Naked Addiction 8” Rotating & Vibrating Dong

04-12-2020

Bewegende toys, ik hou er van! Als ze goed zijn dan natuurlijk, hΓ¨. Maar ik vind toys voor inwendig gebruik meestal fijner als ze bewegen dan wanneer ze (alleen) vibreren. Dus deze Naked Addiction 8” Rotating & Vibrating Dong, die ik kreeg van BMS, sprak mij zeker wel aan. Behalve de look dan, want ik ben niet zo’n fan van die realistische look voor een seksspeeltje.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: ja met USB-oplaadkabeltje
Standjes: 7 standjes
Waterproof: ja
Verkoopprijs: Rond de 65 euro, hier te koop bij BolΒ 
Is ’t wat? Ja, best wel lekker.

De verpakking en de inhoud

De naked addiction rotating & vibrating dong naast de verpakking. Het is een witte doos met de dong in het goud op het hoekje van de doos. De naked addiction rotating & vibrating dong in de open doos. De doos in zwart aan de binnenkant.

Ik vind de doos van de Naked Addiction Rotating & Vibrating Dong best okΓ©. Ik vind het leuk dat de afbeelding van de toy goud is. Verder is het een handige bewaardoos en is er geen overbodig plastic gebruikt. Op de achterkant van de verpakking vind je wat relevante informatie over deze sextoy.

In de doos vind je een bewaarzakje met daarop de merknaam. Ook vind je de gebruiksaanwijzing en de toy zelf in de doos.

Mijn eerste indruk van de Naked Addiction Rotating & Vibrating Dong

De naked addiction rotating & vibrating dong met daarnaast de doos, de gebruiksaanwijzing, het oplaadkabeltje en het bewaarzakje. De naked addiction rotating & vibrating dong met daarnaast de gebruiksaanwijzing.

Zoals ik al zei, ik ben niet echt fan van een realistische look voor seksspeeltjes. Nu is het ook nog zo dat het siliconen van deze roterende vibrator niet helemaal glad is en daardoor ook wat meer voelt als echte huid. De aderen zijn ook duidelijk aanwezig. Als je wel van een realistische look houdt, vind je dit helemaal te gek denk ik. Maar mij maak je er niet blij mee.

Onderaan de schacht zitten twee knopjes. Deze knopjes hebben dezelfde kleur als de hele vibrator, dus ze vallen totaal niet op. Je kan ze wel voelen als twee kleine bolletjes.

Het formaat van de Naked Addiction dong lijkt me heel gemiddeld. Niet te dik, niet te lang, gewoon goed. De zuignap werkt ook super goed.

De Test van de Naked Addiction Rotating & Vibrating Dong

De naked addiction rotating & vibrating dong ligt naast een lipstick om het formaat te laten zien. De naked addiction rotating & vibrating dong in mijn hand. Het is een dildo met vrij normaal formaat, niet te groot of dik, maar ook niet echt klein.

Omdat het siliconen niet echt glad aanvoelt, is glijmiddel extra belangrijk. Sowieso maakt glijmiddel je ervaring met seksspeeltjes fijner, dus dat lijkt me helemaal niet erg. Ik gebruikte Pjur Woman Nude, een lekker zacht glijmiddel wat ook lief is voor je vagina.

De dong heeft dus twee knopjes. Met het onderste knopje klik je door de zeven standjes heen. Het bovenste knopje is het climax knopje, maar daar kom ik straks nog op terug.

In de eerste instantie regel je de rotaties en vibraties tegelijkertijd. Er zijn zeven standjes, waarvan de eerste drie steady zijn. De vibrator trilt steady en het roteren gaat ook steady. Wel per standje iets sneller dus. Daarna komen de patronen. Hij trilt en roteert dan in een patroon. De vibraties en rotaties gaan redelijk synchroon.

Ik vond het roteren echt wel lekker voelen, zeker in combinatie met de vibraties. Het had best iets heftiger gemogen voor mij, maar nou ja, ik wil bijna bij alle toys dat het heftiger gaat. Maar het was zeker wel lekker. Opwindend ook. Ik vind de beweging in mijn vagina echt zoveel lekkerder voelen dan alleen maar vibraties. Het voelde een beetje als een massage van mijn vagina, maar dan geil. Ik had alleen niet het idee dat ik hier van zou kunnen klaarkomen. Daarvoor heb ik dan toch stimulatie van mijn clitoris nodig.

Het climax-standje

Close-up van het onderste deel van de dong, waar je heel subtiel de twee knopjes ziet. Je ziet de onderkant, de zuignap van de naked addiction rotating & vibrating dong. Je ziet daar tekst in staan en een klein gaatje waar de lader in moet.

