Mystim – Thin Finn Dilator | Sounding review

23-03-2022

Dat ik fan ben van E-stim heb ik niet onder stoelen of banken gestoken, maar met de Mystim – Thin Finn Dilator kan je E-stim combineren, best of both worlds? Dat ga ik voor jullie uitvinden.

SPECS

  • Materiaal: Aluminium
  • Lengte: 25 cm
  • Diameter: 8 mm
  • Aansluiting: Zogenaamde “Mystim-plug”, ziet er hetzelfde uit als Electrastim, maar wees voorzichtig!
  • Prijs: € 67,99 bij Easytoys

E-stim en Sounding

Toen ik de Mystim – Thin Finn Dilator zag op de website van Easytoys dacht ik bij mijzelf, dit is ideaal, best of both worlds, dit kan alleen maar lekker zijn.

Ik ben gek op E-stim, en sounding vindt ik ook heel lekker, dus die combinatie, die moet toch ideaal zijn? Zou je denken.

Maar toen electrisch puntje bij mijn paaltje (ja sorry, hij is slecht I know, maar ik moest gewoon, het was sterker dan mij) kwam, vond ik er toch een paar dingen van. Maar daarover meer in het gedeelte waarin ik daadwerkelijk mijn test ervaringen opschrijf.

Mystim – Thin Finn Dilator

Ik denk dat ik inmiddels niet meer hoef uit te leggen wat een dilator voor de penis is. Maar een E-stim dilator is natuurlijk wel even iets anders. En dan niet alleen omdat je met elektra gaat spelen, maar ook omdat dat de nodige ontwerp uitdagingen met zich meebrengt, waar laat je het kabeltje, hoe zorg je dat deze dilator twee polig wordt, dat soort dingen.

Ik zeg twee polig omdat de Mystim – Thin Finn Dilator een op zichzelf staande E-stim “electrode” is, je sluit hem aan op 1 kanaal van je apparaat en daarmee krijg je dus stimulatie. Dat heeft Mystim opgelost door de polariteit (positief of negatief) van de Mystim – Thin Finn Dilator in tweeën te delen. De onderkant is anders dan de bovenkant en zo kan de stroom door de binnenkant van je penis geleid worden.

Best wel een uitdaging dus.

Verder is de Mystim – Thin Finn Dilator 8 millimeter in diameter dat een aangename breedte is voor een dilator.

Mystim - thin finn dilator

Mystim – Thin Finn Dilator in de doos

Dat alle ingewikkeldheid in de Mystim – Thin Finn Dilator zelf zit is dan natuurlijk wel logisch, het maakt dan ook dat in de doos niet veel anders zit dan de Mystim – Thin Finn Dilator een boekje dat je voorlicht over de “gevaren” van sounding en E-stim en verder eigenlijk niets.

De doos zelf is ook wat je van Mystim zou verwachten. Zwart met het Mystim logo er op, een foto van de Thin Finn en dat is het dan ook wel. Meer hoeft ook eigenlijk niet, als je er over nadenkt.

Mystim – Thin Finn Dilator getest

En toen werd het tijd om de Mystim – Thin Finn Dilator te gaan testen. En eerlijk is eerlijk, hoe graag ik ook nieuwe sensaties probeer, dit werd een beetje een uitdaging. In het begin was ik heel enthousiast, maar toen (ik zal de flauwe grap niet herhalen) het uur van de waarheid aanbrak werd ik toch een beetje nerveus.

Misschien ook een beetje een jeugdtrauma, omdat ik wel eens tegen schrikdraad heb aangeplast (per ongeluk) en dat was nou niet helemaal de sensatie die ik echt heel geil vond. Maar goed. For science!

Glijmiddel keuze

Nu ik het dan toch over science heb, deed zich meteen een uitdaging voor. Namelijk, welk glijmiddel ga ik hier voor gebruiken. In alle eerlijkheid, in mijn optiek had ik precies keus uit 1 soort glijmiddel (namelijk steriel op waterbasis), maar mensen die veel e-stim dingen doen weten dat je voor E-stim “beter” hooggeleidend waterbasis glijmiddel moet gebruiken.

