Naughty Bits Bad Bitch Lipstick Vibrator – review

07-08-2020

Normaal ben ik niet per se fan van lipstick vibrators. Want waarom moet een vibrator er uit zien als iets anders? Zo lekker discreet? Omdat niemand mag weten dat je een vibrator hebt? Ik vind dat onzin. Er is niks mis met een vibrator en daar hoeven we echt niet stiekem over te doen. Maar deze Naughty Bits Bad Bitch lipstick vibrator vind ik zo tof! Ik zou ook echt een lipstick willen met deze tekst er op. Ik vind het helemaal leuk! Naughty Bits is een merk van CalExotics en ik kreeg deze super koele vibrator van de groothandel Scala.

Specs

Materiaal: ABS-plastic en siliconen dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met USB-kabeltje
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs:Β  34,95, hier bij Christine le Duc
Is ’t wat? Ja!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de naughty bits bad bitch lipstick vibrator De achterkant van de verpakking van de naughty bits bad bitch lipstick vibrator

De verpakking van de Naughty Bits Bad Bitch lipstick vibrator is vrij eenvoudig, maar ik vind β€˜m toch helemaal leuk. Het is tof dat je de lipstick en de dop met tekst zo goed ziet. En dan al dat goud, ik hou er van. Past helemaal bij de stijl van de vibrator natuurlijk. Het printje aan de binnenkant en zijkant van de doos vind ik ook echt heel leuk. Op de foto ziet de verpakking er echt niet goed uit, maar in het echt ziet het er echt veel beter uit. Doorzichtig plastic laat zich niet zo lekker fotograferen.

In de verpakking vind je natuurlijk de lipstick vibrator zelf en een USB-oplaadkabeltje. Volgens de doos zou er ook een gebruiksaanwijzing in moeten zitten, maar die zat er bij mij niet in. Ik heb niet het idee dat ik daar wat aan mis, want op de achterkant van de doos staat volgens mij alle informatie die je nodig hebt. En het gaat hier natuurlijk om een vibrator met één knopje, dus daar kan niet zoveel aan mis gaan.

De Test van de Naughty Bits Bad Bitch lipstick vibrator

Naughty bits bad bitch lipstick vibrator voor het binnenkantje van de verpakking, met het toffe printje Naughty bits bad bitch lipstick vibrator en een flesje glijmiddel

Ik had eerlijk gezegd niet veel verwacht van de prestaties van deze lipstick vibrator. Super klein, cute, grappig; ik dacht dat dat het wel zou zijn. Maar ik moet zeggen, hij is ook echt lekker! De vibraties zijn echt krachtig voor zo’n klein dingetje. Het zijn natuurlijk niet hele diepe vibraties. Maar ik heb grotere vibrators die echt meer buzzy zijn dan deze Naughty Bits lipstick.

Pinpoint stimulatie

De platte kant van de lipstick raakt de clitoris Het puntje van de naughty bits bad bitch lipstick vibrator raakt de clitoris

Door de vorm geeft deze minivibrator echt pinpoint stimulatie. Zelfs wanneer je het schuine vlak van de lipstick gebruikt, is dat nog steeds een klein stukje en stimuleer je daarmee dus ook maar een klein stukje van je vulva (of welk deel van je lichaam je er ook mee stimuleert). Ik vind dat echt super lekker. Ik hou heel erg van pinpoint stimulatie, omdat het zo super intens voelt. En intens voelt deze Naughty Bits Bad Bitch lipstick vibrator zeker! Ik had geen moeite om klaar te komen van deze lipstick.

Het knopje van de Naughty Bits Bad Bitch lipstick vibrator

Het knopje en de lader van de naughty bits bad bitch lipstick vibrator De naughty bits bad bitch lipstick vibrator in mijn hand

De Bad Bitch lipstick vibrator heeft één knopje onderop. Dit is niet het handigste knopje. Je moet vrij hard duwen en je hebt maar één knopje om door alle standjes te klikken. Wanneer je β€˜m uit zet en weer aan, gaat β€˜ie ook nog eens gewoon verder waar hij gebleven was. Super onhandig vind ik dat, want anders kon ik gewoon door β€˜m uit te zetten en weer aan weer bij standje één beginnen. Zeker omdat ik denk dat de meeste mensen, net zoals ikzelf, toch voor de steady standjes gaan, zou het handig zijn als hij gewoon naar standje één zou gaan, na uit- en aanzetten. Zelf noemt Naughty Bits dit trouwens een β€˜State of the Art Memory Chip’, maar ik vind het niet zo state of the art en gewoon onhandig. Ik snap de gedachte er achter ook niet. Het is toch juist leuk om te beginnen met zachtere standjes, en dan op te bouwen naar intensere standjes. Waar je eindigt, is toch over het algemeen niet waar je ook weer wil beginnen de volgende keer?

Hoewel het knopje dus niet ideaal is, denk ik wel dat dit een prima knopje is voor bij deze lipstickvibrator. Meerdere knopjes zouden ook afdoen aan de look van deze lipstick, want hij ziet er best wel uit als een echte lipstick. Vooral omdat het paarse lipstick gedeelte van siliconen is, lijkt hij zo echt. Meestal bij lipstickvibrators is dit gedeelte ook van plastic, wat er natuurlijk altijd vreemd uit ziet.

Maar ik denk ook niet dat je deze Bad Bitch Lipstick vibrator koopt omdat het echt de perfecte vibrator is. Je koopt deze vibrator omdat je, net als ik, fan bent van deze look. En dat β€˜ie dan ook nog eens lekker vibreert, is gewoon super tof. Dat knopje, ach, who care about het knopje dan toch?

De verschillende standjes van de Bad Bitch Lipstick Vibrator

Naughty bits bad bitch lipstick vibrator naast een echte lipstick Close-up van het siliconen lipstick deel van de naughty bits bad bitch lipstick vibrator

Zoals ik al schreef, ga ik zelf vooral voor de steady standjes. Patronen vind ik ook wel lekker, maar niet om mee klaar te komen. Daar heb ik steady stimulatie voor nodig over het algemeen. Er waren zeker wel patronen in deze lipstick vibrator die ik echt lekker vond. Het is gewoon leuk om daar even mee te experimenteren. Ontdekken of er standjes zijn die goed voelen en daar dan even van genieten. Om vervolgens door te klikken naar de steady standjes wanneer je klaar bent voor een orgasme. Of dat is in elk geval hoe ik het doe.

Conclusie

De naughty bits bad bitch lipstick vibrator met het dopje er op De bovenkant van het dopje van de naughty bits bad bitch lipstick vibrator

Deze Naughty Bits Bad Bitch lipstick vibrator is echt een bad bitch, wat een tof ding! Ik vind β€˜m qua looks echt de mooiste en tofste lipstick vibrator en hij doet het ook echt super goed. De vibraties zijn krachtig en hij geeft pinpointstimulatie, wat heel intens voelt. Als jij ook van pinpoint stimulatie houdt, of als je een heel leuk kadootje zoekt voor iemand, dan is deze minivibrator echt een aanrader. Ik ben er echt heel blij mee en wanneer ik over een tijdje weer naar spannende feestjes ga, gaat deze zΓ©ker mee in mijn handtas. Because I’m a bad bitch like that πŸ˜‰

Je kan de Calexotics Naughty Bits Bad Bitch Lipstick Vibrator hier bestellen bij Christine le Duc voor 34,95.Β 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.