daar terug te komen.

De test van de Naughty Bits Muah Mini Vibrator

De naughty bits muah mini vibrator in mijn hand. De naughty bits muah mini vibrator op een flesje sliquid.

Met een beetje glijmiddel ging ik aan de slag. Het is altijd aan te raden om goed waterbasis glijmiddel te gebruiken bij je seksspeeltjes.

Het ‘flapje’ wat tussen je vingers moet is alleen maar een recht stukje. Je kan de Naughty Bits Muah Mini Vibrator dus niet super goed vasthouden hiermee. Bij andere vingervibrators is dit meestal zo gevormd dat de vibrator goed tussen je vingers blijft hangen. Maar zodra ik de vibrator tegen mijn lichaam duwde, had ik geen last van dat ‘ie zou vallen. Dus het werkte wel, maar ik had het handiger gevonden als het flapje beter gevormd was.

De vibraties van de Naughty Bits Muah Mini Vibrator zijn redelijk. Voor zo’n kleine vibrator die het vooral moet hebben van z’n looks, had ik eerlijk gezegd ook niet de allerbeste vibraties verwacht. Deze vibraties voldoen. Maar als je echt op zoek bent naar iets met heel veel power, dan kan je deze Muah vibrator beter overslaan. De vibraties zijn niet echt diep, maar ook niet super buzzy. Er zijn drie steady standjes, en zoals te verwachten worden de vibraties iets meer buzzy als ze ook harder worden.

Naast de drie steady standjes zijn er ook nog zeven patronen. Deze patronen deden mij niet zo veel. Vooral ook omdat de vibraties niet zo krachtig zijn. Om klaar te komen heb ik dan wel echt die steady vibraties nodig.

De vorm van de Naughty Bits Muah Mini Vibrator

De naughty bits muah mini vibrator schuin van de zijkant. De naughty bits muah mini vibrator van de zijkant

Zijn lippen nu een goede vorm voor een vibrator? Nou, als je puur naar effectiviteit kijkt, zou ik deze vorm niet aanraden. Maar het is goed te doen. Ik vond het echt wel lekker voelen om met de Muah over mijn vulvalippen te bewegen en te genieten van de vibraties. Vooral wanneer ‘ie mijn clitoris raakte.

Maar ik had gehoopt dat het hoekje van de mond ook heel lekker zou voelen, voor wat meer pinpoint stimulatie. Maar in dit hoekje zijn de vibraties nog wat minder krachtig, dus voor mij deed dat het niet echt. Dus eigenlijk vond ik ‘m maar op één manier lekker om te gebruiken. Op zich niks mis mee, maar ik vind het wel altijd leuk als je wat meer kan met een sextoy.

Conclusie

De Naughty Bits Muah Mini Vibrator is een seksspeeltje dat er vooral heel cute uit ziet. Ik kan er ook best wel van klaarkomen, maar het is gewoon niet de allerbeste vibrator. Maar ik denk dat je deze vibrator ook vooral koopt (of kado geeft) omdat ‘ie er zo leuk uitziet. Het is een super leuk en grappig ding en een redelijke vibrator.

Je kan de Naughty Bits Muah Mini Vibrator hier bestellen bij bol.com voor 41,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.