MyToys MyLover

28-09-2018

Sextoy review by Tess: MyToys MyLover

Er zijn zoveel soorten seksspeeltjes, maar een toy die stoot, vind ik toch altijd wel fascinerend. Dus toen ik van Anja van MyToys de vraag kreeg of ik hun nieuwste sextoy, de Mylover, wilde testen en ze er ook nog bij vertelde dat die kon stoten, was ik gelijk geïnteresseerd.

De verpakking van de MyLover

Mytoys mylover Mytoys mylover

De MyLover zit in een stevige zwarte doos, met een doorkijkje. Het merk MyToys staat er in zilveren letters op. Op de achterkant vind je informatie over de toy. Ik vind het echt geen mooie verpakking. Het lettertype van het merk vind ik lelijk, de doos oogt gewoon echt super simpel en daardoor best goedkoop, ik zou er niet gelijk warm voor lopen. Wat ik wel een leuk detail vind, is dat de USBoplaadkabel en de (mini)gebruiksaanwijzing in een apart doosje zitten met ook het merk er op.

De looks en specs van de MyLover

Mytoys mylover Mytoys mylover

Zoals tegenwoordig heel veel toys van siliconen, heeft ook de MyLover een matte coating. Ik ga er vanuit dat dit materiaal veilig en niet poreus is. De MyLover voelt echt heel apart aan. De top is vrij stevig, zoals de meeste siliconen toys aanvoelen, maar het middelste gedeelte van de schacht is echt super zacht. Omdat deze sextoy tijdens het stoten natuurlijk wat langer wordt, lijkt het net of ‘ie een beetje ruim in z’n vel zit en dat voelt heel apart. De MyLover is oplaadbaar en waterproof. Hij heeft zeven verschillende standjes/snelheden.

Stotende sextoys

Mytoys mylover Mytoys mylover

Ik heb al meerdere stotende sextoys getest. Stotende Tarzanvibrators, pulsators en hand-held fuckmachines. Deze MyLover ziet er anders uit dan de meeste stotende speeltjes. Meestal zie je duidelijke ribbels, als een accordeon, op het bewegende deel van de toy, die dus in en uit schuiven. Alleen de FunFactory Stronic serie heeft dat niet. Die werken ook weer anders, want die hebben aan de binnenkant geloof ik een bal (of twee?) die dan heen en weer beweegt en daardoor dus een stotende beweging veroorzaakt. Maar de MyLover is dus weer anders.

Anders dan anders

Mytoys mylover Mytoys mylover

Qua looks doet deze stotende sextoy mij wel denken aan de stotende FunFactory seksspeeltjes. Het witte gedeelte aan de onderkant met hetzelfde soort knopjes wat je bij FunFactory ook ziet. Maar toch is dit echt een heel ander soort sextoy. Ik zou je graag uitleggen hoe dit nu werkt, maar ik weet het niet precies. De MyLover stoot echt, echt best wel hard ook.

Heen en weer 

Mytoys mylover Mytoys mylover

Bij de meeste stotende toys zie je dus duidelijk een heen en weer beweging, die heel gelijkmatig en soepel beweegt. De MyLover stoot echt, zoals een bokser een stoot uit zou delen. Met kracht naar voren en dan beweegt hij natuurlijk ook wel terug, maar er ligt een duidelijke nadruk op de beweging die naar voren gaat. En dat is wel echt een groot verschil. Er zit ook echt veel kracht achter en je kan de beweging niet tegen houden door bijvoorbeeld hard te knijpen in de toy.

Maar hoe voelt de MyLover?

Mytoys mylover Mytoys mylover

Bij een toy die stoot, is het belangrijk om glijmiddel te gebruiken, zodat de stoot beweging ook gewoon soepel kan gaan. Bij een siliconen sextoy kan je beter geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken. Ik gebruikte mijn favoriete glijmiddel Sliquid. De MyLover heeft dus zeven standen. Hij begint gewoon heel rustig, ritmisch stotend. En dat voelt al echt fijn. Een goede warming-up zou ik eigenlijk zeggen. Ik heb hier boven al uitgelegd dat de stoot van deze sextoy echt anders is dan die van andere stotende toys en dat voel je tijdens het gebruik ook echt heel goed. Ik had er nog nooit zo over nagedacht, maar met zo’n toy wil je ook echt dat de nadruk op de stoot zelf ligt. Dat voelt echt heel anders dan een gelijkmatige heen en weer beweging. Veel intenser.

