Naughty and Nice Multi Vibe Vibrator voor Koppels

11-04-2022

Eind vorig jaar unboxten (is dat een woord?) Jay en ik de Easytoys Naughty & Nice adventskalender en dat was weer een feestje. Een van de meest opvallende producten uit deze kalender is nu ook los te koop: de Naughty and Nice Multi Vibe Vibrator voor Koppels. Een hele suffe naam voor een best wel bijzondere vibrator. Deze sekstoy doet mij nog het meest denken aan de staart van een zeemeermin, helemaal leuk! Ik was benieuwd hoe hij zou werken, want dat spreekt nog niet helemaal voor zichzelf als je ‘m ziet.

Specs

Materiaal: ABS en siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 11 standjes waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 29,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Ik weet het niet zeker…

Mijn eerste indruk van de Naughty and Nice Multi Vibe Vibrator voor Koppels

De naughty and nice multi vibe vibrator voor koppels naast een lipstick De naughty and nice multi vibe vibrator voor koppels gebogen in mijn hand.

Zoals ik al schreef, kreeg ik de Naughty and Nice Multi Vibe Vibrator voor Koppels in de erotische adventskalender. Daar zitten alle producten in mooie plastic zakjes, dus ik weet niet of de Naughty and Nice Multi Vibe Vibrator voor Koppels als je ‘m los koopt wel een verpakking heeft.

Deze vibrator heeft dus een hele aparte vorm. Hij is gemaakt van siliconen en hij is ook vrij dun. Daardoor is ‘ie super flexibel. Alleen in het midden heeft ‘ie een deel wat niet te buigen is, maar de rest van de vibrator kan je dus helemaal dubbelvouwen.

Op de ene kant van de vibrator zitten groeven, en aan de andere kant juist ribbels. Beide kanten zijn hierdoor wat lastiger schoon te maken. Zelf vind ik zo’n subtiele structuur weinig toevoegen qua gevoel en vind ik het dus vooral storend omdat ik weet dat het schoonmaken lastiger wordt.

De Naughty and Nice Multi Vibe heeft één knopje. Om het knopje zit een stukje goudkleurig ABS-plastic. Net boven het knopje zit het gaatje voor de oplader.

Wat doe je met de Naughty and Nice Multi Vibe Vibrator voor Koppels?

De naughty and nice multi vibe vibrator voor koppels op het zakje waar 'ie in zat in de kalender. Close-up van het knopje van de naughty and nice multi vibe vibrator voor koppels

Nou, dat was nog even een goede vraag. Ik moet zeggen dat ik niet direct een heel duidelijk beeld had bij wat de bedoeling was. Volgens de productomschrijving kan je ‘m op gevoelige plekjes leggen, zoals op de tepels, het perineum of de vulvalippen. Maar je kan ‘m ook om de penis vouwen en als masturbator gebruiken.

Ik vroeg jullie op Instagram wat jullie dachten dat ik met deze sekstoy moest doen en daar kreeg ik o.a. deze reacties:
“Om de penis, tegen de poes.”
“Ja, daar zijn wij ook benieuwd naar!”
“In je slip stoppen.”
“Plakt dat? Want in dat gevoel denk ik dat je de vieb op z’n plaats plakt.”
“De flapjes liggen over je flapjes?”
“Er op zitten.”

De reacties waren nogal uiteenlopend, maar het vaakst hoorde ik toch dat het vooral niet duidelijk was wat de bedoeling is van deze vibrator.

Nu moet ik zeggen dat ik dat wel echt heel tof vind van een sekstoy, als je niet direct weet wat de bedoeling is. Dat betekent dat het iets vernieuwends is én dat het je uitnodigt om lekker te gaan experimenteren. Wie weet wat je allemaal ontdekt.

De test van de Naughty and Nice Multi Vibe

De naughty and nice multi vibe vibrator voor koppels op een flesje glijmiddel Je ziet de achterkant van de naughty and nice multi vibe vibrator voor koppels, met de structuur.

Natuurlijk gebruikte ik een goede hoeveelheid glijmiddel. Glijmiddel maakt alles lekkerder en zeker bij een vibrator als deze, waarvan je wil dat ‘ie overal een beetje overheen glijdt, is dat gewoon heel fijn. Bij een vibrator van siliconen gebruik je het best een glijmiddel op waterbasis. Kies voor een glijmiddel zonder glycerine en parabenen, om irritaties te voorkomen.

Ik zette de Multi Vibe aan en steelde met de ‘staart’ over mijn vulvalippen. Ik kwam er al snel achter dat deze toy wel echt breed is, wat dit niet zo gemakkelijk maakte. Ik draaide de vibrator een kwartslag en begon zo een beetje te bewegen, maar dat voelde eigenlijk vooral heel gek.

Wanneer ik de vibrator wel in de breedte gebruikte en de zijkanten van de flapjes een beetje klem zette tussen mijn benen, kon ik alleen het midden van de vibrator heen en weer laten bewegen. De middelste ronding is ook de plek waar je de vibraties het beste voelt.

Dit was een hele aparte sensatie. Het siliconen is vrij dun en heel flexibel, en dat streelde zo op en neer over mijn clitoris. Omdat het allemaal zo anders is dan elke andere sextoy die ik gebruikt heb, voelde het wel een beetje gek. Maar eerlijk is eerlijk, het voelde best wel lekker.

De vibraties zijn helaas niet zo krachtig en ze worden natuurlijk ook niet super goed doorgegeven door dit laagje siliconen. Dus als je van hele krachtige stimulatie houdt, is dit zeker niet jouw toy.

Ik probeerde mijn vulvalippen ook nog met de zijkant van de staart te strelen, wat op zich lekker voelde, maar daar zijn de vibraties nog veel minder.

Over mijn borst en tepel strelen ging wel heel makkelijk, maar persoonlijk hou ik helemaal niet zo van vibraties bij mijn tepels. Maar als dit je ding is, zit je dus wel goed met deze Naughty and Nice Multi Vibe Vibrator voor Koppels.

Deze bijzondere sekstoy is echt wel heel geschikt om over je hele lichaam te laten glijden. Het voelt zacht en strelend en daarbij dan nog de subtiele vibraties. Wanneer je houdt van een beetje gekietel en geaai, dan zal je dit ook lekker vinden. Om bij jezelf te doen, of bij een partner. Je kan je lichaam van top tot teen hiermee strelen en natuurlijk dan eindigen bij de meest gevoelige plekjes.

Conclusie

De Naughty and Nice Multi Vibe Vibrator voor Koppels is een originele en best wel lieve vibrator. Je moet echt even ontdekken wat voor jou werkt met deze vibrator. Hij is geschikt om mee te strelen. Van je gezicht tot je borsten tot je vulva, wat je maar lekker vindt.

De vibraties zijn niet zo krachtig. Daarom voelt het allemaal vooral heel lief en wel een beetje opwindend, maar om hier een orgasme mee te krijgen is voor mij toch wel lastig.

Je kan de Naughty and Nice Multi Vibe hier bestellen bij Easytoys voor 29,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Wat een unieke vorm vibrator! Ook een leuke kleur trouwens jammer van de power.. ik ben zelf ook meer van de wat krachtigere vibraties 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.