De Naked Addiction Rotating & Vibrating Dong bewoog wel wat langs mijn G-spot, maar niet heftig genoeg om van klaar te kunnen komen. Maar toen ontdekte ik het bovenste knopje. Het climax-knopje. Wanneer je dit knopje indrukt, gaat de dong een stuk harder roteren en vibreren. En dat voelt dus helemaal awesome! Het ging van lekker relaxed maar opwindend naar wow, hier kan ik wel door klaarkomen, denk ik! Ik was enorm aan het genieten. Tot β€˜ie ineens weer zachter ging. Ik vroeg me af of ik in mijn opwinding misschien op een knopje had gedrukt. Ik drukte nogmaals op het bovenste knopje en daar ging β€˜ie weer. Kom maar door met die climax! Maar weer na tien seconden ging β€˜ie weer langzamer.

Dat was het moment waarop ik me bedacht dat het wellicht handig was de gebruiksaanwijzing even te lezen. Ja mensen, ik lees nog steeds niet voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Ja, ik vind dit nog steeds dom van mezelf. Maar goed, in die gebruiksaanwijzing staat dus uitgelegd dat het bovenste knopje het climax-knopje is en dat die er voor zorgt dat de Naked Addiction Rotating & Vibrating Dong voor tien seconden op z’n hardst presteert. Tien seconden. Wie bedenkt dit? Je moet dus blijkbaar in die tien seconden klaarkomen? Climaxen in tien seconden? Like, whut? Mag ik misschien zelf bepalen hoe lang ik er over doe om klaar te komen, ja? Ik werd er gewoon een beetje pissig van.

Hoe de climax een anticlimax werd

De naked addiction rotating & vibrating dong in mijn hand, mijn duim net boven de eikel. De naked addiction rotating & vibrating dong in mijn hand, met mijn duim druk ik de eikel in. In vergelijking met de foto zie je dat die best een stukje indeukt en dus zacht is.

β€˜Maar Tess’, denk je nu misschien, β€˜dan druk je toch gewoon een paar keer achter elkaar op dat knopje, tot je klaarkomt?’ Ja, in theorie klinkt dat als een heel goed idee. In de praktijk not so much. Het is dus blijkbaar enorm storend om te zitten wachten tot β€˜ie er mee stopt en dat je dan nog een keer moet drukken. Extra omdat je soms twee of drie keer moet drukken voor β€˜ie het ook daadwerkelijk doet als β€˜ie net klaar is. Maar het stoort gewoon echt. En mij stoort het zo erg, dat het me ook niet lukte om klaar te komen. Ik kwam een keer of tien bijna klaar. Voor wie van edgen houdt (steeds bijna klaarkomen en net voor je orgasme stoppen), is deze toy de bom denk ik. Maar ik hou niet van edgen! Ik wil gewoon klaarkomen!

Ik begrijp gewoon niet waarom ik dit climax standje niet ook een gewoon standje is wat je kan kiezen tussen die zeven functies. Dit standje wil ik de hele tijd. Dit is echt precies goed. Precies awesome eigenlijk. En zeker na dit awesome standje, wil ik niet meer terug naar de gewone standjes. Nu ik weet wat deze roterende dong eigenlijk kan, wil ik dat β€˜ie dat doet. Boeh! Hoe een climax-standje je ervaring met een sextoy kan verpesten.

Alleen vibreren of alleen roteren

Wat ik ook nog moet vertellen, is dat je ook beide knopjes tegelijk in kan drukken. Dan kan je deze sekstoy alleen laten vibreren, of juist alleen laten roteren. Ik weet niet zeker of dit voor iemand anders wel iets toevoegt, maar voor mij niet. Als ik beide functies los van elkaar, maar welk tegelijk, in kon stellen, zou ik het wel leuk vinden. Want ik zou het best leuk vinden als β€˜ie steady roteert, maar niet steady vibreert bijvoorbeeld. Denk ik dan, want dat kan ik niet proberen want die optie is er niet.

Conclusie

Het roteren voelt echt wel lekker, zeker in combinatie met het vibreren. Maar het lekkerst is het climax-standje. Wat dan gelijk ook het frustrerendste is, want dat standje doet het maximaal 10 seconden. Stom, irritant, dom, wie verzint dit nou zo? Wanneer je houdt van wat heftigere stimulatie, is dit gewoon heel jammer. Wanneer je het niet te heftig wilt, of je vind het gewoon heel fijn als stimulatie wat meer relaxed-opwindend voelt, is dit zeker te toy voor jou.

Je kan de Naded Addiction Rotating and Vibrating 8” Dong hier bestellen op Bol.com voor rond de 65 euro.Β 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Wachten op een verbeterde versie dan maar, en hopelijk maken ze ze ook in een andere ‘uitvoering’, ik ben ook geen fan van de ‘realistische look’.
    Je hebt mij wel heel nieuwsgierig gemaakt naar die Snail Vibe.. Zo zalig wat ze de laatste jaren allemaal uitvinden!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.