Standje zes en zeven

Mytoys mylover Mytoys mylover

Ik begon dus netjes met standje één en drukte langzaam door naar hogere standjes. Tot en met standje vijf blijft het die ritmische stoot beweging, die natuurlijk wel steeds iets sneller gaat. Maar standje zes en zeven, die zijn toch wel echt anders hoor! Ik vond het al intens, maar pas als je bij de laatste twee standjes bent, weet je wat écht intens is! De eerdere standjes zijn eigenlijk ‘stoot – rust – stoot – rust – etc.’. De rust wordt dus per standje steeds korter. Maar bij standje zes is er geen rust meer, het stoot maar door. En dan als climax standje zeven, die bijna voelt as een drilboor. Maar dan wel een sexy drilboor. Maar jeetje, wat gaat dat hard! En ik hou er van. Heel veel.

Waar is die G-spot?

Mytoys mylover Mytoys mylover

Nu staat er in de gebruiksaanwijzing van de MyLover dat hij je G-spot zal stimuleren. Op het plaatje in de gebruiksaanwijzing zie je de MyLover in een vagina met de letter G op de plek waar de top van de toy zit. Ik vraag me af of ze daarmee de G-spot bedoelen, maar in elk geval, mijn G-spot zit echt niet op die plek. En voor zover ik weet die van iemand anders ook niet. De MyLover heeft wel een hele lichte kromming, maar voor mij niet voldoende om de plek waar mijn G-spot wel zit echt goed te kunnen raken. Dat vind ik best jammer, want als dit seksspeeltje ook nog eens tegen mijn G-pot aan zou stoten, zou het denk ik nóg veel lekkerder zijn. Maar omdat het al zo ontzettend lekker was, vind ik het niet heel erg. Maar als ze nog eens een nieuw model maken, die écht gericht is op de G-spot, wil ik die wel echt hebben!

Dubbele stimulatie

Mytoys mylover Mytoys mylover

Zelf kom ik niet zo makkelijk klaar van alleen een stootbeweging als mijn G-spot daarbij niet gestimuleerd wordt, dus meestal pakte ik er nog een andere toy bij. Een Womanizer of een kleine bulletvibrator. En ik kan je vertellen, die combinatie is echt hemels. En de orgasmes waren echt ZO goed en heftig. Soms moest ik er zelfs van squirten. Maar elke keer wilde ik gewoon meer en nog een keer. Ik ben echt enthousiast over deze toy!

Conclusie

Ik ben echt onder de indruk van de MyLover. Dit is echt een stotende sextoy die echt anders werkt dan andere stotende sextoys, maar wat mij betreft is dit ook echt fijner. Het materiaal voelt lekker aan, het werkt allemaal makkelijk en goed. Het enige wat NOG beter zou kunnen zijn, is als hij echt je G-spot goed zou raken, dus ik hoop dat ze dat nog een keer gaan maken. Maar verder echt een super fijne toy dus, voor ook best wel een goede prijs.

Je kan de MyLover hier bestellen bij bol.com

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Deze zou ik ook wel eens willen proberen. Maar de prijs van zo’n toy houdt me nog tegen, want wat als ik het niks vind…? De womanizer kon mij ook niet echt bekoren. Toch denk ik wel dat ik dit echt fijn zou vinden, zeker gecombineerd met een trillende vieb.

  Antwoord
 2. Ik betwijfel of ik meerwaarde zou zien (voelen) van dat stoten, en om even te proberen, wat Pauline ook al schrijft, dan is het een duur probeersel.
  Wel leuk om te lezen.

  Antwoord
 3. Luna vond het materiaal nogal plakkerig, vies en vettig. Jullie zouden navraag doen naar het materiaal, is daar al nieuws van?

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Mytoys Mylover […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.