Ik las bij de reviews her en der dat mensen bijvoorbeeld Mystim The Goldfather gebruikten, dat is een glijmiddel voorzien van goudvlokjes dat extra goed elektra geleid.

En dat is allemaal goed en aardig, maar dat glijmiddel is niet steriel en ik weet niet hoe goed het voor je penis is als je er goudvlokjes in gaat duwen met een sound.

Enfin, vooral een geestelijk dilemma dus, uiteindelijk is de verstandige keuze gewoon te gaan voor steriel glijmiddel

Randje

Een ander dingetje waar ik mee zat en zit is het zwarte randje dat de Mystim – Thin Finn Dilator bi-polair maakt, dat is namelijk van hard plastic en steekt uit boven het gladde oppervlak van beide andere aluminium delen. Als ik het langs mijn vinger haal dan voel ik het duidelijk, en ik weet dat de binnenkant van mijn penis niet heel blij wordt van schraperige dingen. Het is dus echt oppassen geblazen.

Mystim - thin finn dilator

Helemaal als je bedenkt dat er schroefdraad in het plastic dingetje zit dat de twee helften aan elkaar houdt, wat op zich logisch is. Wat niet zo logisch is, is dat het bij mij vrij los zat en ik het echt moest aandraaien. Enfin, ik vind hier dingen van. En het is niet per se heel positief.

De test

Maar goed, alles aangedraaid, gecheckt en veilig genoeg bevonden is het tijd voor de test. Ik maak de Mystim – Thin Finn Dilator nog even extra goed schoon. Voorzie zowel de ingang van mijn plasbuis als de Dilator van ruim glijmiddel en schuif hem voorzichtig naar binnen.

Ik voel het randje, niet heel heftig, maar ik voel het, en dat vind ik niet heel chill. Het doet geen zeer, ik heb achteraf ook geen wondjes ofzo, maar het is wel echt een dingetje.

Nu de Mystim – Thin Finn Dilator in mijn plasbuis zit kan ik mijn Mystim Tensiolover aanzetten en ga ik aan de gang.

Door “het randje” sla ik het daadwerkelijk heen en weer bewegen van de sound even over, en focus mij op het e-stim gedeelte. Ik draai de unit langzaam op en gelukkig is mijn zorg over het schrikdraad gevoel ongegrond. Althans zeker op de lagere standjes.

Maar ik merk dat ik het gevoel van stroom die op deze manier door mijn penis loopt dan wel niet onaangenaam vindt, maar ook weer niet heel erg lekker.

Waar ik normaal gesproken best hard kan gaan aan stroom die door mijn penis loopt is dat nu vooral raar en weird. Misschien ook omdat ik het randje nog steeds voel, dat ik bang ben dat er ineens wel iets schraapt? Ik weet het niet. Het voelt allemaal wel okee, maar dat is het dan ook. Ik moet duidelijk ook andere E-stim dilators gebruiken om tot een betere conclusie te kunnen komen uiteindelijk.

Ik kwam dus niet klaar. Lekker was het wel.

Schoonmaak

Na het voorzichtig verwijderen van de Mystim – Thin Finn Dilator uit mijn plasbuis moet deze natuurlijk schoon gemaakt worden. Dat kan met warm (heet) stromend water, maar zorg wel dat alles goed stevig dicht geschroefd zit, gebruik ook milde zeep en eventueel alcohol daarna. Sounding is iets dat je altijd super hygiënisch wil doen.

Conclusie

Ik denk dat ik de combinatie van E-stim en dilators wel echt heel lekker kan gaan vinden, maar dan moet er wel niet zo een randje zijn. Het is gewoon niet chill in mijn hoofd om te weten dat dat randje er is, waar het voor dient en dat het uitsteekt. Dat is bij seksspeeltjes voor anaal of vaginaal gebruik ook altijd een dingetje, dus bij sounding (is dat dan Urethraal?) ook niet.

Kortom, meer tests van andere sounds met E-stim en dan bij voorkeur zonder “scherpe randjes”.

Je koopt de Mystim – Thin Finn Dilator bij Easytoys voor € 67,99

Disclaimer

Ik heb ten tijde van het schrijven van deze review een mail gestuurd naar Mystim over het randje, ik heb daar nog geen antwoord op gehad, als ik dat wel heb gehad dan update ik deze review.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.